Taktike rata sa vanzemaljcima

Pa nije valjda tako... osvrnite se i pogledajte sva dostignuća umetnosti... mislim, zao čovek ne može da stvara onake lepote.

Ipak, ima ljudi, velika većina koja ima ekološku svest, pokrete koji čuvaju planetu, onda, one emtuzijaste koji brinu o životinjama, istraživače i tako... ne, definitivno, za čoveka ima nade i ako preživi ove dećije bolesti (rekoh da smo vrlo, vrlo mlada rasa) ima da blistamo.

Pa nije valjda tako... osvrnite se i pogledajte sva dostignuća umetnosti... mislim, zao čovek ne može da stvara onake lepote.

Ipak, ima ljudi, velika većina koja ima ekološku svest, pokrete koji čuvaju planetu, onda, one emtuzijaste koji brinu o životinjama, istraživače i tako... ne, definitivno, za čoveka ima nade i ako preživi ove dećije bolesti (rekoh da smo vrlo, vrlo mlada rasa) ima da blistamo.

dzaba smo mladi kada nam je prst na nuklearnom obaracu...
aposle klika nema nista...mozda jednino ostane sta u bakterioloskom obliku....

polovina dostignuca u umetnosti lol to volim da chujem a svaki umetnik je radio za nekog teshkog kapitalistu koji nije ni mario za umetnost a kamoli da je kontao istu,chisto ovo je in aj sad nacrtaj,izvajaj shta sam ti rekao i tachka,i josh kako su ti geniji od umetnika pre par vekova,bedno zhiveli u nekim fikcijama koje bi danas bile proglashene poremecajima lichnosti itd itd. lol dok se nisu dosetili da osnuju svoje masonske dibidus lozhe
kvazi istrazhivachi su vrh lol otkrio sam toplu vodu konstantno vrte i gomile novca troshe na svoja kvazi istrazhivanja u prevodu samo izhivljavanja jer ima ko da im da kapital
a onda kao vrhunac ekoloshka svest koja isto postoji jer je nekom liku sa puno love dosadno pa sedi ako ne na chetiri onda na pet stolica i zajebava se,koji bi pre pare ulozhio u kvazi istrazhivachki in projekat nego da pomogne deci afrike,itd. itd a ti iz ekoloshke su vrhunac licemerja kao briga oko svesti za planetu ej lol mikrob brine o planeti koja kad poshalje par tajfuna i zemljotresa istrebi mikrob onda zhivotinjo brizhnici najzanimljiviji su oni neurotichni koji kad vide krv celu noc ne spavaju i onda jedva chekaju da bace hejt na ljudski rod koji ne voli zhivotinje kao oni,
poenta da:whistling: jako smo blistava rasa svakog dana sve blistavija u ludilu i licemerju

Poslednja izmena:
Aj' sad svi ruku na srce... da su vanzemaljci kojim slučajem od čiste čokolade božanstvenog ukusa koja deluje blagotvorno na organizam, leči sve boljke, podmlađuje, produžava život a ženama podiže grudi i zateže stražnjicu, ja bi im prvi poželeo dobrodošlicu al' u svom digestivnom traktu.

Ratovao bih sa njima ebeš Ramba kako, i slagao im delove tela u zamrzivać. Zatim bih organizovao ekspediciju na rodnu planetu, tegleći brod sa kriogenskim komorama, ili zamrzivaćima za sobom... :)

Dokumentarac je lazan.

Oni su odavno vec ovde. Pre nas.

Da hoce da nas uniste, to bi bilo vec odavno ucinjeno. Poslali bi na nas omanju planetu. Stvarajuci malu crnu rupu na taj nacin privlace planetu i uz exploziju salju omanja nebeska tela na cilj.

Lepo vam je objasnjeno u Istoriji galaksije ali vi nikako da procitate. Ovako samo nabadate i nikako da vam bude jasno.

Svrhu dolaska vanzemaljaca niko ne zna.

Mogla bi da bude blagotvorna za covecanstvo u smislu da nam pomognu u tehnoloskom razvoju, ali mogla bi i da bude sasvim pogubna....

Mozda bi oni dosli sa dobrim namerama, ali se ne bi razumeli sa nasim politicarima? Mozda bi neki ambiciozni general sve zabrljao i pritisnuo okidac?

Mozda bi oni svojom inteligencijom spasli ovaj nas mali i zagadjeni svet?

Ipak, ne zaboravimo da je superiorna inteligencija ZNAK PREDATORA, A NE ZRTVE!

Independence%20Day-01.jpg

previse filmova momce, previse filmova :cool:

Mi upropascujemo planetu svakoga dana.A imamo toliko oruzja,koje sluzi iskljucivo da unistava,da mozemo kompletnu da je unistimo u nekoliko sati,da se bukvalno raspadne.
.

