TASOS - u reči i slici

Zdravo, drugari ;)
Da li je neko bio u apartmanima Maria /aparthotel Maria, to je jedno pored drugog/ u Potosu? Interesuje me nečije iskustvo, kakva je vila, koliko je udaljena od mora i sl.? Svaka informacija je dobrodošla. :) Dečko i ja idemo od 26.08./06.09. pa ako je još neko smešten tamo-super, možemo se iskombinovati i za iznajmljivanje automobila ili neki izlet. :zper:

bio, videoi lepo se odmorio 18 dana...sledeće godine idemo dalje
lepo ostrvo (a šta u grčkoj nije lepo), pristupačni smeštaj i hrana, kristalno more, na nekim mestima plaže kao na karibima.
puno naših ali više rumuna i bugara. zapanjujući broj francuza i italijana. mislim da je ove godine grčka hit u francuskoj i belgiji jer sam ih viđao u velikom broju i u solunu i po tržnim centrima.
giros 2-2,3, krofne 1,2-1,5, benzin 1,59-1,65, klopa u restoranima 6-7e, piće i kokteli kao i svuda, ceo dan ležaljka uz kafu ili piće, ljubaznost vrhunska, betbednost apsolutna, provod zagarantovan

Notos

tasos-2015-073-1.jpg

Pefkari

tasos-2015-087-1.jpg

Paradizo

tasos-2015-020-2.jpg

Hvala! Roso Gremos je slikan prošle godine oko 11h. Nisam stigla ranije, imam još par slika ali su na njima moja porodica. Ove godine nisam bila tamo. Hela sam da obiđem druge plaže. Za mene je Paradizo plaža broj 1
Sledeće godine opet Tasos, želimo probati kampovanje. Pefkari kamp je odličan, bila u poseti tri puta.

Hvala! Roso Gremos je slikan prošle godine oko 11h. Nisam stigla ranije, imam još par slika ali su na njima moja porodica. Ove godine nisam bila tamo. Hela sam da obiđem druge plaže. Za mene je Paradizo plaža broj 1
Sledeće godine opet Tasos, želimo probati kampovanje. Pefkari kamp je odličan, bila u poseti tri puta.
jeste paradizo baš moćna plaža. ima fantastično okruženje koje podseća na južna mora. malo je neuređena i nema ni trunčicu prirodnog lada tako da meni nije broj jedan, ali jeste u samom vrhu
ja na tasos više neću, dosta mi je jedanput. treba videti još grčke. neko drugo ostrvo, a možda i pilion ili peloponez, bumo videli :)

jeste paradizo baš moćna plaža. ima fantastično okruženje koje podseća na južna mora. malo je neuređena i nema ni trunčicu prirodnog lada tako da meni nije broj jedan, ali jeste u samom vrhu
ja na tasos više neću, dosta mi je jedanput. treba videti još grčke. neko drugo ostrvo, a možda i pilion ili peloponez, bumo videli :)

Pilion je barem za mene razocaranje ...otisli, prosetali tamo vamo, mislim da je Kala Nera, nista, kao neki staracki dom, okrenuli auto ka Volosu, popeli se na trajekt i pravac Skiatos! Pun pogodak!

Da ali plaze su nikakve, skoro da ih i nema...samo stari ljudi na sve strane, kao neka banja...ne znam, mozda je druga strana bolja, nisam isla dalje, ali ono sto sam videla nije mi se dopalo..
Daleko od toga da ja trazim guzve i ludilo ali volim brate lepe plaze i nesto lepo za videti, za prosetati...
Sto se cetinara tice opet je pobedio Skiatos...nigde kao tamo ne mirisu kao u Dalmaciji...vise nego na Tasosu ma nigde ih nema kao na Skiatosu...odusevljena sam..
Preporuka svima !

Aliki je bezvezna kad si na njoj, lepa je samo sa vrha zbog boje mora.
Nenormalna gužva, desetine parkiranih kola po magistrali, jednom rečju - vašar.
Odlična plaža je Roso gremos, u južnom delu, kod Potosa.

Poslednja izmena:

Back