Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
autobus je pomeni najgore resenje. ja ipak najvise volim auto.
Nisam vozač...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
autobus je pomeni najgore resenje. ja ipak najvise volim auto.
Jedna od prelepih plaza Tasosa
![]()
![]()
Ово питање је за пдф Компјутери и Интернет.Pitanje pogresno postavio: sta je potrebno za bezicni internet pored kompjutera?
Pozdrav
Jedna od prelepih plaza Tasosa
![]()
![]()
Ako moze knjizica na zmajstor@yahoo.com.Ćao ljudi!
Da li neko zna da li ima da se iznajmi biciklo u Limenasu i koliko otprilike košta?
I ako nekoga interesuje, napravila sam informativnu knjižicu o Tasosu....uglavnom su tekstovi sa raznih foruma.
Ako je neko zainteresovan, rado šaljem na mail!![]()
P.S : Format knjižice je pola A4, da lakše stane u žensku torbicu!!!!!![]()
Mali Aliki?? Jel to negde pored Aliki plaze ili negde drugde?
Molim te za par informacija, da li ima komaraca ili pcela? Kakava je plaza? Nesto su poceli da me plase, mozda ljubomorniciiii. Kakve su cene? U napred hvala
U poslednjih nekoliko godina nisam u prodaji video ni jedan laptop a da nema integrisan wireless modem. Dakle, imaju svi i to je sve što ti treba, a da bi se povezao na Internet potrebno je da se nalaziš u krugu od 100-tinak metara od AP - Access Point (http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_access_point) i da ti vlasnik AP-a da šifru za pristup, ukoliko je tako podesio svoj AP. Ima dosta onih koji su svoje AP, to jest wireless rutere podesili tako da ti ne treba pristupna šifra - na primer, hotel KA-PA-HI u Pefkariju.Pitanje pogresno postavio: sta je potrebno za bezicni internet pored kompjutera?
Ima priličan broj, u Potosu iz svake tačke vidiš po nekoliko AP-a.Covek se nije lepo izrazio. Verovatno ga interesuje da li na Tasosu ima besplatnog interneta, a iako ga to ne interesuje, interesuje mene, pa mi odgovorite ako znate.
Pitanje pogresno postavio: sta je potrebno za bezicni internet pored kompjutera?
Pozdrav
Pored Aliki plaze ..ima neko drugo ime ali me ubi sada ako mogu da se setim..
mala plaza kao sto se vidi na slici ..ima suncobrane i lezaljke i jedan kafe..dovoljno..
i nije guzva ..ja sam tu malu plazu prozvala mali Aliki...ali ne moze da se promasi..
kako se spusta sa puta umesto da se skrene desno za Aliki plazu .produzi se pravo i odmah je tu mala plaza...
Da ne bude zabune..to je sve u 50 metara...do nje moze da se dodje i kroz sumu od borova okolo ..
od Alikija pored crkvice u steni i mesta gde se kopao mermer..do antickih iskopina..ali to je malo duzi putic..