Ma moram malo da je izdevetam. Hator mi je već obezbedila kolekciju močuga..... Razočarala me...Skroz na skroz. Ima da se razvedem......
 Razočarala me...Skroz na skroz. Ima da se razvedem......

Razočarala me...Skroz na skroz. Ima da se razvedem......Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 i mene ceka 3 sutra kad profanka pregleda kont...
   i mene ceka 3 sutra kad profanka pregleda kont...lp_rox_girl:yoy,matis...i mene ceka 3 sutra kad profanka pregleda kont...
znam da smaram,ali moram jos jednom da pitam,jace je od mene: na ist je samo gradivo II raz???

lp_rox_girl:ne mozes tek tako da odustanes od zene,sram te bilo!
ali mozes da navijas,dobro bi mi doslo. kako bwe da se ne tripujem,dodje meni ladno profa 3 dana pred takmicenje u fazonu ponovi I i II svetski rat,stari rim,tralalala. sad ako se zeznem u subotu... (inace,po prirodi sam panicar)

lp_rox_girl:thanx
srecno sa ubedjivanjem.

:grin:  A zasto odustati od takmicenja... Pa ako isplaniras dobro vreme , moze sve da se stigne - i istorija i matematika...  8-) Ne volim ni ja matis!!!
   :grin:  A zasto odustati od takmicenja... Pa ako isplaniras dobro vreme , moze sve da se stigne - i istorija i matematika...  8-) Ne volim ni ja matis!!!  

sad sam bas happy
 sad sam bas happy