Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
Drustvo,ja takodje idem krajem avgusta,jel hocete da razmenimo brojeve telefona pa da se nadjemo neko vece tamo,naravno ko ide u tom terminu?
A,sta kazete?
A,sta kazete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doors of Perception:Drustvo,ja takodje idem krajem avgusta,jel hocete da razmenimo brojeve telefona pa da se nadjemo neko vece tamo,naravno ko ide u tom terminu?
A,sta kazete?
GSM doctor:Montoya ne vozi F1, a vi lepo razmenite telefone, nadjite se negde na kafici pa se lepo ispricajte, dajte da pisemo o lepsim temama, sta ste se uhvatili Limenarije, najlepsa plaza je ona na kojoj su srpkinje u toplesu bato...

Raduj se...imas icemu! Lepi Pefkari....tajcins:Cao "Tasovci"!
Prvi put cu letovati na Tasosu,u Pefkariju,hotel "Kapachi" i strasno se radujem,jedva cekam!Procitala sam skoro sve stranice foruma i zelim da pohvalim sve ucesnike,a narocito Nikanu,koja zaista daje korisne informacije i to samo zato sto ima dobru volju,jer od ovog nikakve koristi ne moze da ima.
Ja bih volela da mi neko kaze,a mislim da to najbolje moze Nikana,kakve su trenutno cene po restoranima na ostrvu tj. za koje pare moze da se ruca,posto je giros,parce pice itd.I koliko je toplo more na Tasosu,mislim,generalno?
GSM doctor:Montoya ne vozi F1, a vi lepo razmenite telefone, nadjite se negde na kafici pa se lepo ispricajte, dajte da pisemo o lepsim temama, sta ste se uhvatili Limenarije, najlepsa plaza je ona na kojoj su srpkinje u toplesu bato...

Maco,neka bolestina zavladala po Grckoj...onaj virus sa Skiathosa presao na Tasos(malo oslabljen,doduse....)da vidimo gde ce daljepajamaca:slušaj...ovakvo ponašanje neću tolerisati!
GSM doctor:Tu sam Popito, pazljivo pratim temu, ali nisam imao nista pametno da kazem. Veoma sam zadovoljan sto tema o Tasosu ubedljivo vodi po broju postova u odnosu na ostale destinacije, sto je jos jedan pokazatelj o kakvoj se destinaciji radi.
Mi smo, da ponovim, bili na Tasosu 2005 i 2006-te, a za ovo leto pala je odluka na Golden Beach zbog lepe plaze, a blizu je Aliki, Paradise Beach, Limenas i ona Serbian Beach koju sam ti preporucio. Nismo se jos odlucili za apartman, ali mislim da cu sutra to da zavrsim u nekoj od agencija. Pokusao sam da kontaktiram sa vlasnicima nekih apartmana sto sam video na net-u, ali grci ne odgovaraju na mail-ove, onda im je i kuma (grkinja) pisala, ali opet nista
![]()
Bicemo dole od 25.8. do 5.9. i vec se radujem k'o dete i osecam miris mlade, vruce jaretine, i ona pita sa sirom...
E, ja se raspisao, gde cete vi Popito i u kom terminu, ajde da vidimo kad ce ko dole pa da se skupimo i zatrpamo Nikanu u pesak![]()
se nije odnosilo na brisanje članova, pre svega nemam mogućnost za tako nešto, a i da imam...bilo bi više nego glupo.a od sada ko ne piše o tasosu ili započinje raspravu, brišem i opominjem!

GSM doctor:E, ja se raspisao, gde cete vi Popito i u kom terminu, ajde da vidimo kad ce ko dole pa da se skupimo i zatrpamo Nikanu u pesak![]()
!!!!!!!!!!!!!!kimi:Nikana, hoce li da te zatrpaju pre ili posle onog rucka ?
A kazu,dobro se dobrim vraca![]()
Doors of Perception:Ok,posto ste se sada izmirili,mene interesuje KOLIKO SE PLACA PREVOZ TRAJEKTOM DO OSTRVA !?