Ja kad sam pre nekoliko godina bila u Pefkariju uopšte nije bilo trave, čak mi je more na Tasosu prelepo sa svim onim bojama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priča li se tamo nesto o ovim štrajkovima, kakva je situacija?Baš su sad našli da se bune, a ja 16.putujem.
Pretpostavljam da je vec bilo reci o ovome i citala sam ali misljenja su razlicita, pa me interesuje da li je potrebna medjunarodna dozvola za iznajmljivanje skutera?
Па добро, ал' да су направили неки прекршај, вама би стигла казна.... Uzimali su ljudi iz moje kuce na nasu dozvolu auto bez ikakvih problema.
Pozdrav svima!
Ja putujem sa deckom u Limenas sredinom jula, prvi put idemo na Tasos. Smestaj je u vili ALEKSANDRA, pa bih molila ako neko moze iz licnog iskustva da mi malo opise kakva je vila, u kom delu grada je, koliko je udaljena od plaza, da li je noću tiho za spavanje? Ima li KLIMA UREDJAJA U APARTMANU u vili ALEKSANDRA? I uopste, kakve su noći tamo, nije prevruće kao kod nas?
da li postoje jos neki izleti sem tog obilaska ostrva i plaza ? nesto na kopnu ?
ako je neko bio ovoga leta : da li je istina da je ostrvo prepuno komaraca ? :-(
Da, preko Argusa idemo, tako da to mora da je ta vila. PA nista, da se spremimo za malo duze pesacenje.Је л' Аргусова Александра?Ако јесте, онда је смештај баш леп, собе коректне, пространо двориште пуно зеленила и цвећа.
Не знам ни да ли има климу, јер нам није била потребна, пошто од силног зеленила има доста хлада, собе се не загреју преко дана, тако да је температура ок. Кућа је у близини Тарзанас плаже и за мој укус то је предалеко од центра, то јој је једина мана. Има да се пешачи једно пола сата сигурно.
da li postoje jos neki izleti sem tog obilaska ostrva i plaza ? nesto na kopnu ?
ako je neko bio ovoga leta : da li je istina da je ostrvo prepuno komaraca ? :-(
Iz nekog licnog iskustva mogu da kazem da nam je u tom periodu uglavnom bilo lepo vreme za razliku od onih koji su u isto vreme letovali u Paraliji, cujemo se a oni kazu sta radite sada kad pada kisa a mi na plazi i nebo bez ijednog oblacka tako da sigurno cete imati lepo veme bar vam ja to zelim jer cu ove godine propustiti taj period idem tek u avgustu...pozzz i lep provod
Da li je neko isao bez uplacenog smestaja preko agencije, interesuje me da li na granici traze nesto sem pasosa, posto sam cuo da traze garanciju hotela ili vaucher.
Ne traze, to su ponekad trazili dok su nam trebale vize.