- Poruka
- 180
Pa na kolima pise Arkan a ne doktor ! ! ! !
Kako sad da ti verujemo ?![]()
Njima je zajednicka ljubav prema balOOnima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa na kolima pise Arkan a ne doktor ! ! ! !
Kako sad da ti verujemo ?![]()
Njima je zajednicka ljubav prema balOOnima
Što se tiče Blue Sky-a i plaže, blaga je nizbrdica do plaže, to znaš i sam Zoki, ti si mnogo bolji poznavalac Tasosa od mene, ja sam bila samo jednom.....
Imas plazica i uvalica koliko hoces na koje niko ne zalazi. Slobodno se mozete opustiti. Nego, kako ces "takav" pred decu covece?
Ma ja bih njega poslao gore na jezero Maries, pa neka ga izujedaju komarci po guzici.
Mogu ti reći da su mi tvoji postovi bili više nego simpatični (vidim da imaš stila, da nisi glup!)...
Jel bio neko na sajmu turizma, ima li neka nova ponuda za Tasos. Ubedio sam 3 porodice da idu dole, a sad ocekuju od mene da im konkretno predlozim i apartmane. Ako im se nesto ne bude svidelo ispascu grbav. Predlozio sam im Pefkari... otkud znam...
Napisao sam vec da sam odlucio da uplatim porodicni odmor u Sartiju, dakle zence, nase dve klinceze i ja. Tu cemo se propisno i suncati i kupati u kupacim kostimima, mislim zence i ja, a klinceze (blago njima) jos uvek mogu da trce gologuze.
Na Tasos bismo u septembru isli samo zence i ja, bez dece, i tad cemo se nas dvoje suncati u kupacim kostimima, a plivati gologuzi.
Jel' sam sad sve dobro objasnio?
E BB5, prodao si se nervoznom za jedan pisljivi kompliment, citiran gore.
...ali evo vracamo se na temu, nema svadje, mir, plaza, more, sunce..... gole guze.
Sigurno cu da probam, nego izgleda da cemo u isto vreme biti dole.... sta ako se sretnemo u vodi?
Sigurno cu da probam, nego izgleda da cemo u isto vreme biti dole.... sta ako se sretnemo u vodi?
Hebiga, nek' jedan pliva leđno a drugi kraul, tako neće doći do akcidenta.
Ako je suditi po avataru, Koya ima dobar mač.... tako da ću se držati podalje !
A kad si vec pomenuo plazu sa belim kamencicima... prosle godine negde 2. ili 3. septembra dosao buldozer, raskrcio, postavili su one masivne drvene suncobrane, razvukli struju... nema vise divlje plazice, ne bi me cudilo da asvaltiraju, Velja na primer...
Gigojle: "Pozdrav svima!
Molila bih MIRABI da mi, ako može, opiše apartmane MENI u kojima je, ako sam dobro pročitala, bila prošle godine preko relax-a. Hvala!"