kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Dubrovniku su su mahom sranci, i to uglavnom neki ljudi u poznim godinama. Tamo je toliko turista, da bi te tesko ko provalio....
Incidenti su sporadicni, i desavaju se, prosle godine je mog burazera neki motorista gadjao kamenom u kolima na auto putu.
A prethodnih godina je sa njim bilo sve OK.
Ja sam isao na jedan dana letos u Dubrovnik, i vise necu, jer se na svakom koraku vidi da smo vrlo nepozelji. Po celom gradu su table na svim jezicima gde se prozivaju srpski agresori ITD.
No posto smo mazohisticki nastrojeni...
Zastupnik sam jedne engleske firme za bivsu YU i tako sam pre 2 godine pozvan od jedne ugledne zagrebacke firme da ih posetim i vidimo da li bi nesto mogli odraditi sa robom na relacijama London-Beograd-Zagreb.
Ukupno sam isao od tada u Hrvatsku - Zagreb, Rijeka, Karlovac i Plitvice 4 puta. Prvi put sam se lepo ispricao sa policajcem kod skretanja za Okucane koji me zaustavio zbog manjeg prekoracenja brzine. I sledeca 2 puta sam sasvim dobro prosao. Ali cetvrti put sam platio za sva tri puta ugodnog putovanja.
Na oko 50-tak km od Batrovaca sam naisao na budalu koja je pokusavala sa Golfom da me udari u branik odpozadi ili bocno da me izbaci sa puta. Posto sam mu uspeo umaknuti, zaustavi me policija zbog prebrze voznje. Pokusao sam im objasniti sta se desavalo i zasto sam ubrzao i preporucio im da zaustave Golf koji je nakon toga ubrzo i prosao, ali ga to nije zanimalo vec je samo konstatovao: Cuj, to nije ni cudno zasto se tako ponasaju prema vama Srbima. Posto oruzje nisam naravno mogao imati, prebacio sam teleskopski kljuc za tockove iz gepeka na sediste. Nakon nekih 100-tinjak kilometara nailazim na zastoj zbog sudara dva vojna hrvatska kamiona koji su isli u koloni jedan iza drugog i obilazim polako kolonu hrvatske vojske ili rezervista (nisam siguran) dugu oko 800 metara sa otvorenim ciradama. Primetio sam da mi je nekoliko vojnika videlo tablicu i zaurlali su : Ubij Srbina i poceli su me gadjati konzervama. Srecom, samo jedna konzerva je pogodila u branik auta, posto je tada vec ubrzano obilazenje, a srecom nisu se odmah svi snasli. U Zagreb sam dosao vidno iznerviran i objasnio im da sa njima necu poslovati, osim ako oni budu hteli dolaziti u Beograd. Posle sam u Karlovcu dobro prosao i video se sa nekim prijateljima kod kojih sam prespavao, a auto je bio u dvoristu njihove kuce.
Sutradan sam obisao Plitvice i zakljucio da su na tim istim plitvickim jezerima na koje sam voleo da svratim nasilno prikriveni svi tragovi starosedelaca etnicki cistog srpskog stanovnistva tog podrucja. Putem sam procitao mnogo antisrpskih i ustaskih grafita, a nekoliko ljudi sa strane mi je pokazalo srednji prst.
Vracajuci se natrag za Beograd usput sam u auto stavio i dobar kamen, ako bi jos neko zeleo da me provocira ili udari u auto.
Vozio sam kuci izuzetno besan i imao sam strahovitu zelju da se sa nekim pobijem ili da mi neko pretrci put sa dignutim srednjim prstom da ga zgazim ne bi li mi ulepsao poslednji boravak u Hrvatskoj.
Shvati da Hrvati nisu isto sto i Srbi. Kroz Srbiju svakodnevno prolazi 100-tine hrvatskih tablica koje ovde niko ne gleda sa prezirom i mrznjom. Ovde niko nece lincovati ili gadjati mlade hrvate koji su dosli na jeftine ***** ili drogu zato sto su Hrvati, ali u Hrvatskoj se to lako moze desiti svakome ko nosi bilo kakva srpska obelezja.
Cuo sam od mnogih kako su ovo leto bili na moru u Hrvatskoj, kako su svi ljubazni i dobri i niko ih nije dirao. Ali sam i cuo kako su jednom od njih istukli dete u Splitu staro 6 godina i kako mu lekari na Splitskoj traumatologiji nisu hteli pruziti pomoc, vec su ga jos i vredjali, pa je pomoc potrazio u privatnoj praksi i vratio se u Srbiju.
Da li ces ici ili neces odluci sam. Mozda ces proci dobro, mozda ces imati problem, ali ako budes krenuo, stavi bar pajser pored sebe, ako nemas u autu dobar stek za neku manju utoku. Pozdrav i srecno.
vest već enkoliko puta postavljena....a izgleda nikome nijeiz ove kolone nešto previše zasmetala
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/turizam/turizam-u-hrvatsku-uslo-17,5%-vise-turista,51320.htmlU Hrvatsku je u petak ušlo 40 tisuća turista više nego prošlog petka - ukupno 268 tisuća. Najviše je Nijemaca, Slovenaca i Talijana.

