Limenas
[/URL][/IMG]
Potos, ulica pored plaze
[/URL][/IMG]
Limenarija
[/URL][/IMG]
Potos, ulica pored plaze
Limenarija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hanniball:Svaka cast na strpljenju, ali i dalje ne vidim da neko zna nesto o hotelu Marina u limenasu?
Giordana Bgd:Nikana da li nesto znas o hotelima Atrium i Sirenas u Potosu ? Ima ih u ponudi Magica pa me zanima tvoje misljenje obzirom da si vrlo objektivna a i na licu mesta![]()
![]()
Nansy:Posto sam veliki zaljubljenik u cvece i neobicne biljke, koje dovlacim kuci sa svih putovanja i imam bas zavidnu kolekciju, interesovalo bi me da li u Potosu ima neki rasadnik cveca ili cvecara?
D a n i e l:Pozdrav svim na forumu.
Evo jos jednog potencijalnog putnika za Tasos.
Posto je vecina smestaja za august rasprodata ineteresuje me sta znace o smestaju u vili Despina i Stefanos. Radi se o Limenariji.
U ove dve vile uz Elenu i Vanu ima jos mesta u augustu pa posto nisam procitao ovde nikakve informacije o njima interesuje me kakve info imate o njima?
aaaaaa neneneneneee tako!!!cof:ko je zainteresovan mogu da mu posaljem podatke za Pargu...
Giordana,odustala si od Skiathosa?Sto se tice Magica,mislim da mozes verovati njihovim opisima,dva puta smo letovali sa njima,a prosle godine moj brat i njegovi prijatelji,moje kolege....niko nije bio lose obavesten o smestju,vrline i mane su bile uvek predocene.Giordana Bgd:Nikana da li nesto znas o hotelima Atrium i Sirenas u Potosu ? Ima ih u ponudi Magica pa me zanima tvoje misljenje obzirom da si vrlo objektivna a i na licu mesta![]()
![]()
Vesna Ks:Giordana,odustala si od Skiathosa?Sto se tice Magica,mislim da mozes verovati njihovim opisima,dva puta smo letovali sa njima,a prosle godine moj brat i njegovi prijatelji,moje kolege....niko nije bio lose obavesten o smestju,vrline i mane su bile uvek predocene.
i jedva cekam da dodjem dole u Potos sa svojim dragim i da svojski uzivamo...
sredinom jula. Idemo preko agencije Belvi u vilu Anastasia, nadam se da nismo pogresili, ali verujem da sjaj onakvog dragulj od ostrva nista ne moze da pokvari... 
mama i tata:Inace jedna primedba, pa vi samo o jugu ostrva a ja idem u Limenas pa me zanima kojih dobrih plaza ima u blizoj okolini, sem one fantasticne doktorove.
ima, još obolelih. imaVesna Ks:Dakle nisam ja jedina koja se navukla na ovaj forum kao terapiju...pokazacu mojima jer mi prete da ce me poslati na lecenje....![]()

gedza:COF alal ti vera!!! Detaljno,nema sta da se doda,ko diplomski!
Informacija da je complet meny za rucak 5 evra proverena? Onda nema potrebe nositi klopu.
Prosle godine sam billa u Despini i po mom misljenju jedna od losijih vila.Terase su ocajno male,znaci neupotrebljive,u kupatilo jedva mozes da udjes.Vila jeste u centru,nije blizu mora,a pogled iz soba je na okolne kuce i na neko zapusteno dvoriste.Ja licno ne bih preporucila Despinu,ako postoji neka druga mogucnost.D a n i e l:Pozdrav svim na forumu.
Evo jos jednog potencijalnog putnika za Tasos.
Posto je vecina smestaja za august rasprodata ineteresuje me sta znace o smestaju u vili Despina i Stefanos. Radi se o Limenariji.
U ove dve vile uz Elenu i Vanu ima jos mesta u augustu pa posto nisam procitao ovde nikakve informacije o njima interesuje me kakve info imate o njima?
Putnica!:Ja sam zainteresovana......ima tema Parga, ajde ubaci tamo sve sta si skupio.
Inace svaka ti cast za Tasos !
. Za ovu godinu jos nisam stigla da obavim taj posao, tako da mi je ovo tvoje doslo ko kec na desetku!
!!!!