- Poruka
- 564
Kao kod nas samo puta dvaemma05:kad vec pominjete kreme za suncanje, zna li neko slucajno koliko kosta Koperton na Tasosu?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao kod nas samo puta dvaemma05:kad vec pominjete kreme za suncanje, zna li neko slucajno koliko kosta Koperton na Tasosu?![]()
GSM doctor:Kao kod nas samo puta dva
lenaje6:E sad ste me već uplašili sa tim osama i pčelama... :-( Nadam se da će im u septembru biti hladnoInače ima da šiznem!
:razz: Eh zemo, zemo... Stvarno si 2000. Nego kakvo ti je to ćladno pivo?!?zemo2000:Lenaje6 nemoj ništa da se sekiraš idem i ja u septembru, a ako te budu dirale (ose i pčele) pa krvi ću im se napiti..... 8)
...ti samo spremi lovu za ćladno pivo da oladim malo jezik
2905981:Pozdrav svima!Citajuci ovaj forum odlucili sam da odem na Tasos jedva cekajuci da stignemo, ali kad smo dosli-razocarenje!Bili smo u Limenasu,ali smo iznajmili auto na 5 dana(140e) i obisli celo ostrvo!Od svih plaza koje smo posetili 3 su mi se svidele, sve ostale na oko lepe ali kad udjes u vodu slomis se na kamenju koje je klizavo jer je obraslo mahovinom i puno jezeva, plaze neuredjene i neodrzavane.Ostrvo je puno osa i pcela koje te prate na svakom koraku u svako doba dana!Tri dana smo se kupali, a sve ostalo su bili talasi od 1,5-2 metra.Ono sto nas je odusevilo je boja mora i panorama,i hrana koja je zaista izvanredna ali i skupa!Za iznajmljivanje motora potrebna je dozvola A kategorije, ali svima preporucujem da iznajme auto zato sto su velike krivine i uzbrdice!Sve u svemu- nismo odusevljeni, i bas nam je krivo zbog toga!
još 2 dana...GSM doctor:jos 22 dana :razz:![]()
GSM doctor:jos 22 dana :razz:![]()
ocajnadomacica:...o osama se trudim da ne razmisljam...
Hvala mnogo ste mi pomogli...Vesna Ks:Jooj opet.....vec sam sto puta pisala o tome,ali 'ajde...
U app.hotela Tasos letovali smo 2005,preko Magic-a.Kuca je u povelikom dvoristu sa puno zelenila(dosta i mesta za parkiranje),takodje je u dvoristu bio i rostilj...App.su na prizemlju i 1.spratu,a iznad zive gazde.Sasvim su solidni,nista impozantno,ali imas sve sto ti treba.Mi smo bili na 1.spratu u 4-oro krevetnom.Mali hodnik u kome je onaj orman-kuhinja(dve ringle,frizider sa komorom,aspirator,posudje,sudopera)Kupatilo je prekoputa,sasvim ok.sa tusem.Iz tog hodnika se siri prostor u sobicu sa 2 kreveta,a iz nje se ulazi u zasebnu sobu sa duplim krevetom,velikim ormanom,toal.stocicem..Iz sobe se ide na terasu,ona ima garn.za sedenje..tada je sve bilo novo,uredno,cisceno na 2 dan,a imali smo pristup bazenu i mini teretani htl.a Tasos.Prekoputa je kamp koji ima prodavnicu sa najosnovnijim potrepstinama,a pored kampa stazica koja vodi na taj deo plaze(bolji ulaz u vodu).Eto....znaci,nama je to bilo sasvim o.k.ali,kazem,nista impozantno!Izbor mesta i smestaja vam je odlican,lep provod!![]()