Evo vratih se sa familijom pre dva dana iz Zadra. Isao sam autoputem i to je ravno 6 sati voznje. Bili smo 3 nedelje i nismo imali problema. Auto je bio u garazi. Lokalno nismo vozili auto, a do Knina i slapova Krke sam isao kolima. Hteo sam da rentam auto, ali to je bezobrazno skupo (65 evrica dnevno+ ucesce u steti od 400 evrica ako sam kriv - Grcka je majka mara za to...)
Elem, prodjosmo taj dan 300 km po Zadarskom zaledju, stigosmo i do manastira Otecestvo itd. Moram priznati da sam tokom te tri nedelje video samo jedan auto sa BG tablama u Zadru. U Kninu ih ima k'o salate.
Kada provedete toliko vremena u jednom gradu onda ne mozete da ne primetite da skoro svaka zgrada ima tragove rata, tako da treba imati razumevanja i za te ljude ako vas mrko pogledaju. Prosao sam kolima i kroz Biljane Donje. Mesic je obisao to selo par dana pre nas . Policija cuva selo od nezadovoljnih Shkrabinjaca da bi izbegla daljne ekscese koji stvaraju negativnu sliku kod EU.
Za 11 godisnjicu Oluje je "Jutarnji list" ponudio svojim citaocima veliku HR zastavu po ceni od nekih 7 Evrica i pozivom da taj dan istaknu svi zastave na svojim prozorima. Ocekivao sam tog subotnjeg jutra da ce se grad shareniti od zastava posto odredjena doza fanatizma definitivno postoji.
Ali avaj, to je bila prilika da konstatujem kolika je cena rodoljublja u hrvatskoj - 7 Evrica. Setajuci Zadrom videh svega par istaknutih zastava po privatnim prozorima (drzavne zgrade se ne racunaju posto su to svakako morale da urade). Grad je bio pust (mozda su otisli na proslavu u Knin). Indenticno je bilo i kada sam presao malo posle toga na ostrvo Ugljan, videh samo jednu zastavu. Bas sam bio razocarat, ocekivao sam vishe.
Dok sam ishao trajektom taj dan na ostrvo, pored nas su sedeli dva klinca koja rade na INInoj pumpi na ostrvu. Silom prilika primetih da je jedan od klinaca veoma razocaran desavanjima tog jutra. Otprilike je pricao svom drugaru sledece:
"Eto, tek je proslo 11 godina, a vise niko ne postuje tradiciju i zrtve koje su podnete (nisu istaknute zastave...). Sve Srbe u Hrvatskoj bi trebalo pobiti - dok su drugi ratovali oni su se bogatili. A ovo ostrvo je leglo komunizma, na njemu su sve partizani..."
Deo klincevog komentara lici na izlive mrznje koje je nacizam imao prema Jevrejima svojevremeno. Znaci za sve su krivi Srbi (pa i za to da on ne zaradjuje dovoljno...).
Elem, postoje ekstremisti koje naravno ne treba izazivati, ali mi se ipak cini da je veci deo hrvata spustio loptu do te mere da pocinju da iritiraju te iste ekstremiste.
Oficijalno drzavne sluzbe su krajnje predusretljive i u kontaktima sa njima nisam ni jednog trenutka osetio neprijatnost.
Prosle godine smo obisli B. Vodu, Makarsku i Splitu. Iz kaprica sam otisao na Poljud da ispratim atmosferu na Hajdukovoj utakmici (inace uopste ne gledam nikakve utakmice ni na TVu, a kamoli da idem na stadione...). Taj dan su navijaci ubacili u auto sa ZG tablama bengalku i naravno unistili auto. Znaci kada nema BG tabli, dobre su i ZG.
Verovatno u celoj ovoj prici treba imati i malo srece, ali ko ne rizikuje taj i ne dobije
Moja preporuka svima koji dolaze iz Srbije u Hrvatsku da pripaze na svoje automobile, oni su svi budale. Kum mi je bio prosle godine u Rijeci sa Vukovarskim tablicama i razbili su mu sajbu zato sto je Srbin. Sta tek onda da ocekuju Srbi koji dolaze iz Bg-a, NS-a i drugih gradova.
Dakle, strasno!
evo i ti da napises nesto simislenoтако лијепа ,тако близу
тако ме заболи за њу

