TASOS - u reči i slici

Što se tiče Blue Sky-a i plaže, blaga je nizbrdica do plaže, to znaš i sam Zoki, ti si mnogo bolji poznavalac Tasosa od mene, ja sam bila samo jednom.....

Ne, to nisam znao jer se nisam duže zadržavao u tom području. Samo mi je ostala slika u glavi da to nije ravnica :) Kad smo već tu, i meni se čini da ti apartmani lepo izgledaju, ovako sa slika na Sabrinom sajtu - opis je OK uz taj mali nedostatak, da postoji, kako ti kažeš, mala nizbrdica/uzbrdica.

Imas plazica i uvalica koliko hoces na koje niko ne zalazi. Slobodno se mozete opustiti. Nego, kako ces "takav" pred decu covece?

Napisao sam vec da sam odlucio da uplatim porodicni odmor u Sartiju, dakle zence, nase dve klinceze i ja. Tu cemo se propisno i suncati i kupati u kupacim kostimima, mislim zence i ja, a klinceze (blago njima) jos uvek mogu da trce gologuze.

Na Tasos bismo u septembru isli samo zence i ja, bez dece, i tad cemo se nas dvoje suncati u kupacim kostimima, a plivati gologuzi.

Jel' sam sad sve dobro objasnio?

Jel bio neko na sajmu turizma, ima li neka nova ponuda za Tasos. Ubedio sam 3 porodice da idu dole, a sad ocekuju od mene da im konkretno predlozim i apartmane. Ako im se nesto ne bude svidelo ispascu grbav. Predlozio sam im Pefkari... otkud znam...

Bio ja, malopre se vratio.

Sto se Grcke tice, narocito severnog dela, za jun skoro sve rasprodato, a jul i avgust vecim delom.

Pefkarija nema ni za lek.

Napisao sam vec da sam odlucio da uplatim porodicni odmor u Sartiju, dakle zence, nase dve klinceze i ja. Tu cemo se propisno i suncati i kupati u kupacim kostimima, mislim zence i ja, a klinceze (blago njima) jos uvek mogu da trce gologuze.

Na Tasos bismo u septembru isli samo zence i ja, bez dece, i tad cemo se nas dvoje suncati u kupacim kostimima, a plivati gologuzi.

Jel' sam sad sve dobro objasnio?

Aha, razumeo... eto vidis i mi cemo kraj avgusta/pocetak septembra dole, i bas cu da probam kupanje bez gaca, takozvano landaranje...

E BB5, prodao si se nervoznom za jedan pisljivi kompliment, citiran gore.

Moras me razumeti, u zivotu sam retko dobijao komplimente, obicno su me grdili... i ja sam cesto nervozan i pogresno odreagujem, a najlakse se zakaciti, posvadjati, iznapusavati... kazem ti, bio je ovih dana pun mesec i svi smo po malo doprineli.... ali evo vracamo se na temu, nema svadje, mir, plaza, more, sunce..... gole guze

...ali evo vracamo se na temu, nema svadje, mir, plaza, more, sunce..... gole guze.

Guze gole samo u vodi, a balOOni mogu da budu goli i u vodi i van vode (ma sta mogu, treba da budu gole uvek i da prkose gravitaciji).

Nemoj da zaboravis da oprobas onaj "landaro stil", kaze tebi tvoj Koya da je mnogo dobro. Ko jednom zapliva go, obucen vise plivat' nece.

Sad sam zamislio komicnu situaciju. Izvestava voditeljka neke grcke TV stanice: "Na Tasosu je ovog leta zabelezeno cudno ponasanje srpskih turista - i muskarci i zene i mlado i staro, svi skidaju kupace kostime pre ulaska u vodu, uz obrazlozenje da vole da im sve slobodno landra."

Hebiga, nek' jedan pliva leđno a drugi kraul, tako neće doći do akcidenta.

Obojica cemo plivati kraul, jer bi nam pri ledjnom stilu, bojim se, sto sta strcalo iz vode.

Ako je suditi po avataru, Koya ima dobar mač.... tako da ću se držati podalje !

Ne brini BB5, Koyin mac se "kostresi" samo na balOOnke.

Proglasavam onu plazu sa belim kamencicima centrom "landaro" stila. Svi koji hoce da upraznjavaju isti, nek' potraze instruktore (BB5 i moju malenkost) na pomenutoj plazi krajem avgusta, pocetkom septembra, a do tada nek' vezbaju na lokalnim bazenima i recicama ili kod Palme u Aqua parku.

Sta mislis BB5, hocemo li uspeti da nagovorimo nervoznog da se mane fotografisanja spomen ploca po Tasosu i da i on malo po vodi "landra"? Godilo bi mu. Preko godine bi bio miran ko bubica i ne bi manitao po forumu kad god je pun Mesec.

Sto se nervozni lepo, ko covek, ne izvine vasoj drugarici, pa da se i ona konacno vrati na forum?

I nemojte da kaze da nema zasto da joj se izvini, jer, ponavljam, ima zasto (ti uvredljivi postovi su izbrisani, ali je steta ucinjena).

Ako je sudeci po fotografijama (zapravo jednoj fotki sa plaze u Potosu), lepa je koliko i dobra. Steta bi bilo da se vise ne druzi sa vama (nama).

A kad si vec pomenuo plazu sa belim kamencicima... prosle godine negde 2. ili 3. septembra dosao buldozer, raskrcio, postavili su one masivne drvene suncobrane, razvukli struju... nema vise divlje plazice, ne bi me cudilo da asvaltiraju, Velja na primer...

A kad si vec pomenuo plazu sa belim kamencicima... prosle godine negde 2. ili 3. septembra dosao buldozer, raskrcio, postavili su one masivne drvene suncobrane, razvukli struju... nema vise divlje plazice, ne bi me cudilo da asvaltiraju, Velja na primer...

Ma, povucice se pred naletom pobornika "landaro" stila, pazi sta ti tvoj Koyan kaze.

Gigojle: "Pozdrav svima!
Molila bih MIRABI da mi, ako može, opiše apartmane MENI u kojima je, ako sam dobro pročitala, bila prošle godine preko relax-a. Hvala!"

Tesko da ce ti se Mirarbi OVDE javiti, obzirom da, koliko sam ja primetio, vise ne zalazi na ovaj forum. Kazu ljudi da se "preselila" sa ostalom ekipom na neki drugi forum.

Ja bih ti rado pomogao, ali, na zalost, ne znam nista o toj vili.

Mirabi koliko se ja sećam pošto sam prošle godine mislila da idem preko relax-a jer su jedini imali popust od 15% u januaru, ta vila je OK ako se ide bez dece, znači za dvoje sasvim OK ako nemate neke posebne zahteve. Inače, znamda je bazen jako mali...

Poslednja izmena od moderatora:

Back