Tratincica15781
Obećava
- Poruka
- 87
Da li ste citali knjigu Tao ljubavi? Preporucila bih je i muskarcima i zenama. Meni se dopala, a sa mojim deckom sam probala da stimulisem njegovu "G tacku" i bio mu je prelijepo. Dakle, knjiga ne laze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja-u-srcu:Jel' to bese ona knjiga sa savetima kako da zaustavimo mecu?![]()
tamo sam gde....:profesionalac...mai :wink:
Svedok:Jel to moze da nama pomogne da nauchimo kako da zaustavimo gravitacioni pad nakon ejakulacije?
Sram te bilo...Steffan:tamo sam gde....:profesionalac...mai :wink:
I'm a young, beautiful woman... OH MY GOD IT'S WORKING!!!
A sada me izvinite, imam PUNA usta posla...![]()
sto-decko je iskren..on to stalno radiSvedok:Sram te bilo...Steffan:tamo sam gde....:profesionalac...mai :wink:
Svedok:Sram te bilo...Steffan:tamo sam gde....:profesionalac...mai :wink:
Da se ispravim, nisu bili sigurni da je TAO kriv, ali je sve palo na ledja jadne istocnjacke filozofije... Svalili sve na zucu...Svedok:Cuo sam ja za taj TAO ljubavi, to je nacin razmisljanja koji te vodi ka ljubavnom napretku i donosi ti neverovatno uzivanje. Isla je neka pilot dokumentarna emisija o tome, ali su je odmah ugasili, jer je novinarka, glavna voditeljka tog programa koji je trebao da postane serija, postala previse slobodna i delila slatkise svakom prolazniku na ulici. A ne mislim na baklave...
Steffan:Mislim da cu sada da zamislim nesto drugo... and it has something to do with your ass...![]()
Svedok:Steffan:Mislim da cu sada da zamislim nesto drugo... and it has something to do with your ass...![]()
Spreman sam! Napuci usta! Mozda naletis i na G tocku...
Svedok:Steffan:Mislim da cu sada da zamislim nesto drugo... and it has something to do with your ass...![]()
Spreman sam! Napuci usta!
Necemo catovat sada, mogu nas izbacit, a G tocka se nalazi jezikom, mislio sam da si zbog toga ovdje, na ovom topicu, pa da te usluzim.Steffan:Svedok:Steffan:Mislim da cu sada da zamislim nesto drugo... and it has something to do with your ass...![]()
Spreman sam! Napuci usta!
Sorry, imao sam nesto drugo u vidu... shh shh shh... ma ne brini se, poneo sam vazelin...ajde budi dobar decko...
![]()
Izvini, a sta si ti po nacionalnosti?Svedok:Necemo catovat sada, mogu nas izbacit, a G tocka se nalazi jezikom, mislio sam da si zbog toga ovdje, na ovom topicu, pa da te usluzim.
Svedok:Necemo catovat sada, mogu nas izbacit, a G tocka se nalazi jezikom, mislio sam da si zbog toga ovdje, na ovom topicu, pa da te usluzim.
Srbin SESTRO! Malo zanosim da ga sto bolje kaaaaram! Severina utice. Ona zna za TAO!Snezna_kraljica:Izvini, a sta si ti po nacionalnosti?Svedok:Necemo catovat sada, mogu nas izbacit, a G tocka se nalazi jezikom, mislio sam da si zbog toga ovdje, na ovom topicu, pa da te usluzim.
Definitivno si porazen, odgovor je los, a ja moram otici. Mislim da smo puno naucili danas o TAO ideologiji i kako se primenjuje. Nije lose ovde na forumu.Steffan:Svedok:Necemo catovat sada, mogu nas izbacit, a G tocka se nalazi jezikom, mislio sam da si zbog toga ovdje, na ovom topicu, pa da te usluzim.
Hvala, bas lepo sa tvoje strane, ali obukao sam danas nove cipele pa ne bih bas toliko daleko da idem...![]()
Sto se tice izbacivanja ja sam spreman do kraja da idem...Ali za to si mi ti nazalost potreban...
![]()
Snezna_kraljica:Izvini, a sta si ti po nacionalnosti?Svedok:Necemo catovat sada, mogu nas izbacit, a G tocka se nalazi jezikom, mislio sam da si zbog toga ovdje, na ovom topicu, pa da te usluzim.
Sorry, malo me je povelo to sto pricas ijekavski.Snezna_kraljica:Izvini, a sta si ti po nacionalnosti?Svedok:Necemo catovat sada, mogu nas izbacit, a G tocka se nalazi jezikom, mislio sam da si zbog toga ovdje, na ovom topicu, pa da te usluzim.
Steffan:Verovatno budala...![]()
Svedok:Definitivno si porazen, odgovor je los, a ja moram otici. Mislim da smo puno naucili danas o TAO ideologiji i kako se primenjuje. Nije lose ovde na forumu.