Ko mi?

Ja je ne upropascujem,upropascujes je ti.Sledeci put kad navodis ko je stetocina jasno ih definisi,umesto sto sve ljude stavljas u jedan kos i navodis druge clanove da citaju knjige o vanzemaljcima.

Molim te,dobila Nobela.Ajde prodaj maglu na drugom mestu,i Obama je dobio istu.

Ako hocete da se tabate sa sivima akumulirajte orgon tamo gde je potreban.Puna torba orgona je oruzje,kroz delanje svaki dan doci ce i taktika koja je najeefikasnija u borbi sa njima.Vremena je malo.

Poslednja izmena:
...sama nauka je poodavno dokazala postojanje zhivota van zemlje...
Niko nije dokazao da postoji zivot van zemlje, a kamoli da postoji inteligentni zivot. To bi bilo na naslovnim stranama svih novina, na vestima, samo bi se o tome pricalo... Jedino sto su uspeli da dokazu jeste da postoji mnogo planeta koje su slicne Zemlji po nekim parametrima kao sto je slicna udaljenost od Sunca (zvezde), mogucnost postojanja vode itd. I na osnovu formula dosli su do toga da postoji milijarde slicnih planeta. Medjutim, za kompleksnije zivotne forme nisu dovoljni samo ti uslovi, vec mnogo vise. A i ta dominantna teorija da zivot nastaje ni iz cega, spontano, je po meni poprilicno klimava.
Pogledaj npr. nas (ljude). Nas ne bi bilo da nema ozona, vulkana, Jupitera, plime i oseke, kompleksnog ekosistema,niske radijacije,... ma ima jos brdo faktora koje niko nije ni istrazio, ni obratio paznju! Verujem ja da postoje ljudi koji su "videli" vanzemaljce, ali ne verujem da je to sto su oni videli zapravo bica sa druge planete. Mnogima se ucinilo da vide nesto, neki su i videli retke prirodne pojave, a oni koji su stvarno videli vanzemaljce- ili imaju mentalne probleme, ili su videli neka druga bica (citaj:demone. to je ono u sta ja verujem, a sto niko ne moze direktno da dokaze, niti da ospori)

Niko nije dokazao da postoji zivot van zemlje, a kamoli da postoji inteligentni zivot. To bi bilo na naslovnim stranama svih novina, na vestima, samo bi se o tome pricalo... Jedino sto su uspeli da dokazu jeste da postoji mnogo planeta koje su slicne Zemlji po nekim parametrima kao sto je slicna udaljenost od Sunca (zvezde), mogucnost postojanja vode itd. I na osnovu formula dosli su do toga da postoji milijarde slicnih planeta. Medjutim, za kompleksnije zivotne forme nisu dovoljni samo ti uslovi, vec mnogo vise. A i ta dominantna teorija da zivot nastaje ni iz cega, spontano, je po meni poprilicno klimava.
Pogledaj npr. nas (ljude). Nas ne bi bilo da nema ozona, vulkana, Jupitera, plime i oseke, kompleksnog ekosistema,niske radijacije,... ma ima jos brdo faktora koje niko nije ni istrazio, ni obratio paznju! Verujem ja da postoje ljudi koji su "videli" vanzemaljce, ali ne verujem da je to sto su oni videli zapravo bica sa druge planete. Mnogima se ucinilo da vide nesto, neki su i videli retke prirodne pojave, a oni koji su stvarno videli vanzemaljce- ili imaju mentalne probleme, ili su videli neka druga bica (citaj:demone. to je ono u sta ja verujem, a sto niko ne moze direktno da dokaze, niti da ospori)

,
Svemir vrvi, ali VRVI od zivota, od nas se to skriva. Zar zaista mislis da u celokupnom univerzumu gde je Zemlja mala kao atom pa i manja, zar zaista mislis da nema zivota?

Jednostavno, svo znanje se lazira u korist elite, to je onih 5 posto. I kako vi mozete da proverite istinitost onoga sto NASA kaze i ostale naucne institucije koje oni kontrolisu?

Samo pogledaj drevne artefakte na Zemlji koji su jednostavno neverovatni, a zvanicna nauka vice da su stvoreni uz pomoc stapa i kanapa.

Vidi ovaj kameni blok
Baalbek_v.jpg

Da li vidis koliko je covek mali u odnosu na njega? On je pre sigurno bio podignut. Ima pa jedno pa sigurno preko 500 tona. Stap i kanap su ga podigli? Ne verujem.

http://www.nova-akropola.hr/Clanci/Razno/Detail.aspx?Sifra=374

Istorija galaksije i bice vam jasno.

верујеш у демоне, али не и у постојање ванземљака :think:, занимљиво

Back