Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa mi po onome sto sam do sada nahvatala, deluje da ce doci do ostvarivanja ljubavi (ljubavnici kao velika arkana jaci uticaj od 9 pehara koji svakaka oznacavaju zadovoljstvo u vezi, prijateljstvu.... ) E sad posto sam konkretizovala pitanje na sta JA mogu da ocekujem od NJEGA (ili mislim da sam to uradila
pomozi mi)) ovo znaci da cu dobiti NJEGOVU ljubav?
, no moraš uzeti u obzir i druge stvari u simbolici Ljubavnika; možda ćeš kroz iskustvo s njim naučiti o sopstvenim ličnim vrednovanjima, možda ćeš od njega dobiti impuls za komunikaciju (Ljubavnici su u znaku Blizanaca) ... kada se pitanje posmatra tako, konkretizovano, kao što si navela. 

moja drugarica ima razne neke rasporede koje otvara, a radi i nesto sto se zove RAZJASNJENJE... elem to je kad trazi razjasnjenje za neku kartu koju ne moze da protumaci.... je l to postoji kao deo prakse ili je neka novotarija?
. Stara je praksa kad hoćemo da dopunimo značenje neke karte, ili da je pojasnimo, da preko nje otvorimo još jednu kartu. To može ići i na više nivoa, pa otvoriti i dve karte, i tri, no više od tri se ne preporučuje. Smatra se da je takvo tumačenje tada van našeg domašaja.Evo ovako: koristila sam raspored Mistični krst i izašle su sledeće arkane: Mesec, 7 pehara, 7 pentakla, Točak Sreće, Ljubavnici, 6 štapova, paž mačeva, 10 mačeva, Prvosveštenica, 6 mačeva (pa kolege, slobodno recite i vi vaš uvid)
Inače, vremensko delovanje ovog rasporeda je godinu dana.
Trenutna situacija je - zamagljena. Mesec u prvoj kući ne dozvoljava jasne uvide.
Elementa vazduha je previše (o čemu govori "višak" mačeva) što naznačuje da postoji problem u komunikaciji između vas dvoje. Mogla bi biti mnogo bolja komunikacija. Prisutno je i rasipanje reči, emocija.. (7 pehara u drugoj kući).
Dakle, to je samo trenutno sada.. i važi sledećih sedam dana.
Ono što se možda ne vidi, jeste da jedno od vas dvoje (ili oboje) preispituje situaciju, procenjuje šta dalje? (7 pentakla u 3. kući).
Vaši ideali su jaki (Ljubavnici u 5. kući), međutim, da bi sve išlo u pravom smeru morate raditi na komunikaciji i da izbegnete igre ega (durenje, preterani ponos,, to je zamka u koju možete upasti i to važi za period od sledeća tri meseca (6 štapova u 6. kući, vatra u suprotnosti sa vodom, tj. 7. pehara u 2. kući).
Okolina nema dobro mišljenje o vašoj vezi.
(10 mačeva 8. kući)
Savet Tarota je da pogledaš duboko u sebe, da pre svega vidiš šta TI želiš od te veze, da se možda malko i osamostališ od nje..da se sagledaš sa određene distance (Prvosveštenica u 9. kući).
Kada prođu ta krizna tri meseca.. jedna od mogućnosti je i obnavljanje (ili veze ili odnosa), posebno kada se imaju u vidu i Ljubavnici u 5. kući kao dodatno pojačanje, ali sve to ISKLJUČIVO ako se izbegne opasnost od preteranog inata.. i ponosa u sledeća tri meseca. i ako se posluša savet Tarota.
Ima 6 malih arkana naspram velikih, što znači da u velikoj meri (60% ) vaša sudbina zavisi od vas.. što nije bio slučaj u prošlosti.
Neka me kolege dopune svojim uvidima...
Nije to novotarija. Stara je praksa kad hoćemo da dopunimo značenje neke karte, ili da je pojasnimo, da preko nje otvorimo još jednu kartu. To može ići i na više nivoa, pa otvoriti i dve karte, i tri, no više od tri se ne preporučuje. Smatra se da je takvo tumačenje tada van našeg domašaja.
Ja se izvinjavam sto se vracam na neke stvari, ali moram da pitam
"Dakle, to je samo trenutno sada.. i važi sledećih sedam dana."
