TASOS - u reči i slici

ako odete skroz do gore autom,gde je kraj puta pa je dalje kozja staza(tu su i koze a i strelice po plocama koje treba pratiti)onda nije maltretiranje. ali cak i da ostavite auto na poc. "brda" i pesice se uputite po vrucini...nije toliko daleko i VREDI . Obavezno krenuti u patikama ili sandalama..

Ove instrukcije mi malo lice na aktivan odmor-planinarenje. Ma ja bih iso, nije mi problem, meni to izgleda vrlo privlacno i na netu, ali ne znam kako cu da se izborim sa mojom polovinom.....ona bi nekako da parkiram na plazu ako moze

Ми смо до Гиоле ишли тако како је описано, а до Мермерне плаже аутом...
Ево мало слика..
IMG_4800.jpg
IMG_4801.jpg
IMG_4803.jpg
IMG_4804.jpg

Prilozi

• IMG_4802.jpg
    IMG_4802.jpg
    59,3 KB · Pregleda: 25
Ove instrukcije mi malo lice na aktivan odmor-planinarenje. Ma ja bih iso, nije mi problem, meni to izgleda vrlo privlacno i na netu, ali ne znam kako cu da se izborim sa mojom polovinom.....ona bi nekako da parkiram na plazu ako moze[/QUO
Pa i ja bih da me sada teleportuju do Giole:)
Ako hoce da vidi nesto jedinstveno,vredi se malo pomuciti. to je 5 min spustanja i posle 10 min penjanja.mozda i manje ali ajd..(govorim o tom delu puta sa plocama gde mora pesice)
Za vredne stvari se treba pomuciti:) tako bilo uvek i ostalo:) a posle se i vise cene ;)

Ove instrukcije mi malo lice na aktivan odmor-planinarenje. Ma ja bih iso, nije mi problem, meni to izgleda vrlo privlacno i na netu, ali ne znam kako cu da se izborim sa mojom polovinom.....ona bi nekako da parkiram na plazu ako moze[/QUO
Pa i ja bih da me sada teleportuju do Giole:)
Ako hoce da vidi nesto jedinstveno,vredi se malo pomuciti. to je 5 min spustanja i posle 10 min penjanja.mozda i manje ali ajd..(govorim o tom delu puta sa plocama gde mora pesice)
Za vredne stvari se treba pomuciti:) tako bilo uvek i ostalo:) a posle se i vise cene ;)

Slazem se ;)

ahhh,prazna Giola,bez ljudi..! u koje vreme je ovo slikanu,koje doba dana koji mesec? meni je bilo zao sto je bilo puno ljudi kad smo stigli..ali cu zbog ovoga morati jos jednom da dodjem hihhihi

Средина јула! Поподне, негде око 16 сати.. :)
Иначе, Гиолу вреди видети и с мора, ми смо је гледали пре пар година док смо били на крстарењу око дела острва, тад баш није било никог тамо, али је био почетак јула тад..

Ćao svim forumašima,idem sa ženom i dvoje male dece 5. avgusta u Skala Potamiju,u vilu Ana.Na netu se može naći svega jedna fotografija vile,pa vas molim ako neko ima nekakve utiske o toj vili i o plaži da mi javi.Hvala unapred,takođe ako neko bude letovao u istom terminu u Skala Potamiji,neka mi se javi,pa da se upoznamo i lepo družimo.

Средина јула! Поподне, негде око 16 сати.. :)
Иначе, Гиолу вреди видети и с мора, ми смо је гледали пре пар година док смо били на крстарењу око дела острва, тад баш није било никог тамо, али је био почетак јула тад..
Ko bi rekao..sezona a prazno :) Imacu to u vidu,taj pogled s mora. Razmisljam da odem opet u septembru,ako bude stedstava. Valjda je jednom zateknem praznu.
Vanda,koli si puta bila do sad na Tasosu?

Ја била само два пута, али мислим да сам га солидно упознала.
Комараца било пре пар година, помресмо од њих, поред свих могућих средстава!
Прошле године, ниједног не беше...

Таблете нису биле довољне, али су на спирале реаговали. Но, рекох, мислим да су их потаманили прошле године, пре него што туристи стигоше. :)

Nije bilo problema sa komarcima,barem ne pocetkom juna. Bilo ih je normalno,kao kod nas. komarnik je resio problem,nista nismo palili ni prskali..

Back