Tango vs Valcer

A sada jedna cedna igra koja moze svakog od nas podsetiti na mladost, prve nesigurne korake plesa, prvi susret
sa nekim dragim, prvi dodir, ...prve strepnje, nade, ocekovanja, ... ljubav "na prvi pogled" - za ceo zivot, ili kao trajno secanje. ...:heart::heart:

Poslednja izmena:
Moj je internet usporen (duža priča, nije za ovde) i ne mogu da preslušam priloge niti da odaberem nešto. Ovo imam u svom računaru pa je provereno. Nadam se da će se i ostalim forumašima dopasti.
.................................................. ............................UNQUOTE]
:ok: Odlicna je muzika. :hvala: Pozdrav! :)
..........................................................................................................................................................
Vec nekoliko dana razmisljam da li i ovde da postavim jedan video klip koji je toliko lep - da bi mi bilo zao da ga vi ne vidite. A sada ovaj smajlic: :hvala: (i moje silno klanjanje svakom ko na ovoj temi ucestvuje, iako sam obecala:"Necu vise ...":rumenko:) definitivno je presudio - YES :D , uz dopustenje.
Morate cuti i videti dva divna, skromna mladica (sandwich makers), dva brata, savrsenih glasova i harmonije, i njihovu ponosnu "Nan" iz Severnog Velsa (UK Talents), a odmah cete razumeti i - ZASTO :heart::heart::heart:
TO REACH THE IMPOSSIBLE DREAM - Slow Waltz:

Poslednja izmena:
Hvala! :)
Ne, nikako! Ovakvo se društvo (uprkos mojim godinama!:D) ne zaboravlja!:heart:
Još nisam rešio probleme sa internetom. (Nisu lako rešivi.:()

Lepo je imati prijatne i drage osobe oko sebe, opustiti se i uzivati u lepoj muzici i igri. To smo ovde, :hvala: svima koji su ucestvovali, postigli i veoma mi je drago sto se lepo druzimo. :heart::D .
Ali ono o druzenju, mislila sam - o ljudima danas u najsirem smislu. Razlozi su razliciti: trka u borbi za puko prezivljavanje ili sticanje sto vecih dobara, apatija, otudjenost, letargija, ...:sad2:
Ono o godinama - covek je mlad/star onako i onoliko kako se oseca. Nista nije lepse nego videti ljude u godinama pune zivota, volje i poleta, i nista zalosnije nego videti mlade bez toga.
A sada jedno cvetno osvezenje za - dobar dan! :)

Poslednja izmena:
Evo nas na nekom novom mestu, jedva ga nadjoh! Ne znam zasto smo ovde, izolovani?! Da li se i vi osecate klaustrofobicno? Nadam se da ovo nije po kazni :( . Kako god, ovo sam zelela jos jutros da postavim, pa uzivajte :heart:
P.S. Nadam se da cete naci svoju temu (brze od mene). :)

Poslednja izmena:

Back