Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cao Snezna i ti si meni PUNO nedostajala!! Hoces ponovo da me usvojis? Bicu ovoga puta mnogo bolji, obecavam!! Evo cak necu vise ni da spavam sa tobom... pleaaaaaaaase take me back!!!
Cao Snezna i ti si meni PUNO nedostajala!! Hoces ponovo da me usvojis? Bicu ovoga puta mnogo bolji, obecavam!! Evo cak necu vise ni da spavam sa tobom... pleaaaaaaaase take me back!!!
Da. Fenomenalna stvar. Treba obavezno probati. Praktikovao sam TAO nekih 4-5 godina i veoma sam zadovoljan. I sada koristim neke od tehnika. Od muskarca stvara supermena. Uvek je spreman za sex, a uzitak je 50% veci nego kod obicnog sexa. Orgazam traje mnogo duze... kod mene 15-25 sekundi. Potrebno je samo pratiti uputstva, ne raditi stvari pogresno i uspeh je obavezan. Ko zeli da sazna vise moze mi pisati. blue_sky_20_4u@yahoo.com