PIJANA 19-godišnja Norvežanka brutalno je noćas silovana na hvarskoj plaži Bonj, pokraj hotela Amfora. Policiji je silovanje prijavila jutros oko 6 sati te im je opisala muškarca koji ju je silovao. O brutalnosti čina svjedoče krvavi tragovi na plaži.
Policija za počiniteljem još uvijek traga, a prema prvim informacijama djevojka je silovatelja upoznala u obližnjoj diskoteci. Nakon "fajrunta" se zaputio za njom, odvukao je na osamu i silovao je sve dok slučajni prolaznici nisu primijetili što se događa. Djevojka je prebačena u splitski KBC. Nalazi se u teškom stanju šoka.
http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=444348
Tako lepa u ljudi monstrumi
A na stranu ovo sto je novinar akcentovao ovo PIJANA ..kao da je to opravdanje sto je devojka silovana.Uzasno...
Evo vratih se sa familijom pre dva dana iz Zadra. Isao sam autoputem i to je ravno 6 sati voznje. Bili smo 3 nedelje i nismo imali problema. Auto je bio u garazi. Lokalno nismo vozili auto, a do Knina i slapova Krke sam isao kolima. Hteo sam da rentam auto, ali to je bezobrazno skupo (65 evrica dnevno+ ucesce u steti od 400 evrica ako sam kriv - Grcka je majka mara za to...)
Elem, prodjosmo taj dan 300 km po Zadarskom zaledju, stigosmo i do manastira Otecestvo itd. Moram priznati da sam tokom te tri nedelje video samo jedan auto sa BG tablama u Zadru. U Kninu ih ima k'o salate.
Kada provedete toliko vremena u jednom gradu onda ne mozete da ne primetite da skoro svaka zgrada ima tragove rata, tako da treba imati razumevanja i za te ljude ako vas mrko pogledaju. Prosao sam kolima i kroz Biljane Donje. Mesic je obisao to selo par dana pre nas . Policija cuva selo od nezadovoljnih Shkrabinjaca da bi izbegla daljne ekscese koji stvaraju negativnu sliku kod EU.
Za 11 godisnjicu Oluje je "Jutarnji list" ponudio svojim citaocima veliku HR zastavu po ceni od nekih 7 Evrica i pozivom da taj dan istaknu svi zastave na svojim prozorima. Ocekivao sam tog subotnjeg jutra da ce se grad shareniti od zastava posto odredjena doza fanatizma definitivno postoji.
Ali avaj, to je bila prilika da konstatujem kolika je cena rodoljublja u hrvatskoj - 7 Evrica. Setajuci Zadrom videh svega par istaknutih zastava po privatnim prozorima (drzavne zgrade se ne racunaju posto su to svakako morale da urade). Grad je bio pust (mozda su otisli na proslavu u Knin). Indenticno je bilo i kada sam presao malo posle toga na ostrvo Ugljan, videh samo jednu zastavu. Bas sam bio razocarat, ocekivao sam vishe.
Dok sam ishao trajektom taj dan na ostrvo, pored nas su sedeli dva klinca koja rade na INInoj pumpi na ostrvu. Silom prilika primetih da je jedan od klinaca veoma razocaran desavanjima tog jutra. Otprilike je pricao svom drugaru sledece:
"Eto, tek je proslo 11 godina, a vise niko ne postuje tradiciju i zrtve koje su podnete (nisu istaknute zastave...). Sve Srbe u Hrvatskoj bi trebalo pobiti - dok su drugi ratovali oni su se bogatili. A ovo ostrvo je leglo komunizma, na njemu su sve partizani..."
Deo klincevog komentara lici na izlive mrznje koje je nacizam imao prema Jevrejima svojevremeno. Znaci za sve su krivi Srbi (pa i za to da on ne zaradjuje dovoljno...).
Elem, postoje ekstremisti koje naravno ne treba izazivati, ali mi se ipak cini da je veci deo hrvata spustio loptu do te mere da pocinju da iritiraju te iste ekstremiste.
Oficijalno drzavne sluzbe su krajnje predusretljive i u kontaktima sa njima nisam ni jednog trenutka osetio neprijatnost.
Prosle godine smo obisli B. Vodu, Makarsku i Splitu. Iz kaprica sam otisao na Poljud da ispratim atmosferu na Hajdukovoj utakmici (inace uopste ne gledam nikakve utakmice ni na TVu, a kamoli da idem na stadione...). Taj dan su navijaci ubacili u auto sa ZG tablama bengalku i naravno unistili auto. Znaci kada nema BG tabli, dobre su i ZG.
Verovatno u celoj ovoj prici treba imati i malo srece, ali ko ne rizikuje taj i ne dobije
Ustashe ne miruju.

