popito
Zainteresovan član
- Poruka
- 407
Doktore, svaka ti je ko Njegoseva. Svaku da ti potpisem
!
!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!mirarbi:Ok. Sve plaze u Limenariji i oko Limenarije (pa cak i Metalia) su ispod svih mojih kriterijuma. Mozda su za vase kriterijume u redu, ukusi su razliciti.
Dakle, Limenarija ima plazu, ali po meni neupotrebljivu, te je to isto kao da je i nema. Kada bih bila osudjena da samo u njoj provedem 10 dana, bez obilazenja okolnih mesta i plaza, smatrala bih da mi je letovanje propalo.
Kimi no1:Sto se tice kriterijuma izgleda da su tvoji bas visoki pa zato imam jedan predlog za tebe, najbolje je da kampujes na makrijamosu( sa tolikim iskustvom),uzgred DUBOKO si me razocarala ! ! !
popito:Ovo nije lepo sto si rekla.Nemam nameru da nikog branim, ali svako ima pravo na svoje misljenje. Koliko ja vec dugo citam ovaj forum, a veruj mi procitala sam ga celog, Mirarbi je dala veoma veliki doprinos ovoj temi ( ima pravo licnog komentara),opisi slike.
Videla sam da ti imas 8 poruka , bez slika i ozbiljnijeg komentara o Tasosu.
Postuj suprotnosti ,a nadmeci se argumentima. :|
, idemo kolima tako da nece biti problem obilaska plazi . U svakom slucaju bices obavestena, ali mi tek idemo sredinom jula. 8-) popito:Mirarbi, posto smo se mi odlucili za Limenas, da li se moizda secas ili da li si posetila ove plaze: Papalimani, Agia Irini, Gllyfoneri, Pachis?
Posto citajuci ovaj forum vecina ljudi pise o istocnoj i juznoj obali, vrlo malo o zapadnoj.Nemoguce da tamo nema nicega, da se ceo zivot svodi jug-istok. Malo ima opisa o samom Limenasu ( osim "cecine" diskoteke). Moja prijateljica letovala je 3god. na Tasosu, prosle godine bila u Limenariji, a sve vreme bila u Limenasu, to me je i navelo da tamo odemo,greska ili ne videcemo, pisacemo.
Kakvi su tvoji utisci o Limenasu, plazama (procitala tvoj izvestaj).
Pozz...

gedza:Pozz,svim Tasovcima. Dugo citam utiske sa ovog foruma i mogu slobodno da kazem da ste vi zasluzni sto ce krajem avgusta 2 porodice letovati bas u Limenariji. 20 i kusur godina traje moje putestesvije od Leptokarije,Platamona, Paralije,Stavrosa,Asprovalte,Pefkohorija,Haniotia. Rezervisali smo termin za 21.08. u Limenariji, vila Discovery. Bio bih zahvalan ako neko ima informacije o ovoj vili. Hvala unapred!
popito:GSM doktore gde si, potreban si .![]()
Gde vi idete , jesi li ti nesto interesantno video?
Miljenkic, ocekujem tvoj odgovor?
Nansy:Danas smo uplatili letovavanje u Potosu, vila Sonia. To je jedina vila koja je imala slobodan 1\4 apartman za termin koji nama odgovara, a to je 22 jun. Tako da nismo mogli da biramo ni mesto ni vilu. Da li neko mozda zna nesto o toj vili posto vec pocinje mali rat u kuci. Te mesto ne odgovara, bice im dosadno, ko zna kakva je vila kada je imala jedina slobodnih mesta...
Posto sam ja isla u agenciju molila bih vas ako nesto znate da napisete da bih mogla da ih smirim.
Naime neko je mom muzu rekao da je mesto pravi smor, a bas ta vila katastrofa.
Bolje budi malo finija da ja tebe ne brisem,pusti ljude da na miru vode debatu a ti lepo posmatraj sa strane.pajamaca:aham...ajde vi vozači formule, ubacite u ler malo!
mrtva sam ozbiljna, navrli ste ko mutav na telefon.
šta bi? zakupili app po limenariji, pa vam neka tamo mira kvari posao?
tužan vam posao ako zavisi od foruma
ako se ne smire strasti prinuđena sam da brišem.
a od sada ko ne piše o tasosu ili započinje raspravu, brišem i opominjem!
ajd sad..nastavite da se igrate u pesku....