Tango vs Valcer

Ref.:
........................................]
:hvala: Vam za BILLY VAUGHN i "Memories", dobra stara vremena!
(Ne znam da li je izbor u vezi sa temom "EASY LISTENING", ili je samo koincidencija;
u svakom slucaju B.V. je moj omiljeni multi-instrumentalista. :) ).

"THOSE WERE THE DAYS, MY FRIEND" ("TO su bili dani, prijatelju moj!") - THE LIMELITERS:
"...kad smo bili mladi, puni planova i zelja, kad je sve bilo tako lepo, razigrano, lako i moguce;
cinilo se da ce to vecno trajati ("forever and a day"), ali godine su protutnjale i vise nista nije kao
sto je bilo, pa ni mi sami ne licimo na sebe, ... samo su SRCE I SNOVI OSTALI ISTI" :heart: :
Ukratko prepricana odlicna pesma - "pozajmljena" od jednog naseg sjajnog kolege sa Foruma (nije prvi put :rumenko: :) ).

Poslednja izmena:
Ref.: "Mr. RIBAR" ...................# 478 ......... Zaista smo uzivali. .. :hvala:
Ref.: ......................................# 481 ..........Sta je ovo?! :think:
Ovi plesu, ali tako da se, slucajno, ne dodirnu! :eek:
Izgleda da pate od medjusobne alergije ... :sad2: ...(malo da se nasalimo :) ).

Od toga je gore samo sledece (a mozda i nije ?), ali su muzika, tekst i ilustracije :ok::
Cini se da izmedju ovih simpaticnih vesalica ima vise emocija, komunikacije i prisnosti,
nego u danasnjem EGO-sistemu i opstoj otudjenosti medju ljudima (na planetarnom nivou), nazalost.

Poslednja izmena:
Ref.: "Mr. RIBAR" ..................# 478
Zaista smo uzivali. :ok:

Ref.: ....................................# 481
Sta je ovo? :think: Ovi plesu, ali tako da se slucajno ne dodirnu! :eek:
Izgleda da pate od medjusobne alergije ... :sad2: (malo da se nasalimo u ovim turobnim vremenima :) ).[/video]
Sagittarius1242 Hvala! :D

Ovi što plešu mora da su u braku i to duuuuuuugo! ("Ako ne možete da živite jedno bez drugog, venčajte se pa ćete moći!") :hahaha:

I ovo smo imali ali u drugom izvođenju.

Ovo je vokalna verzija "THOSE WERE THE DAYS", na ruskom jeziku, koju peva SERGEJ LAZAREV;
originalna baza pesme i jeste ruska romansa (tekst Konstantin Podrevski, kompoz. Boris Fomin 1900-48.),
veoma popularna u Rusiji 1920-30ih godina. Tekst na engleskom, mnogo kasnije, napisao je Gene Raskin,
a autorska prava otkupio Paul McCartney i pesmu poverio Mary Hopkin - 1968. postala je svetski HIT.

Poslednja izmena:
Ovo je vokalna verzija "THOSE WERE THE DAYS", na ruskom jeziku, koju peva SERGEJ LAZAREV;
originalna baza pesme i jeste ruska romansa (tekst Konstantin Podrevski, kompoz. Boris Fomin 1900-48.),
veoma popularna u Rusiji 1920-30ih godina. Tekst na engleskom, mnogo kasnije, napisao je Gene Raskin,
a autorska prava otkupio Paul McCartney i pesmu poverio Mary Hopkin - 1968. postala je svetski HIT.
"THOSE WERE THE DAYS" - najviše mi se dopada
[/center]

Sagittarius1242 hvala!:)
Svakako nisam najviše zaslužan za opstanak ove teme. Ako bih nabrajao sve bojim se da bih nekog ispustio. Bila bi to nepravda. I ovako je nepravda što ne nabrajam sve!
Hvala svima koji su doprineli da tema bude ovakva i da opstane tako dugo.:okok:
Bojim se da će se tema ipak ugasiti jer smo svi želeli da postavljamo vrhunske melodije a njih smo u velikoj meri iscrpli.:vatromet:

Back