Draga Valerija, kako se odredjuje vreme... primetila sam da kada tumacis dajes vremenske odrednice. Kako se to gleda? da li pripada nacinu otvaranja ili samoj karti?
Postoje dva načina. Sam raspored Mistični Krst ima svoje vremenske odrednice. 6. kuća govori o tome šta će se dešavati u sledeća tri meseca, 4. kuća predstavlja tri meseca unazad, a 10. kuća predstavlja raspon do godinu dana. 1. i 2. kuća se odnose na period od sedam dana (mada u praksi se odnosi na dva do tri dana).
A kad se ne koristi taj raspored, i same Arkane imaju vremenske odrednice, a koje će to biti, to zavisi od špila koji koristiš. Npr, nemaju iste vremenske odrednice Marseljski špil i Universal Rider Waite.
a ovo sa spilovima mi je prevelika matematika 
Definitivno moram da nabavim prave karte pa da i ja to probamza sada jos uvek (shame on me) otvaram na sajtu koji si mi dala.
Hvala hvala hvala
![]()

Baksuz, ja imam svoj spil , ali imam i jedan koji ne koristim , koji sam dobila na poklon. Reč je o špilu A. Kroulija. Nije kao vajtov, ali bi opet imala karte na kojima da ucis. Ako hoces, ja cu ti pokloniti. Nove su.![]()
narucila mi je drugarica jedan spil, zato sto je i ona poludela 
HvaJa ti, uvek sam to bila i ostacu takva.jaoooo stvarno si sunasce!!narucila mi je drugarica jedan spil, zato sto je i ona poludela
cekamo da stignu.
Hvaaaaaaaallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Hvala, draga moja. Drago mi je da cujem lepe vesti.
Nema na cemu, samo sam htela da pomognem. 
Izašlo je: 6 štapova , Pravda, Paž pehara, 6 pentakla, Kočija, 7.pentakla , Ljubavnici, Sunce, Umerenost, Točak sreće.
Kuca gde sam ja je Sunce. Vidi me kao Sunce.
Dajem mu vetar u ledja.
Pravda.Uf, boli reci, ali je zasluzeno takva situacija gde on ima puno pravo da bude u pravu, da sto zasluzite, to dobijete.
Zbog te vatre, ali i pravde, mozda znaci da je trebalo malo uravnoteziti sve, a na to mozda upucuje i ta Umerenost. U proslosti je bilo svega, a u naredna tri meseca ce on da procenjuje, gde ce doci do pomirenja (nagrade) ili promene smera.
Zbog te pravde, ne dopaad mi se, sto znaci da on donekle vec sada odredjuje smer za buducnost.
To sto ide za tri meseca je u suprotnosti sa ishodom? Ili ce doci do nekkog pokretanja stvari, da kazem, ne shvatam bas.
.Paz pehara. Oslikava njega: osecajan, intuitivan, ljubazan...Ma, sve naj, naj....
Da je sve to u povoju, da bi vremenom sve te emocije dobile jos na snazi ali da sve to ojacava vremenom i dolazi polako.Mada milsim da vise oslikava mene, jer ja sam to shvatala tek kao u povoju, gde trebam osnaziti sve to sto je on osecao prema meni.
Savet: Umerenost. Da je mozda trebalo poraditi na komunikaciji, pravilima, sta ko ocekuje. ne znam.
Jel ima sanse za lep ishod?
Suvise sam subjektivna, vidim . 
Bila sam iskreno voljena jednom, ali sam bila suvise plasljiva da prepoznam srce puno ljubavi. Ja sam otvorila raspore Mistični krst. Pitanje je bilo, hoce li mi se ON vratiti.Izašlo je: 6 štapova , Pravda, Paž pehara, 6 pentakla, Kočija, 7.pentakla , Ljubavnici, Sunce, Umerenost, Točak sreće.
JOoooooj, majko moja...Uplaši me odmah ishod, jel po odrednici, posto je pitanje konfigurisano na njega, sta ce on odluciti, odluka nosi raspon od 12. godina. Ili je to principu da kazem sudbinski moralo tako da se desi? Ima pet velikih Arkana, tako da su sanse 50% ? Ja gledam desetu kucu, ali mi upada u oci i kuca gde je on, Ljubavnici, tako da zelim verovati da smo sudbinski negde morali da se sretnemo da bi se zavoleli. Da me jos uvek voli. Prva karta, ponos i vatra, sada je u pitanju ponos i zbog Kocije se oseca kao pobednik, neko ko je dao sve od sebe, ko ima karakter Pobednika.Kuca gde sam ja je Sunce. Vidi me kao Sunce.