Ja sam inače iz Vojnića, sa Korduna, grada koji je u Oluji razrušen do neprepoznatljivosti. Baka i djed su se vratili još 98-me a ja često odlazim tamo od 2000-e godine. Iza kuće još uvjek stoji zapaljena očeva Peglica sa prednjom krajiškom tablicom VN•19-70 (zadnju je neko odnio)... Vojnić je mali gradić, dosta naših se vratilo tako da i danas ima Srba više nego Hrvata, odnos nije 92% - 7% kao nekad ali više nas je i nema nikakvih problema za aute sa tablicama iz Srbije. Na ljeto 2005-e sam bio kod bake i djeda autobusom, kao i svake godine, ali su moji stric, strina i brat i sestra od strica došli Vectrom BG tablica. Nije bilo problema dok nismo odlučili da svi zajedno odemo na nekoliko dana na more u mjesto Bakar kod Rijeke đe stric ima nekog prijatelja koji drži apartmane. Išli smo magistralom do Karlovca da se tu uključimo na auto-put za Rijeku i na ulazu u Karlovac sreli smo grupu od 20-ak mlađih ustaša koji su išli kraj puta, većina ih je bila obučena u hrvatske dresove i nosili su usranu hrvatsku zastavetinu, taj dan se igrala utakmica između Inkera i Crvene zvezde pa su valjda tu krenuli... Jedan od njih je upro prstom u naš auto i onda su se svi okrenuli, nekoliko je čak i izletjelo na put ispred nas ali je stric prešao u suprotnu traku i prošao, sekund nakon toga cigla je udarila u stub između zadnje šajbe i stakla zadnjih desnih vrata... U tom Bakru su nam prvu noć ključem izgrebali jedno veliko "U" preko haube, i nabili nogom u vozačeva vrata iskrivivši lim a dok smo bili na plaži sljedeći dan neko je razbio oba fara na parkingu koji su nam naplatili 10 kuna Kada smo se vratili sa plaže i vidjeli to, odlučili smo da se odmah taj dan vratimo za Vojnić, u Karlovcu nas je kaznila policija zbog farova 500kn
Ipak najgore je bilo kada su moja dva drugara koji su se vratili da žive u Vojnić, isto 88-mo godište kao i ja, došli u BG da posjete rodbinu (bili su i kod mene). Došli su Yugićem sa KA tablicama i šahovnicom (sada su tamo karlovačke tablice, VN su ukinuli kada je Krajina pala) i jedno veče su im porazbijali sva stakla na autu ispred zgrade... Dakle, naravoučenije je: Kako god okreneš- Srbin najebe!
Ja sam pre jedno dve nedelje, bio u prilici da vidim crnog BG Zoromobila, na kome je na vise mesta bilo srafcigerom urezano NDH.
Ja cu svoju kintu da trosim odmarajuci drugde.
jesi li ti uopšte pročitao ovo šta si citirao?
![]()
U Hrvatsku je u petak ušlo 40 tisuća turista više nego prošlog petka - ukupno 268 tisuća. Najviše je Nijemaca, Slovenaca i Talijana.

pa sta ....
mos mislit...izgleda da se samo sa tim mozete dicit .....![]()

Samo neka dolaze i ostavljaju nam lovu.![]()

ima i unutrašnjost Hrvatske da pokaže![]()
Tako lijepa, a tako blizu....
sečite vene P-Jote![]()

ima i unutrašnjost Hrvatske da pokaže![]()
sečite vene P-Jote![]()
Tako lijepa, a tako blizu....![]()

Samo neka dolaze i ostavljaju nam lovu.![]()
Ca je pusta kara u mornara!