TASOS - u reči i slici

Paradise beach

paradisejq2.jpg
[/URL][/IMG]

zallu6.jpg
[/URL][/IMG]

Moja drugarica sa bebicom i ja, setamo same i uvek pocinjemo pricu iz pocetka: "Jel se secas kad smo prvi put dosle..."

URL][/IMG]
drugartl2.jpg
[/URL][/IMG]

Ovo su bugarski turisti koji su dosli za Uskrs, pa ajd da ne bude da su se vratili, a nisu se nijednom "okupali"IMG]

[/IMG]

A i moj dragi hoce da proveri kakva je voda.

marilq6.jpg
[/URL][/IMG]

Tasos je prelep, toplo preporucujem...

Jedini savet, obavezno putujte kolima, ili ih iznajmite... mislim da je onda potpuni dozivljaj.Ostrvo je malo i lako ga je obici za dva sata, a plaze u mestima nisu kao one do kojih se dolazi iskljucivo kolima...
Ostrvo bas za odmor i uzivanje u prirodi, i miru... Lepo je za parove i porodice, a za lude provode birajte druga ostrva.

Kimi no1, skoro si se ukljucio moraces jos da se dokazujes kao Tasosovac. Ti bi 2 poruke i pravo na tradicionalan rucak :D Imas vremena do leta...
Doktore ovom plazom si i mene odusevio zaista!
Racunaj da si platio ulaz za rucak :D Za dan-dva idem ponovo za Srbiju, a cim se vratim idem do ove plaze da napravim jos koju fotku.
Mozda cu uskoro poceti da radim za jednu nasu agenciju, pa ko zna, mozda nekog od vas bas ja docekam ovde...

Ah taj Tasos, to prelepo ostrvo na severu Grcke,ta suma koja plovi,taj raj na zemlji !!! More nestvarno plavo i cisto.. Veceri i noci prijatne, a preko dana dovoljno jako sunce da se lepo pocrni a ne izgori !Mestani ljubazni, predusretljivi.
Po ljubaznosti domacina se posebno izdvaja Limenarija !
Svakom ko zeli da se zaista odmori od svega najsrdacnije bih preporucio Tasos,iz licnog iskustva.
Nikana valjda smo zasluzili predjelo, za sada :)

Back