Dajem mu vetar u ledja.
Pravda.Uf, boli reci, ali je zasluzeno takva situacija gde on ima puno pravo da bude u pravu, da sto zasluzite, to dobijete.
Zbog te vatre, ali i pravde, mozda znaci da je trebalo malo uravnoteziti sve, a na to mozda upucuje i ta Umerenost. U proslosti je bilo svega, a u naredna tri meseca ce on da procenjuje, gde ce doci do pomirenja (nagrade) ili promene smera.
Zbog te pravde, ne dopaad mi se, sto znaci da on donekle vec sada odredjuje smer za buducnost.
To sto ide za tri meseca je u suprotnosti sa ishodom? Ili ce doci do nekkog pokretanja stvari, da kazem, ne shvatam bas.
.Paz pehara. Oslikava njega: osecajan, intuitivan, ljubazan...Ma, sve naj, naj....
Da je sve to u povoju, da bi vremenom sve te emocije dobile jos na snazi ali da sve to ojacava vremenom i dolazi polako.Mada milsim da vise oslikava mene, jer ja sam to shvatala tek kao u povoju, gde trebam osnaziti sve to sto je on osecao prema meni.
Savet: Umerenost. Da je mozda trebalo poraditi na komunikaciji, pravilima, sta ko ocekuje. ne znam.
Jel ima sanse za lep ishod?
Suvise sam subjektivna, vidim .
![]()
mene barem iscrpljuje...
ovako je sve opsirno. 
Sunasce drago, slicno pitanje sam otvorila sebi skoro... i mene je zanimalo sta mogu da ocekujem od NJEGA, pa sam konsultovala Valeriu jer me je bunilo cija je 7 kuca u tom slucaju... nek me Valeria ispravi ako gresim, ali rekla bih da si TI predstavljena kartom ljubavnici, a on je sunce...
Posto je pitanje da li ce se ON vratiti, nekak logicno da imas 5 velikih arkana, jer malo zavisi od tebe. odluka je na njemu. Ti nemas mnogo prostora za delanje
sem da cekas, da umiris strasti, suprotnosti, da se prilagodis i pazljivo mesas "dve tecnosti" (umerenost u 9 oj) i da budes spremna na promene (tocak srece) jer ovde treba pomiriti dve suprotnosti... suprotne zelje potrebe.. (umerenost plus kocija u petoj)
posto sam u slicnoj situaciji (ovo sad bez tarota pricam) malo je iscrpljujuce cekati nesto na sta nemas uticaj...mene barem iscrpljuje...
a ja ti zelim da ishod bude najbolji za tebe.... mozda neki drugi raspored, drugacije pitanje...ovako je sve opsirno.
u svakom slucaju, zelim ti naaajbolji ishod
razmisli o svemu i onako ces imati tu energiju sledeca tri mesecai puno srece
nadam se da ce nam Valeria dati bolji uvid u ovo

Sada ću da zvučim malo fatalističkii umerenost moze da znaci spajanje dvoje ljudi... dakle, nema sedenja kod kucea da se sretnete negde? uhhhh sad sam i sebe zbunila, a nadm se da nisam tebe
![]()
i filozofski, ali izgleda da ce to biti u nekom drugom životu.
Nemam sreće u ljubavi i vreme je da to prihvatim. 
da se povoljno reši situacija. Draga držim palčeve, da sve bude ok. MOzda sada malo i jeste iznurujuće sto se tice te situacijice, ali ako je vredno svega, vredi izdrzati. Ja sam mogla izdrzati, i nema toga sta je iscrpljujuce za mene, kada volim, ali mi nije dato da to i uradim, da pokazem najbolje od sebe. 
pisem ti na pp vezano za ovo da ne spamujemo temuSad se setih, čak i dan kaad sam ga upoznala, taj dan mi je dnevna karta bila velika Arkana, Točak sreće. Ne znam kako da se izborim sa ovim, jer po prvi put u životu imam utisak da je to ono što sam čekala čitavog života.![]()
uh... okej, ovo sa 7 dana me je buniloa ovo sa spilovima mi je prevelika matematika
drzim se ja nekih osnova, pa kad to savladam, onda dalje
![]()
Jako je lepo od tebe što želiš da pomogneš
.