eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osnivam Srpsku Terorističku Organizaciju,STO, pa ćemo da pariramo islamcima,sve ćemo da ih potrujemo TAMJANOM!!!![]()

Učlani i Muzičku Vilu u tvoju organizaciju.....Ona je veliki borac protivu islamskog terorizma....![]()

Tamjan se najverovatnije koristio u hramovima da ubije miris krvi koji se nanosio na oltar a imala je odvratan miris... Tamjan i Smirna neutralisu te mirise krvi i leseva te su se obredi mogli odrzavati i dalje...![]()

kako to znas , da nije iz izkustva?![]()

Ako hoćeš da se učlaniš u STO saznaćeš!![]()

neka hvala prijatelju.....![]()

Koljemo po kućama, pravimo čvarci i KRVAVICE!!!![]()

pa klacu i ja prasence za bozic , pa kada ga prekadim,,mmmmm![]()

Zbog ovog ćeš biti banovan od borca za prava životinja!!!![]()
, ja volim a jagnje kada koljem to cuje celo selo, 

sta ona ne voli gudu pecenu, steta, ja volim a jagnje kada koljem to cuje celo selo,
salim se zatvorim mu njuskicu, pa ga posle prekadim tamjanom![]()

Одмах ми се смучи јело када овако нешто прочитам. С једне стране не могу без меса - а са друге апсолутно не могу да једем месо ако препознам или видим тело неке животиње, или делове тела, нарочито главу, ноге... Само једем из касапнице филете који су апсолутно безоблични, чак и рибу не могу јести ако јој видим главу и "печено око које ме гледа"... а не бих заклао животињу ни за шта.![]()

To se zove pravo LICEMERSTVO. Ako si u SPC DALEKO ćeš dogurati (do episkopa), samo se zamonaši. Treba neko drugi da za tebe obavi PRLJAVI deo posla a ti samo da ručkaš. Ja bih naterao sve koji "oće čvarci",da svojeručno kolju svinju.![]()
Ма шта ми наприча? Какво "лицемерство", бре,само сам навео лични проблем који имам када је у питању храна а у овом случају месо. И зашто оне људе који се баве припремом животиња за исхрану називаш да се баве "прљавим послом". Једноставно, неко може да једе крвави бифтек - а неко падне у несвест када уопште види крв(што није случај са мном)... то је индивидуално. Неко може да сецира људски леш а неком од саме помисли на то позли - опет индивидуално.![]()
Лично бих волео да уопште не једем било какво месо.. и пробао сам, али не иде, једноставно стално сам гладан. То све зависи од тога какве су ти навике у погледу исхране а неки научЕЊаци тврде да зависи и од крвне групе. И онда када би се људи одлучили да више не једу месо - поставило би се питање да ли и биљке, рецимо, имају некаква своја осећања. Ја тврдим да имају... и онда би требало да се одрекнемо и биљака... и да почнемо да једемо г....

Slično i ja mislim ko ti, samo što ja mogu bez mesa...![]()

Radi i te kako.Hm, čemu to služi a usput i ne radi...
Mislim, koristili ga svi živi pre hrišćana... sve kulture... a zaživeo u Hrišćanstvu, posebno u Pravoslavlju...
Još nešto od starih dobrih paganskih običaja... ili je ipak nešto drugo u pitanju?
Ok. nekako se slaže uz molitvu... ali, zar nije moglo nešto drugo... obzirom na korene?
Ма шта ми наприча? Какво "лицемерство", И зашто оне људе који се баве припремом животиња за исхрану називаш да се баве "прљавим послом". и онда би требало да се одрекнемо и биљака... и да почнемо да једемо г....

Radi i te kako.
Baš sam juče gledao jednu emisiju, pa se pričalo i o ulozi tamjana.
U starim religijama bio je običaj da se prinose žrtve, da se oltari prskaju krvlju (piše i u Starom Zavetu kako treba žrtvovati razne životinje)...
Pa sada zamisli kako je sve to moralo "lepo" da miriše.
E tu je tamjan služio, a moramo priznati da baš ugodno miriše.

Koji je to Dobri Bog koji traži žrtvovanje nedužnih (životinja ili dece) i po čemu je to ON DOBAR?![]()

pa i pravosvestenici su morali od necega da zive, kako nije dobar?![]()

sta ona ne voli gudu pecenu, steta, ja volim a jagnje kada koljem to cuje celo selo,
salim se zatvorim mu njuskicu, pa ga posle prekadim tamjanom![]()