Tango vs Valcer

Hvala, draga Duki Lu, sto ste se potrudili da nas nadjete ..........:ok::heart:
Nadamo se da cemo danas - sutra proslaviti dolazak 5.000-og posetioca nase teme,
iako smo ovde premesteni bez najave i obavestenja, pa mnogi ne mogu ni da nas nadju :roll:

Poslednja izmena:
Хвала Sagittarius1242 ..
Не бих ни приметила да смо се преселили..ја тему отварам са профила..

Ја је јесам покренула, али си ти, драга моја, заслужна за то што је оволико вољена..
(мени не смета да сем два плеса која ја највише волим, улети и неки "падобранац")..

Само за тебе..

Dragi nasi: fortes, Duki LU, Kata Bucik, Zigi 939, mmaher (po redosledu javljanja) - VI koji ste nas pronasli, doneli nam radost i svoju lepu muziku i igru - da nasu temu ulepsate i dopunite, :hvala: SVIMA!.:heart:
Priznacu vam da sam bila tuzna sto ovde dugo nikog nije bilo, mislila sam da smo se pogubili i da je KRAJ.,,,,.....
Ali, hvala Bogu, pojavio se FORTES, pa onda VI i sada mi je :heart: puno!

Draga K. Bucik, hvala najlepse za Andre Rieu - njega (citav orkestar) obozavam, toliko su puni pozitivne energije i sirokogrudi u repertoaru (po celom svetu sviraju muziku raznih kompozitora - od severnog do juznog pola), milina jje slusati ih i gledati; "kacila" sam ga mnogo puta po raznim temama....
Zigi939, "Quadro Nuevo" je :ok: :hvala:

Naravno da su i svi drugi dobrodosli, kao sto su: Karen Souza, sumara, roibus, Kasvataja, Diplomirani (ako mu je comp. ok) ... koji su nas posecivali i davali podrsku - ako zele :).

Poslednja izmena:
Hvala, draga Kasvataja, i dobro dosla!:heart:

...............NEKA SU NAM ZIVI I ZDRAVI OVIH 5.000 POSTOVANIH POSETILACA, KAO I MI SA NJIMA ! .......................:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
Sa njim smo poceli, pa i da proslavimo!:heart:

P.S. Draga Kata Bucik, tek sada sam, u miru i bez zurbe preslusala i pogledala ceo prilog o A. Rieu, koji smo kao poklon za proslavu dobili, i mogu reci da je predivan, kao i sve sto oni rade. Konstatacija o prenosenju pozitivne energije na publiku, stvaranje takve atmosfere da se svako oseca dobrodoslim i slobodnim u svom uzivanju koje im orkestar, a posebno Maestro (visokoprofesionalno, ali spontano i toplo) donose - najveci je i jedinstven kvalitet. Koncerti se, uglavnom, zavrsavaju opstim plesom publike koja je opustena i srecna (bar onoliko koliko koncert traje), bez obzira da li je to u Londonu, Meksiku, Australiji, Parizu, Mastrihtu, ...i svuda uz internacionalni repertoar, pa svi igraju i uzivaju uz: kaljinku, sirtaki, Palomu, Drugi valcer Sostakovica, Strausa ... u sred Albert Hola, Beca, ...
:hvala: jos jedmom. Pozdrav! (27.mart, '14. u 11:20)

Poslednja izmena:
REF: zigi939 juce 01:57/02:02
Divna je muzika, a pratece ilustracije su izuzetne! :heart: Uzivali smo! :hvala:

Nema nam "tetkaD" koja nam je donela nekoliko prelepih muzickih priloga; jedan od njih sam postavila na temi "Naj postovi sa PDF-Muzika". :heart:

Jos malo plemenite muzike (vs):heart: .....

Poslednja izmena:
Nisam skontao,gde su nas preselili?
Kako god,i da nas presele na Mars,
Tango ide sa nama! :heart:
Pleshite kao da vas niko ne gleda! :hvala:

Manje-vise, svi smo se okupili da proslavimo 5.000 posetilaca nase teme, samo onaj koji ju je prvi podrzao, silno se i sam tada radovao i, u tu cast ispalio prve vatromete - sada izostao! :):heart: Sta bi? Umesto vatrometa (koji smo cekali 28 ninuta), "ispalio" nas! :) Ali, tu je bio njegov "segrt", pa je uskocio/la - da ne propadne slavlje. :rumenko: Obecao je da ce nas "naci i na Marsu" jer tango must go on....Bojim se da je se, ipak, na tom dugom putu izgubio :(. Sallim se! Siguro je prezauzet, doci ce kad bude mogao i doneti onaj tango koji je pominjao u gornjem postu, uz poruku da igramo "kao da ....".
Most welcome, Mr.mmaher, any time!:D

Poslednja izmena:

Back