- Poruka
- 173
Па ваљда плаћаш интернет или телефонски или кабловски![]()
Ја га плаћам кад ми стигне рачун.
http://forum.cafemontenegro.com//archive/index.php/f-35.html
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ваљда плаћаш интернет или телефонски или кабловски![]()
hahah. e ovo je dobro....u evropskom parlamentu Nemci kazu da nas moraju primiti u EU da ne postanemo, kako kazu, "nosac aviona" za ruske rakete - ovo sam cula na nemackoj tv...e pa sad neka neko kaze da ovi radikali nisu zasluzniji za nasu EU perspektivu od demokrata![]()
Pre oko tri godine sam uvideo da je sadasnji DS jedna lopovska druzina ljudi u vrhu Stranke koji misle da su prepametni i da mogu "na finjaka" da nas prave budalama i sebi obezbedjuju evropska primanja za razliku od naroda koji zivi na ivici normalnog. Te lopuze treba izborima unistiti gore nego nekada SPS ako mislimo da povratimo ekonomsko i nacionalno dostojanstvo jer su napravili neofeudalno drzavno uredjenje i mi smo samo na papiru republika. I jos nesto - svaka cast svakome kao gradjaninu i mora da ima sva ljudska i gradjanska prava kao svako bez obzira na naciju i veru, ali SRBI shvatite da u ime interesa svih nas gore pomenutih, ovom zemljom MORA da vlada SRBIN jer samo takav garantuje puni patriotizam tokom mandata ! Za vodeca mesta drzavnog vrha po meni nema mesta za nesrbe kojima nista ne osporavam na nizim nivoima i u privredi. Samo sa SRBINOM na celu Srbija moze da ima zdravu nacionalnu politiku i bude dobrobitna za sve svoje gradjane, a takvog od II sv. rata na ovamo nismo imali i zato nam je ovako kako je a i sada se pokazuje - sta Tadica i Jeremica nesrbe zanima celovita Srbija za koju se samo deklarativno kao zalazu ( Tadic zna se, a Jeremic biografija :iz loze Hamdije Pozderca Titove uzdanice u Bosni, srednja skola donekle Bgd, pa zavrsetak London, faks teorijska fizika posle cega je kao pile iz klupe struke fizicar postao savetnik Dojce Bank (????), pa neki kampovi u SAD, pa pored sve sile generala bas on Tadicev savetnik kao ministra odbrane koga nasledjuje Sutanovac ( takodje kampovi u SAD) koji pak mirno javlja siptarima da slobodno uzmu sta ima treba od Srbije....) Nije shovinizam , ali je premnogo na bitnim mestima ljudi koji nose srpska imena i prezimena ili polovocno a nisu srbi i ne zelim da im osporavam strucnost ( mozda), gradjanska i ljudska prava, ali o stepenu patriotizma bi itekako mogli i trebali da vodimo racuna koliko su motivisani da se zrtvuju za srpske drzavotvorne i privredne interese.
Чија је та пословица?И к'о што и рекох :
" Чега се паметан стиди, тим се будала поноси"...![]()

da li su neki od vas ovde pored slika iz 1993 okacili slike ljudi koji su u medjuvremenu u vreme demokratske vlasti umrli od gladi,da li je neko okacio sliku izbacenih i obespravljenih radnika sa svojih radnih mesta,da li je neko okacio sliku beograda i sliku jednog grada u provinciji da li je neko napisao kako danas prosecna plata u beogradskoj republici iznosi 400 evra a u provinciji 200 evra....eh ta demokratija-)
u pravu si....u hotelu u kom sam se ja sad zaposlio preko leta cistacice rade za platu od 10 ili 11 hiljada,a mogu mislite koliko imaju cistacice po hotelima u fenci boegrad republic?
Ko je umro od gladi za vrijeme demokrata?da li su neki od vas ovde pored slika iz 1993 okacili slike ljudi koji su u medjuvremenu u vreme demokratske vlasti umrli od gladi,
Koštunica nikada neće nestati, on će se možda skloniti na Kalenića pijacu, al i odatle će snažno djelovati.Jedan deo mene potajno zeli vladu radikala i Kostunice. Da jednom i to prezivimo, pa da konacno opadne popularnost SRS-u, a Kostunica nestane sa politicke scene.
Ko je umro od gladi za vrijeme demokrata?
ti klinci koji napadaju druge i svoje vrsnjake su razmazena balavurdija koju bih ja da se pitam poslao sad preko leta na 45 stepeni na njive da se oslobode viska te energije jer kazne koje imaju su blage.rece 30 posto,u provinciji mogu da zive normalno samo feudalni gospodari a to nije ni 5 posto.
Pa kako onda tama pada na Srbiju, kad je već tamno da tamnije ne može biti? Samo što oni koji nemaju, ne mogu da se jave na forum sa svojim mišljenjem, nego siti raspravljaju o tome šta je za gladne dobro. Tama je davno pala, i neće se skoro razići koliko se ja razumem u antropologiju.
Др ( без тачке иза титуле) и да...др правних наука...у чему је проблем ?![]()
Naravno da je ova politicka kombinacija povratak u devedesete, jednostavno strani investitori ce poceti ubrzano da se povlace,
a investitorima sa Kube iz Indije, Belorusije i Rusije(nasim prijateljima), nece se isplatiti da ulazu u blokiranu i izolovanu zemlju od strane zapada...
![]()

A odakle znas da je srbin?
Gde pise da je srbin?
A osim toga on NE rovari PO kontejneru, on gleda U kontejner.