Taksisti u 13 sati kreću iz Beograda po studente u Novom Sadu

Jimmy.B

Aktivan član
Poruka
1.462

Da nije žalosno, bilo bi smešno

Fraza koju u trenucima očaja izgovaramo, koja je generalno smešna kada na nju gleda neko sa strane, isto kao što bi i nama verovatno bila da gledamo nekog drugog u takvoj situaciji....

Taksisti koji iz Beograda kreću da dovezu studente iz Novog Sada, okupljaju se kod pumpe Zmaj.
Taksisti su se okupili kod TC Zmaj kako bi u 13.00 krenuli po studente koji su u četvrtak, 30.januara peške iz Beograda otišli u Novi Sad, objavljeno je na Instagram nalogu bg.24.rs.
Kazali su da neće biti zadržavanja u Novom Sadu zbog gužvе, jer je predviđeno da im se priključe vozači i taksisti iz drugih gradova u blizini.
Predviđen povratak je u 15.00, a vozači su zamolili studente da tada budu u Novom Sadu na Bulevaru despota Stefana ispod Mosta slobode...

Pravda za taksiste, svaka firma i svaka institucija u Beogradu mora posteno da plati domaci taksi prevoz do posla, jer meni licno ne pada na pamet da se taljigam plavim radikalskim krntijama kao u "Ko to tamo peva" i rizikujem zivot svaki dan.

Vozač autobusa iz Šri Lanke zaćutao o nesreći na Novom ...

Beograd mora da se ujedini protiv talibanskog GSP-a, sad ili nikad.

Šti bi bilo žalosno, lepa akcija. Svaka čast za dosetku :)
ni meni nije jasno sta je postavljac hteo da kze, mozda nije jasan ni samome sebi, sad citam, ni ne veruje u vest koju je postavio

halo moderacija, nevernici nam podmecu klipove pod taksi vozila, a nisu se setili da kada su sektaski vernici gazili narod njima podmetnu

Fraza koju u trenucima očaja izgovaramo, koja je generalno smešna kada na nju gleda neko sa strane, isto kao što bi i nama verovatno bila da gledamo nekog drugog u takvoj situaciji....

Taksisti koji iz Beograda kreću da dovezu studente iz Novog Sada, okupljaju se kod pumpe Zmaj.
Taksisti su se okupili kod TC Zmaj kako bi u 13.00 krenuli po studente koji su u četvrtak, 30.januara peške iz Beograda otišli u Novi Sad, objavljeno je na Instagram nalogu bg.24.rs.
Kazali su da neće biti zadržavanja u Novom Sadu zbog gužvе, jer je predviđeno da im se priključe vozači i taksisti iz drugih gradova u blizini.
Predviđen povratak je u 15.00, a vozači su zamolili studente da tada budu u Novom Sadu na Bulevaru despota Stefana ispod Mosta slobode...
Ajde više!
PEDALA iz našeg ns i ne vracajte se

Ako citas kako i pises onda te razumem u potpunosti ...
ogledalce, ogledalce, ajde mi preformulisi

Fraza koju u trenucima očaja izgovaramo, koja je generalno smešna kada na nju gleda neko sa strane, isto kao što bi i nama verovatno bila da gledamo nekog drugog u takvoj situaciji..
kako je fraza generalno smesna, ako je zalosna, a da nije zalosna, tek bi onda bila smesna?
jel si ti taj koji gleda sa strane? sta sa onima koji nisu sa strane, jel njima nije zalosna, "generalno smesna"
ko je u kojoj situaciji?
konfuzan si nacisto, vidi sta ti drugi pisu, ja sam samo logicar, komuniciram najjasnije moguce
niko ovde ne kapira sta si hteo, sta je zalosno, niti sta je smesno?

Back