Takmičenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram i ja da se pohvalim, prvi sam!

Tu je i jos jedna devojka, samnom na prvom mestu, sedela je iza mene a ja joj dosto toga rekao, a ona meni jedno i to pogresno, a ja znao tacno...heheh ali nema veze vazno da sam prosao prvi krug za drugi znam samo cuti i ne slusaj drugi i ne govori...ipak je to takmicenje.. ali bila je dosadna....;-)devojka ladno nije znala ciji je ovo govor: "...ja cu biti kralj samo slobodnim gradjanima drzave Srba, Hrvata i Slovenaca, ostati uvek veran velikom ustavnom...", niti kad je odrzan govor, ni gde...

Nisam zadovoljan jer sam znao dosta i mogao sam da budem ubedljivo prvi, pogresio sam na nekim besmislicama....bile su gluposti...mnogo manje nego sto sam ja bubao...sto ce valjda koristiti na buducim takmicnjima.:-)

lp_rox_girl:
prvaaa! :D sad sam bas happy

Cestitam......Lepo ti kazem, slusaj samo ti moju zenicu i nemoj nista da se brines....Vidis da nije bilo gradiva iz drugih razreda...? Puno srece u daljem takmicenju....Navijam za tebe......
d055.gif

difrent from others...:
pridruzujem se cestitkama!
mada sam mislio da se u temi radi o nekom takmicenju(medju forumasima)

moze pitanje?
ko su bili TELEBOJCI.????
U pitanju je grcka mitologija.ko tacno odgovori moze da postavi pitanje!

Postoji tema Istorijski Kviz na podforumu Istorija, funkcionise na tom principu, ko odgovori na pitanje postavlja sledece:

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=3891766#post3891766

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back