ja krećem sutra u 17:00
!!! ali me je smorila ta trava u vodi, mrzim travu ,mrzim da mi se nešto mota oko nogu i tela, aaaaaaaa
uzasss

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је исто као и са медузама, комарцима, осама, таласима,... неком се заломи, некоме не.
Могла бих сада да окачим слике са сваке плаже коју сам навела на којој се види да има траве у води, негде непријатно много. Но, све је то трава која плива у води, дакле пролазног карактера, осим на Пахису, тамо се не може избећи.
Znači doputovali smo sa Tasosa, a ja se baš zabrinuo što nam se @Meda Brundo ne javlja.Ej, ajd i ja malo o Tasosu....stigoh pre 7 dana...
Manastir Sv. Arhangela Mihajla je itekako pominjan na nekim od mnogobrojnih predhodnih stranica, ali nekog mrzi da čita ili bar upotrebi Pretragu.Manastir Sv.Arhangela niko ne pominje...i tamo smo bili i smejala sam se samoj sebi koju sam garderobu dobila za oblacenje...kao baba neka sam bila. Ali zabranjeno slikanje, pa pamtim u glavi...
Ne radi se tu samo o pozitivnom razmišljanju, već pre svega o tome da neke nedovoljno upućene osobe u verski način života i u samu veru uopšte, ne "ukaljaju" to sveto mesto svojim nedoličnim ponašanjem i oblačenjem....
Manastir Sv, Arhangela Mihaila mi je takođe pružio izuzetno iskustvo... Garderoba koja se dobije na ulazu je pokazatelj kako pozitivno ljudi tamo razmišljaju i na taj način su omogućili da većina turista može da uđe u manastir...
Јао, мени се то згадило, стално сам мислила какве су све болесне или прљаве жене носиле ту одећу пре мене.Од сада дефинитивно нећу да улазим тамо где ме терају да облачим тако нешто.
Напомињен да сам ја већ имала покривена рамена и опет су ме натерали да обучем то нешто њихово.
Ни сам манастир ми није био нешто, ем не смеш да сликаш, ем скеле... баш ништа посебно.![]()
Kakvo razmišljanje... KATASTROFAМа ја нисам религиозна, а цркве ме увек некако подсећају на бабе, па зато.Ушла сам више по наговору мужа и што ме је занимало шта је то тако посебно, па не сме да се слика.
Кад оно - ништа.
Ne radi se tu samo o pozitivnom razmišljanju, već pre svega o tome da neke nedovoljno upućene osobe u verski način života i u samu veru uopšte, ne "ukaljaju" to sveto mesto svojim nedoličnim ponašanjem i oblačenjem.
Uopšte mi nije jasno kako ja ne primetih tu travu a bila sam na Pachisu 16 dana...Možda sam plivala, a ne šetala po vodi
![]()
Ko nije upućen u verske običaje treba da se potrudi da bude bar malo obavešten, jer jedno je obilaziti raznorazne kulturno-istorijske spomenike, a drugo verske objekte. Još jednom kažem, zna se kako se ide u crkvu, a kako na plažu. Ko ne zna neka nauči, pa će sledeći put znati, a ne da komentariše u stilu... ja tamo više neću ići, jer ko zna kakve su bolesne babe oblačile tu odeću... a i sam manastir nije ništa posebno jer nam ne daju da slikamo, a tamo se vide i neke skele...DekiM ne treba očekivati da svi budu upućeni u verski način života i običaje. Ima i onih koji žele da posete takve objekte kao mesta od značaja za istoriju, istoriju umetnosti i kultutu uopšte. Treba poštovati kako one koji veruju, tako i one koji ne veruju.
A to što ne znaju kako treba da uđu, gde i na koju stranu... zato i stoji onaj čika na ulazu i deli garderobu. Bitno je naglasti da deli, da ne naplaćuje.
Ja bih spomenuo i lep običaj da se na ulazu, na mestu gde je klin (ekser) sa krsta na drvenoj klupi nalazi posuda sa ratlukom, kojim se možete poslužiti.
Kakvo razmišljanje... KATASTROFA... komentariše neko ko nema veze o religiji i o verskom načinu života. Strašno! Ja bih se na tvom mestu bar malo postideo.
Mogu misliti da je kojim slučajem ženama dozvoljen ulaz na Svetu Goru, kakav bi to tek UŽAS bio!
Pa da ne bi bio UŽAS, vi biste već uveliko šetale Svetom Gorom i majčicama, suknjicama, bretelicama... ili bar dobra većina vas i nemoj mene da opominješ za komentar, već one koje su one gluposti i odvalile. Njihovo ponašanje aminuješ, a mene pokušavaš da kritikuješ.Isto kao što je tebe pogodio komentar za oblačenje tako nekoga pogađa taj tvoj komentar za Svetu Goru.
Ovde ima jako mnogo žena koje ne treba verski da opismenjuje neki Deki M.
Ne znam stvarno kakav bi TO UŽAS BIO?!
Pokušaj da se suzdržiš takvih komentara i da generalizuješ.
Ima jako mnogo muškaraca koji po našim manastirima pokušavaju da uđu u kratkim pantalonama pa to niko ne komentariše.
Ovome svakako ovde nije mesto,ja se izvinjavam ljudima koji ovde dele predivne utiske sa Tasosa.
ja krećem sutra u 17:00!!! ali me je smorila ta trava u vodi, mrzim travu ,mrzim da mi se nešto mota oko nogu i tela, aaaaaaaa
uzasss
![]()
Pokušala si da daš neki komentar, ali ti nije baš uspelo.Па оно јес....туристи мушког пола никад не шетају разгаћени, у папучама, мајичицама, шорцевима....
Сви одреда знају ред и кад одлазе да обиђу неки манастир уредно облаче сако и везују кравату....![]()
Потресла сам се.
Тамни појас у води који се види дуж целе плаже је трава. Иако делује да је далеко од обале, он стварно јесте почињао на дубини до струка, као што је неко већ написао.
Pokušala si da daš neki komentar, ali ti nije baš uspelo.![]()
Znači doputovali smo sa Tasosa, a ja se baš zabrinuo što nam se @Meda Brundo ne javlja.A nešto nam ga nema ni @ivanpo.
![]()