Takmičenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mozes tek tako da odustanes od zene,sram te bilo! :lol:
ali mozes da navijas,dobro bi mi doslo. kako bwe da se ne tripujem,dodje meni ladno profa 3 dana pred takmicenje u fazonu ponovi I i II svetski rat,stari rim,tralalala. sad ako se zeznem u subotu... (inace,po prirodi sam panicar)

lp_rox_girl:
ne mozes tek tako da odustanes od zene,sram te bilo! :lol:
ali mozes da navijas,dobro bi mi doslo. kako bwe da se ne tripujem,dodje meni ladno profa 3 dana pred takmicenje u fazonu ponovi I i II svetski rat,stari rim,tralalala. sad ako se zeznem u subotu... (inace,po prirodi sam panicar)

A pa ne odustajem ja od nje, nego ona od takmicenja.....Dobro imam još malo vremena da je ubedim da ode na gradsko.

Ma samo ti slušaj šta ti Sofi kaže i ne brini. Ako pa bude nešto iz drugih godina, mada čisto sumnjam, lepo vratiš test i odeš kući i nikom ništa. Ali neće do toga da dodje ne tripuj se.
Tako da ako mi žena skroz odustane od takmičenja ti si rezervni tim za koji navijam :wink:

Slusaj, nemoj da brines pisi pune odgovore naprimer kada sam u 7 razredu bila na opstinskom takmocenjuovo sa krvavo naucila, ako das odgovor Karadjordje dobijes 1 poen, ako das odgovor Karadjordje Petrovic 2 poena, a ako das odgovor Vozd Karadjordje Petrovic 3 poena....Stoga pazi...Prvo radi ono sto znas pa onda se vrati na ono na sta nisi sigurna ...Prvo popuni test obicnom pa podebljaj hemijskom olovkom, zapamti sto napises obicnom ne priznaju ti....Nemoj da panicis bice sve u redu...

Istorija??? Pa meni je uvek isla dobro, imao sam uvek 5... Pogotovo mi je lako sad u srednjoj, posto su nas u osnovnoj mucili... Ali nikad (nazalost) nisam isao na takmicenje, jer sam uvek birao takmicenje iz geografije! :D :lol: :grin: A zasto odustati od takmicenja... Pa ako isplaniras dobro vreme , moze sve da se stigne - i istorija i matematika... 8-) Ne volim ni ja matis!!! :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back