TASOS - u reči i slici

Чујем неке приче да на Тасосу има пуно комараца. Је л' то тачно?:think: Јер ако јесте - надрљала сам - ем сам бирала смештај са пуно зеленила, ем сам прави мамац за комарце. :eek::besna:Шта препоручујете од средстава против комараца? Да се припремим на време...:sad2:
 
Probala sva moguca sredstva i jedino su se spirale (one sto se zapale) pokazale efikasnim protiv tasoskih komaraca. Nema ih nesto puno, ali dovoljno je i jedan da ti udje u sobu i da te zeza celu noc =) Zato samo uzmite spirale, one su jeftine i ne brinite =)
 
Чујем неке приче да на Тасосу има пуно комараца. Је л' то тачно?:think: Јер ако јесте - надрљала сам - ем сам бирала смештај са пуно зеленила, ем сам прави мамац за комарце. :eek::besna:Шта препоручујете од средстава против комараца? Да се припремим на време...:sad2:

Mi smo koristili raid tecnost u bocici koja ide u steker. Jako je efikasna preko noci, koristimo je i kuci. Malo je skuplje al moze da ti traje ceo mesec. Spirala brzo izgori al je super kad sedis na terasi uvece.
 
Poslednja izmena:
Sve je to pominjano vec!!!! Nekada sam i ja tako pao sa kruske i postavljao pitanja ne gledajuci cele teme. Ali ovo je stvarno preterivanje. Od 230 strana bar 10 je uzalud potroseno na pricu o komarcima, pcelama, osama, zmijama....Ljudi, to je PRIRODA i ne mozete ocekivati da toga nema. Nista od navedenog nije extremno tako da nemate razloga za brigu!!!!!Jos jednom APEL: CITAJTE CELU TEMU OD POCETKA AKO STE STVARNO ZAINTERESOVANI !!!! MOlim administratora da ucini nesto povodom ovoga!
 
Cao! I ja idem u Limenas sa deckom, dugo smo trazili aranzman koji nam odgovara. uplatili smo preko Argusa, vila Evridiki... Mislim da su imali najbolje ponude, bar sto se Tasosa tice, pre svega mislim na izbor smestaja, a uz to u cenu im je uracunato sve ( prevoz, smestaj,viza, osiguranje ) tako da nema nikakvih doplata... Vodi racuna o udanjenosti apartmana od centra i plaze jer u agencijama kazu 10, 15min a to se pretvori u 30,40, npr: ja sam se dobro raspitala o vili Evridiki pre nego sto sam uplatila, svisu je preporucili ali su mi skrenuli paznju na veliku udaljenost, a u agenciji su ponavljali da je udaljena 15 minuta od centra i plaze( to rade u svim agencijama ) ...mi smo je ipak uplatili jer nam to nije bitno jer planiramo da iznajmimo kola ili skuter. Tako da pre nego sto uplatis raspitaj se na forumu o smestaju koji zelis, ima dosta opisa. Pozdrav! Zelim ti da se lepo provedes!
 
Ćao društvo.Ja još u martu uplatila Tasos,pa sam od tada do danas pročitala skoro sve stranice.Hvala na svim opisima,mnogo ste mi pomogli. Pa ovako,red je da vas sve puno,puno pozdravim,ja sutra uveče krećem put zelene oaze.Uh jedva čekam.A kad se vratim eto nove foto-ture i da ćaskamo o Tasosu.Ljubim vas sve.
 
Drugari danas sam bila do Argusa da ulatim letovanje u kući natassa,nema mesta,u stvari jako malo mesta ima uopšte.! Na kraju uplatismo kuću Vana:think:,ima li ko iskustav sa istom!? interesuje me i kuća Armeno? molim za pomoć... pozzz:bye:
Vila VANA... pro et contra... :):

Vila ARMENO:

Ljudi, sve se može naći putem Pretrage, ukoliko je neko već pisao o tome. ;)
 
Katarina81,ja sam juče bila u argusu da ulatim za tu kuću natassa,ali nije bilo mesta,ti si verovatno već uplatila?Ne znam šta da ti kažem,uglavnom sve kuće za izdavanje su iste,skromno nameštene čisto da preživiš.Nemoj da se brineš i da upropastiš odmor,kad dođeš videćeš,nemoj očekivati lux,jer ga nećeš dobiti. Ja sam uplatila neku kuću Vana,i koliko sam pročitla nije nešto ali šta da se radi:roll: i onako ti služi da prespavaš i da se okupaš i piči na plažu:Ne brini i lep provod:bye:
 

Back
Top