Vratili se juce, ostrvo je raj na zemlji...
Slike cu okaciti za koji dan kad se malo izorganizujem

Isli smo kolima tako da smo obisli dobar deo ostrva, preporucujem onima koji idu kolima da ako idu recimo do Potosa da krenu desnom stranom ostrva jer je mnogo lakse za voznju pogotovo posle vise od 900km iz NS. Obisli smo Paradise beach, Aliki, bili smo smesteni iznad Tripity plaze tako da smo bili i tamo, bili i na mermernoj (put uopste nije los jedino sto je prasnjav... i vredi se potruditi da se stigne jer je najcudnija plaza - bela da ne moze biti belja a boja mora ne opisiva) preporuka za porodice sa malom decom je plaza Marion mala uvalica (kad god su bili talasi na ostalim plazama ovde je bilo mirno)...
Po meni je Paradise beach najlepsa i stvarno je rajska, aliki me nije odusevila, na ovoj maloj Marion je uzivancija za klince a bogami i za roditelje ( da se ne zabunite Marion je mesto a plaza se zove nesto na slovo A a ne mogu da se setim neto kao astris,aspis...)
Bili u Teologosu sta reci osim da je jagnjetina prste da polizes.
Iznajmio sam jedan dan motor i posto sam jedino ujutro mogao da se vozam, ostavio sam zenu i kklinca da spavaju a ja ustao u 5,15 po njihovom, popio kafu, spakovao foto aparat i krenuo u obilazak, mozete zamisliti kako je ujutro na Tasosu, nigde zive duse samo more, planine, galebovi, koze i ja, obisao sam celo ostrvo po obimu i svratio na sve plaze. Usao sam bio u kamenolom ili mermerolom kod skretanja za Panagiju kad se ide iz Limenasa (taj deo ostrva mi je posebno lep jer je kao da si na planini a ne na moru...
Mi smo trebali biti u Potosu ali zbog godisnjeg i promene termina smo bili u vili kod Tripiti plaze i kad smo otisli predvece u Potos bio sam presrecan sto nisam bio smesten tamo (guzva, ludnica,...) ukusi su razliciti ali se meni svideo recimo samo u smisli otici na neku vecericu, prosetati malo uvece i to je to. Pun sam utisaka ali polako da mi se malo iskristalise pa cemo pisati. Ako nekog nesto zanima neka pita slobodno...
Da, sta me je recimo iznenadilo, odemo jedno vece u Limenariju kad tamo bukvalno prazno, sledece vece odemo u Potos 5km dalje kad tamo skoro kao Budva

guzva, nemas gde da parkiras, kad sam video apartman iznad benziske pumpe a preko puta luna park sve mi je bilo jasno

kad bi me u takav apartman smestili ubio bih nekog