Tamo ona...kako beše? Tema o utisku koji ostavljamo

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.861
Jednostavno, postoje osobe koje napišu dve rečenice i svi ih zapamte, dok postoje osobe koje godinama pišu a unatoč tome ostaju neprimećene.

Govorim o onim "prirodnim" ljudima, koji ne pokušavaju da ostave takav utisak, znači ne trude se, to su prosto oni, takvi kakvi su.

Setio sam se izreke moje pokojne babe: "Kud on prođe tu više trava ne raste".

Kako biste to objasnili? Šta je ono što je presudno da nekoga zapamtite odmah ili pak ne možete nikako?

(Bila je jedna tema o tome da li volite da ste u centru pažnje. Ovo nije takva tema, radi se o nesvesnom ponašanju a ne nametanju ili povučenom ponašanju).

Da, ali po čemu su ti zanimljive? Ne mogu da objasnim. Ali da, monotone osobe ne zapamtim.
Pa po pisanju , pristupu..
Meni je malo njih zanimljivo..
To ne može niko, pogotovo ne javno.
Pa može na neki način..Napiše nešto što mi se dopadne
Ili recimo nešto sa čime se ja slažem.
Da, bitno mi je ta ta osoba ima isto mišljenje kao ja.
Šta je "pravo vreme"? Ja sad izlajkovao nešto od pre 7 meseci pa zapamtio autora teme a odatle i pitanje.
Pravo vreme je vreme kada ja kontam. :rotf:

Hteo sam da promenim naslov.
"Tamo ona..." u "Tamo ona(j)"
Jer bi trebalo da se odnosi na oba pola.
Međutim, neka ovako. Nesvesno sam počeo o ženama, i sad kako tema odmiče, kapiram da sam zapamtio samo onih par žena koje su mi pretile, a dosta njih je bilo 🤣 i opet ih nisam sve popamtio.

Blede slike, bezlični likovi. Muškarci imaju jači karakter pa ih zapamtim i po dobru i po zlu.

Aj sad da povećam broj neprijatelja i ispadnem muško đubre. A nisam. Totalno drugačiji u reali.

Back