Tango vs Valcer

Mnogo posetilaca, mnogo priloga! :) Preti opasnost od ponavljanja. Neke melodije, ma koliko ih ponavljali, ostaju nove i uzbuđujuće. Verujem da se uz "La Kumparsitu" to odnosi i na ovaj tango. Već ga ima ali, koliko znam, ne u ovom izvođenju.

Mnogo posetilaca, mnogo priloga! :) ........................................UNQUOTE]

Bilo - dok ova tema nije premestena ovde, na stetu ucesnika iste, posetilaca, Krstarice uopste (vlasnici reklama su se "otimali" za mesto na ovoj temi jer je bila najposecenija i, kao takva, njima najsvrsishodnija).

Zali Boze onoliko ulozenog truda! Ako dodje do oporavka ove teme, bice mi drago. Zelim vam uspeh!
Bilo je lepo druziti se sa vama, koliko god je to kratko trajalo. :)

Poslednja izmena:
Mnogo posetilaca, mnogo priloga! :) ........................................UNQUOTE]

Bilo - dok ova tema nije premestena ovde, na stetu ucesnika iste, posetilaca, Krstarice uopste (vlasnici reklama su se "otimali" za mesto na ovoj temi jer je bila najposecenija i, kao takva, njima najsvrsishodnija).

Zali Boze onoliko ulozenog truda! Ako dodje do oporavka ove teme, bice mi drago. Zelim vam uspeh!
Bilo je lepo druziti se sa vama, koliko god je to kratko trajalo. :)

Hoce li meni iko objasnili sta se desilo sa lokacijom ove teme..i zasto je ovo premestanje dobro ili lose..
Nista mi jasno nije..hmm..

https://www.facebook.com/photo.php?...872145.-2207520000.1396374986.&type=3&theater

Temu sam zalepila da bi svima bila pri ruci, zato što smatram da je tema odlična i da ste na njoj razvili sjajnu diskusiju. Kada se tema zalepi, cilj je da se ona istakne na neki način. Ničeg tu nema negativnog, naprotiv. :)

Један од оних чаробних сусрета..

Кнез Михајлова, Бели Град..
Данило Анђелковић, професор виолине који своју децу храни свирањем на улици..
Ненад Чича, певач Народног позоришта..

Док један свира, други запева на наговор друштва..довољно за магију..

Back