Sagittarius1242
Aktivan član
- Poruka
- 1.815
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Разарајуће...../QUOTE]
Zaista razarajuce! Ali, za jubilarnih 7.000 posetilaca, ja bih nesto neznije - kao sto nam je dao Mr. Diplomirani, ili kao ova stara dobra:
![]()
Jel bio ovaj?
Teško je ne ponavljati se,ali večeras mi je legao.Ako nije još bolje: ........................UNQUOTE//
..........................................................................................................................................
Bio je - "samo" 5 X !Ja sam ga prvi put postavila 16. februara. a onda ... Odlican je: muzika, igra, glumci, zblanuta publika, ...
Ako je za utehu, i ja sam od drugih (slucajno) "pozajmljivala" priloge, a 2 X - i od sebe same!?Mislim da se u tome najbolje drzi "mmaher", ali od njega najcesce pozajmljuju (cak i na istoj stranici)....
Draga K.B., pre mesec dana, kad su nam ubogaljili temu i kad smo se "pogubili", odlucila sam da napustim Forum, pa sam se i oprostila od nekih (meni posebno dragih) kolega-forumasa. To sam uradila teska srca jer sam ostavljala nesto do cega mi je bilo stalo, cijem sam se rastu iskreno radovala i, uz druge ucesnike, skromno doprinela da postane najposecenija tema.
Malo mi je neprijatno sto sam se "vratila", ali je i tema opet na pravom mestu, ljudi ucestvuju, prate je i uzivaju kao pre, hvala Bogu. Za odlazak - nikad nije kasno, ako treba. Do tada, "...nek' se plese, ma nek se plese!..."
А мени је драго што сте ту..некако је ова тема више Ваша но моја..![]()
Radujem se što ste obe tu jer bez vas teme ne bi ni bilo!А мени је драго што сте ту..некако је ова тема више Ваша но моја..Draga K.B., pre mesec dana, kad su nam ubogaljili temu i kad smo se "pogubili", odlucila sam da napustim Forum, pa sam se i oprostila od nekih (meni posebno dragih) kolega-forumasa. To sam uradila teska srca jer sam ostavljala nesto do cega mi je bilo stalo, cijem sam se rastu iskreno radovala i, uz druge ucesnike, skromno doprinela da postane najposecenija tema.
Malo mi je neprijatno sto sam se "vratila", ali je i tema opet na pravom mestu, ljudi ucestvuju, prate je i uzivaju kao pre, hvala Bogu. Za odlazak - nikad nije kasno, ako treba. Do tada, "...nek' se plese, ma nek se plese!..."![]()
![]()
.................................................. ..
Лепо вас је видети опет..стварно ми улепшасте многе дане.......................
мени је драго што сте ту..некако је ова тема више Ваша но моја..![]()
Radujem se što ste obe tu jer bez vas teme ne bi ni bilo!
Vodim vas obe u Pariz: ..........................
Sa mladim damama i na kraj sveta!Mozemo i u Brazil![]()
![]()
Možda ne pripada ovoj temi ali nisam mogao da odolim:Doslo je pravo vreme - dovoljno ste ojacali, pa ako vam je stalo do teme - cuvajte je i negujte, ako ste se umorili ....
neka bude kako biti mora. Zelim vam SVIMA dobro zdravlje, srecu, uspeh u svemu i puno iskrene i prave ljubavi!![]()
i
![]()