bokaruki
Iskusan
- Poruka
- 5.167
Браво, Бокаруки, ја баш хтела да те похвалим!![]()
Hvala Vanda, baš se osećam ko dobar djak koji je konačno naučio lekciju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Браво, Бокаруки, ја баш хтела да те похвалим!![]()
Hvala Vanda, baš se osećam ko dobar djak koji je konačno naučio lekciju![]()
![]()
Možda su na tom delu koji pripada hotelu bolji suncobrani i ležaljke, ali suština plaže-šljnak i voda su isti
Jupii!!! Naučila sam da postavim velike slike![]()
Evo još ovu i neću više (danas), majke mi...![]()
ДрКг, која је ово плажа?
Мада, све су занимљиве...
Pogledaj apartmane Dan-dar, http://apartmanidan-dar.com.mk/ nisu skupi, može da košta manje od 10€ dnevno po osobi - sve zavisi kako se dogovoriš i koliko ostaješ.Uzgred, šta je za preporuku na Dojranu za prenoćište u odlasku (a možda i u povratku)?
Hvala na informaciji za te apartmane. Što se tiče saveta za vraćanje na Polikastro, to je pogrešno. Dobro poznajem severni deo Grčke, ide se preko Dojrana i pored Kilkisa i izlazi na Egnatia odos (autoput A2) 10-15 km iza Soluna, na petlju kod Lagadinskog jezera i tako skraćuje put oko 40km u odnosu na varijantu povratka na Polikastro. Inače od Kilkisa do te petlje se gradi put sa 4 trake i nekih 15-20km je već završeno.Pogledaj apartmane Dan-dar, http://apartmanidan-dar.com.mk/ nisu skupi, može da košta manje od 10€ dnevno po osobi - sve zavisi kako se dogovoriš i koliko ostaješ.
Ukoliko prenoćiš na Dojranu i tu pređeš granicu i uđeš u Grčku a želiš da nastaviš za Tasos, VRATI se na glavni put prema Solunu kod mesta Polikastro. Mnogo brže i lakše ćeš stići tako na Tasos nego da ideš prečicom jer je autoput od Soluna do Kavale potpuno završen.
Kad sam rekao "prečicom", mislio sam da se od prelaza Doirani, preko Seresa i Drame izađe na Kavalu. To je put kojim sam išao 2004. nije loš ali je mnogo bolje spustiti se na autoput od Soluna do Kavale.Hvala na informaciji za te apartmane. Što se tiče saveta za vraćanje na Polikastro, to je pogrešno. Dobro poznajem severni deo Grčke, ide se preko Dojrana i pored Kilkisa i izlazi na Egnatia odos (autoput A2) 10-15 km iza Soluna, na petlju kod Lagadinskog jezera i tako skraćuje put oko 40km u odnosu na varijantu povratka na Polikastro. Inače od Kilkisa do te petlje se gradi put sa 4 trake i nekih 15-20km je već završeno.
Hmm.. Koja je to plaža? I koje su još "šljunkovite" plaže na Tasosu, sem Notos i Tripiti beach-a? (nervira me pesak, zavlači se svugde)![]()
Možda su na tom delu koji pripada hotelu bolji suncobrani i ležaljke, ali suština plaže-šljnak i voda su isti
Jupii!!! Naučila sam da postavim velike slike![]()
Hmm.. Koja je to plaža? I koje su još "šljunkovite" plaže na Tasosu, sem Notos i Tripiti beach-a? (nervira me pesak, zavlači se svugde)
Kad sam rekao "prečicom", mislio sam da se od prelaza Doirani, preko Seresa i Drame izađe na Kavalu. To je put kojim sam išao 2004. nije loš ali je mnogo bolje spustiti se na autoput od Soluna do Kavale.
Ovo o čemu ti govoriš je svakako najbolja varijanta pa nam daj još koju informaciju, tj ako si skoro išao da li je put dobro obeležen i koje table treba pratiti.
Pozdrav Svim Tasovcima, za nedelju dana krecem sa zenom i dvoje dece u vilu Efes Garden u Limenasu, na moje pitanje o adresi vile u Limenasu, da ne lutamo posle cele noci putovanja,u agenciji su mi rekli da u Limenasu nemaju ulice i brojeve, a pri tom u njihovoj broshuri, polozaj Efes Garden-a je totalno nejasan. Pa molim nekog koje vec bio u toj vili da mi makar priblizno opise gde se nalazi, u odnosu na pristaniste trajekta recimo, Hvala unapred...
Pozdrav
Notos uopšte NIJE šljunkovita plaža. A ako baš voliš šljunkovite plaže, onda obiđi tzv.Mermernu plažu ona je najšljunkovitija od svih.Hmm.. Koja je to plaža? I koje su još "šljunkovite" plaže na Tasosu, sem Notos i Tripiti beach-a? (nervira me pesak, zavlači se svugde)
Hmm.. Koja je to plaža? I koje su još "šljunkovite" plaže na Tasosu, sem Notos i Tripiti beach-a? (nervira me pesak, zavlači se svugde)
Bio sam prošle godine na Tasosu, a bogami idem i ove. Za mene je Notos, "šljunkovit" (u vodi su kamenčići), a vi pričajte šta hoćetenotos nije šljunkovita plaža, samo na jednom delu ima malo kamenčića na ulazu u vodu
![]()