Kata Bucik
Zainteresovan član
- Poruka
- 255
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
........................................]
Vam za BILLY VAUGHN i "Memories", dobra stara vremena!
(Ne znam da li je izbor u vezi sa temom "EASY LISTENING", ili je samo koincidencija;
u svakom slucaju B.V. je moj omiljeni multi-instrumentalista.).
"THOSE WERE THE DAYS, MY FRIEND" ("TO su bili dani, prijatelju moj!") - THE LIMELITERS:
"...kad smo bili mladi, puni planova i zelja, kad je sve bilo tako lepo, razigrano, lako i moguce;
cinilo se da ce to vecno trajati ("forever and a day"), ali godine su protutnjale i vise nista nije kao
sto je bilo, pa ni mi sami ne licimo na sebe, ... samo su SRCE I SNOVI OSTALI ISTI":
Ukratko prepricana odlicna pesma - "pozajmljena" od jednog naseg sjajnog kolege sa Foruma (nije prvi put![]()
).
Sagittarius hvala!Ne znam da li je izbor u vezi sa temom "EASY LISTENING", ili je samo koincidencija;
u svakom slucaju B.V. je moj omiljeni multi-instrumentalista..
Sagittarius1242 Hvala!Ref.: "Mr. RIBAR" ..................# 478
Zaista smo uzivali.![]()
Ref.: ....................................# 481
Sta je ovo?Ovi plesu, ali tako da se slucajno ne dodirnu!
Izgleda da pate od medjusobne alergije ...(malo da se nasalimo u ovim turobnim vremenima
).[/video]
.................................................. ..
Ovi što plešu mora da su u braku i to duuuuuuugo! ("Ako ne možete da živite jedno bez drugog,
venčajte se pa ćete moći!").................UNQOTE]
...
....
A sada, nesto lepo i nezno - Mr. Acker i "La Paloma":
"THOSE WERE THE DAYS" - najviše mi se dopadaOvo je vokalna verzija "THOSE WERE THE DAYS", na ruskom jeziku, koju peva SERGEJ LAZAREV;
originalna baza pesme i jeste ruska romansa (tekst Konstantin Podrevski, kompoz. Boris Fomin 1900-48.),
veoma popularna u Rusiji 1920-30ih godina. Tekst na engleskom, mnogo kasnije, napisao je Gene Raskin,
a autorska prava otkupio Paul McCartney i pesmu poverio Mary Hopkin - 1968. postala je svetski HIT.
--------------------------------------------------------------------------------------------Svim našim damama želim srećan 8. mart!....................