Tango vs Valcer

U subotu u 14 sati biće okupljanje nas "omladine", biće i muzika. Mislim da je naselje Altina kod BG. (Ulaz je naravno slobodan za sve!) Nemam kameru snimio bih i pokazao ovde ako bude nešto zanimljivo.

U subotu u 14 sati biće okupljanje nas "omladine", biće i muzika. Mislim da je naselje Altina kod BG. ....................UNQUOTE
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:super: - Ako odlucite da idete, lepo se provedite i uzivajte!
Altina je novo prigradsko naselje ('90ih god.) i pripada opstini Zemun. Od centra Beograda je udaljeno oko 11km.

Poslednja izmena:
Već je teško naći nešto novo. Nadam se da ovo još nismo čuli na ovoj temi.
Pošto pisanje doktorata zahteva mnogo rada već unapred se može smatrati odbranjenim. Našem doktorandu u svakom slučaju želim mnogo sreće!
Kada sve bude gotovo, naša nova dr. sci. će moći da u ovoj pesmi samo izmeni reč "bregovi" rečju "prepreke" i da je glasno zapeva.

Uvek ima nešto novo :)
Ne znam da li je neko od ljudi koji postuju ovde imao priliku,
04,02, je na Kolarcu bio koncert Richarda Galliana...
nemam reči kojima bih opisao muziku koju su svirali...:heart:
a pošto nema tog snimka, evo nešto drugo...uživajte!

jeste, znam, to je škola Tango Natural...
kod njih sam učio Tango, posle sam batalio, i planiram da se vratim,
al nikako da se organizujem i sredim neke tehnikalije pre toga...:(
al doći će valjda i to na red...
a do tad...jedan klasik...:heart:

nastavak:
U celoj Srbiji postoje brojna folklorna kulturno umetnicka drustva koja neguju i cuvaju narodnu tradiciju i kulturnu bastinu. Dobro je sto je tako i za svaku pohvalu je. :ok:

Ali, u vezi sa ovom temom, jos jedno iznenadjenje:
P.S. Molim da se ovo ne shvati kao nekakav EPP, jer sam DANAS i sama slucajno "natrapala" na to, a i besplatno je.

Poslednja izmena:
da da...Darko i Sonja su sjajni likovi, i svašta nešto organizuju...
bila je neka akcija u Pančevu, al davno beše pa se ne sećam detalja...
u svakom slučaju, ko god želi da uči da pleše Tango,
oni su odlično mesto za početi! :)
i još jedan klasik, malo drugačiji nego inače... :)

i da zaokruzimo - nimalo ne zaostaju za svetskim sampionima:

EDIT: Ref. "mmaher" 1. Eto, saznali smo da medju nama imamo i skolovanog tango-plesaca :ok:, a ko zna koliko ih je jos. :) ...............................2. "La Cumparsita" je zaista klasika :heart:; hvala Vam sto ste nas podsetili - prvi put smo o njemu, na ovoj temi, pricali i slusali ga pre godinu dana: 11.02.'14., strana 1, post br. 6.
Zelimo Vam prijatan nastavak druzenja u skoli plesa (lepog ponasanja i srdacnih medjuljudskih odnosa). :)

Poslednja izmena:

Back