- Poruka
- 564
Evo malo satelitskih snimaka
Sta je bre ovo, otkud vas dve tamo?!
Sta je bre ovo, otkud vas dve tamo?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!Biljana Gledja:Pozdrav za Anu i jos jednom izvinjenje sto se nisam ranije javila.Pitala si me u kom marketu se snabdevam,Ne mogu da se setim imena,to su dva marketa,jedan se nalazi odmah ispod hotela "George", a drugi je iznad njega.Inače,uglavnom sedim u taverni "George",jer mi je vlasnik Jorgos Trihas dobar prijatelj.Kaži mi gde radiš u Limenariji i kada ideš tamo?
Green Velvet ima perfektnu lokaciju,stariji je,nista spektakularno,ali sasvim solidno(tamo smo odseli 2002 godine).Jedna soba sa dva kreveta,ormanom,toaletnim stocicem,Tv-om.Iz nje se ide u drugu prostoriju gde je malo odvojen kuhinjsi deo,tu je bracni lezaj,komodica i stocic sa dve stolice.Iz te prostorije se ide u kupatilce,a iz nje postoji i izlaz na balkon. Solidno prostora,namestaj je bio onako-nesto novo,nesto staro-ali sasvim dovoljno za to malo boravka u sobi.E sad,mi smo bili na prvom spratu,a prosle godine sam se cula sa Milenom(iz Magica)i ona rece da sad imaju samo prizemlje-to mi se nebi dopalo jer ti se ispred prozora parkiraju vozila,prolaze ljudi...Uzmite sprat ako imaju.Plaza je bukvalno ispred nosa,atmosfera opustena.....valjda se nisu pokvarili od 2002!bokaruki:da li neko zna kakav je smeštaj u green velvet-u u Pefkariju, apartmani četvorokrevetni?
Prvih deset dana sam u vili THALASSIES, a posle toga se selim u vilu ELENA, koja je takodje skoro u samom centru.Ranije sam napisala da sam bila u DESPINI i da mi se ne svidja.Sto se tice vile TINE i VANE ne bih mogla nista da ti kazem.Znam samo kako izgledaju spolja.Medjutim,moje licno misljenje je da su vile koje su u ponudu JOLLY TRAVELA mnogo bolje,ali mislim da ARGUS ima najpovoljnije aranzmane sto je jako bitno,pogotovo meni jer uvek letujem dvadeset dana.Kimi no1:Pozdrav Biljana !
Koliko sam ja razumeo ti dobro poznajes sve vile koje drzi Argus,koje bi nam ti preporucila osim vile THALASSIES koja je vec prodata za period u kojem bi mi isli !
Hvala
Bila sam prosle godine, a idem i ove bas u "Mini House". Sve je cisto, uredno i prakticno novo. U smeni se dva puta menja posteljina. U kuhinji i kupatilu sve ispravno i bilo je tople vode u svako doba. Gazde ljubazne, parking za kola, pekara i samousluga na 10 metara a do plaze 100-150. "Relax" ima vodice super i za decu je sve ok. Vila ima dva sprata (naravno bez lifta) a to nije visoko?T-A-I:Pozdrav svim "Tasovcima"! Citajuci Vase utiske o ovom ostrvu, zakljucila sam bi to moglo da bude idealno mesto za moje klince i mene, pa sam odlucila da ove godine letujemo bas na Tasosu. Preko "Relax"-a sam nasla povoljan aranzman, ali za kraj jula imaju slobodan apartman samo u vili "Mini House" u Limenariji. Da li neko zna nesto o njoj, npr. koliko je udaljena od plaze i centra. Bilo kakva informacija bi mi dobrodosla!
mirass:Bila sam prosle godine, a idem i ove bas u "Mini House". Sve je cisto, uredno i prakticno novo. U smeni se dva puta menja posteljina. U kuhinji i kupatilu sve ispravno i bilo je tople vode u svako doba. Gazde ljubazne, parking za kola, pekara i samousluga na 10 metara a do plaze 100-150. "Relax" ima vodice super i za decu je sve ok. Vila ima dva sprata (naravno bez lifta) a to nije visoko?
plavi59:rodon house-tripiti plaza, kakva su iskustva, nisam nikada bio!
mirass:Bila sam prosle godine, a idem i ove bas u "Mini House". Sve je cisto, uredno i prakticno novo. U smeni se dva puta menja posteljina. U kuhinji i kupatilu sve ispravno i bilo je tople vode u svako doba. Gazde ljubazne, parking za kola, pekara i samousluga na 10 metara a do plaze 100-150. "Relax" ima vodice super i za decu je sve ok. Vila ima dva sprata (naravno bez lifta) a to nije visoko?
plavi59:sta ima u okolini sto moze da se obidje setnjom, ili neke plaze u okviru par kilometara
mirarbi:Nikana, za veci deo izvestaja o Limenariji si u pravu. Ja sam odsela u hotelu Ralitsa te godine (2005.) kada se desila ta nezapamcena oluja, koju su mestani nazvali "cunami". Medjutim, na Tasosu smo bili i proslog leta i utisak o plazama u Limenariji nije bio ni malo bolji, a oluje nije bilo. Nema sile da bi me neko naterao da se okupam u moru ispred Ralitse ili na toj maloj, gradskoj plazici u Limenariji, a kamoli da decu pustim tu u vodu. Pa ispred Ralitse je u vodi mulj, noge propadaju u zuto blato, voda je mutna, nista se ne vidi. Zar nisam u pravu?
Treba ljudima reci posteno. Limenarija je dobra baza za one sa svojim kolima ili iznajmljenim kolima. Tu treba naci dobar smestaj (ima lepih hotelcica i vila), ici u nabavku, uvece se setati, vecerati u romanticnim restoranima...imati svoj mir, ali preko dana pod obavezno otici kolima na neku od predivnih plaza u okolini.
Meni se recimo za odsedanje i izlaske Limenarija vise svidja od Potosa, jer je mirna i bez onolikih hordi turista. Ali, fakat, Potos ima koliko toliko pristojnu plazu i zato je uvek 10 puta puniji od Limenarije.