TASOS - u reči i slici

U utorak ujutro krećem autom za Tasos, a ovi fcn putari su najavili da će taj dan blokirati koridor 10, naplatne rampe i granične prelaze.

Pa, nisam im ja kriv, ni moja deca, što su prevareni, a time što će nas blokirati na putu neće nauditi vladi ni Tadiću. Treba da idu u Bgd u Nemanjinu, da blokiraju idiote u zgradi vlade, a ne građane ove zemlje, kao i građane drugih zemalja koji su u tranzitu kroz Srbiju.

Zato žandarmerija ima moju punu podršku da ih oduva u tri lepe materine.

Медо, не знам колико си црногорски и колико тасоских плажа обишла па да можеш да знаш да су тасоске лепше од црногорских....

Тасос има јако много неприступачних, стеновитих обала, плаже су углавном мале, има стеновитих, има пешчаних, има и шљунковитих....као уосталом и у ЦГ.
Ја немам ништа против ако ти желиш да сваки дан путујеш... нека свако проведе одмор онако како њему највише одговара.Али, нећу ти поверовати ако ми кажеш да си и у ЦГ сваки дан јурила на другу плажу и да си у току једног летовања обишла целу црногорску обалу...;)

Ја само говорим о ФАМИ која је створена међу нашим туристима када је реч о Тасосу. ''Шта си обишао данас?'' ''Како се стиже до те плаже?'' ''Уништио сам ауто док нисам стигао тамо!'' ''Деца су повраћала целим путем ,али сутра идемо опет да обиђемо ту и ту плажу...'' Кажем ти: људи су просто под пресијом да МОРАЈУ да путују сваки дан и да МОРАЈУ да виде што више... Нисам приметила да имају тај трип када је неки други део грчке обале у питању...(црногорску већ споменух)....;)

Bas tako. Svaka cast na komentaru. Posebno se to odnosi na one koji potenciraju svoju veliku "radoznalost", veliku finansijsku moc i sl.

Prosle godine nase komsije, par od nekih 25godina, jedva da su nam i zdravo rekle za 10 dana komsijstva. Ne samo nama, nego i svim stanarima.

Njihov odmor se svodio tako da odu na plazu i bukvalno su se kupali za sve pare. Legnu u 22h, ustanu u pola 8, kupaju se do 12, rucaju kuci, pa opet isto.... iz grada se nisu mrdnuli, ni na kafu nigde nisu seli, ni na jedan izlet nisu isli, ama bre nigde, ni sa kim kontaktirali i kao creva se vukli, samo sto je ona glavnu rec vodila, a on kad je sam ni dobro jutro da nam kaze....
kakav im je to odmor i uzivanje, ja bih se tim tempom smorila...

Treba naci neku sredinu! Prijatelje uvek steknes na letovanju...
Ovim putem pozdravljam Srdjana i Ivani iz ZR :D Hhahah....Pozdrav!!!!

Kritizerski, nema sta! A, sto je to Vama problem? Zasto je bitno kako neko drugi letuje? A, sta ste Vi radili, sem osmatranja "komsija"? Bljak...

Ја највише волим комшије које неће да се комшијају! И пошто је ове године Тасос био пун оних који су хтели добросуседске односе, са све звоњењем на врата :eek:, не верујем да ћу више ићи тамо. Хоћу место са што мање Срба!
Не зато што ми Срби сметају, него, нећу да се упознајем на мору, тамо одем да одморим са својима!!!!

Ја највише волим комшије које неће да се комшијају! И пошто је ове године Тасос био пун оних који су хтели добросуседске односе, са све звоњењем на врата :eek:, не верујем да ћу више ићи тамо. Хоћу место са што мање Срба!
Не зато што ми Срби сметају, него, нећу да се упознајем на мору, тамо одем да одморим са својима!!!!

Ha,ha,razumem te u potpunosti!Ove godine nam je bio potreban pravi odmor,onako sve usporeno i lagano, pa smo se posle tri god vratili Tasosu.Ali ovaj put smo smeštaj našli preko neta (poučeni relativno pozitivnim iskustvom od prošle god).Oko nas po jedna porodica iz Rumunije i Grčke, samo hello kurtoazno kad se sretnemo i to je to.

Sta vam je sa tim Tasosom? Bio sam tamo i lepo je stvarno ali nista specijalno... Idite na druga mesta!!!! Pre nego sto znate ostaricete i onda cete zaliti za svim sto ste propustili! Jel ste bili na Rodosu? Ako ne ODMAH tamo zaboravite i Tasos i budve i te gluposti i idite u egipat ili italiju, spaniju... Naravno #1 Rodos

vanda je bila napisala da je jela slatko od maslina na tasosu

pa eto donkohote - probaj. ja moram da sacekam bar godinu dana

Za slatko od maslina ne znam, ali znam da sam jeo najbolje marinirane masline na svetu. Domaca radinost, naravno. Dobio sam celu teglu tih maslina od gazdaricinog muza. To je nesto posebno. Tako nesto nema da se kupi, cak ni ovde u Grckoj.

Sta vam je sa tim Tasosom? Bio sam tamo i lepo je stvarno ali nista specijalno... Idite na druga mesta!!!! Pre nego sto znate ostaricete i onda cete zaliti za svim sto ste propustili! Jel ste bili na Rodosu? Ako ne ODMAH tamo zaboravite i Tasos i budve i te gluposti i idite u egipat ili italiju, spaniju... Naravno #1 Rodos

znaci niko ne treba da ide na tasos?
postoje uvek lepse destinacije.

znaci niko ne treba da ide na tasos?
postoje uvek lepse destinacije.

Наравно, Родос!
За оне који иду на Родос: нека иду на Карибе!
Они који иду на Карибе, нека иду на Хаваје!
Најбоље је онима који иду у Мали Мокри Луг - они нека иду у Банатско Велико Село! :)

Back