Takmičenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi,je l' ima neko da je drugi raz.gimn.,i da se sprema za takmicnje?Ja sam redovna vec 6 godina,i uvek mi fali par poena za republicko,pa bih volela da se konsultujem sa nekim oko toga na sta da obratim paznju,posto je knjiga vise nego opsirna... ;)

ja sam II godina,redovna sam od 5 osnovne,isla na rep, obracaj paznju na margine, i imena i godine koje nisu zacrnjene...a pre svega obracaj paznju na slike, i to cesto daju...

e tako pele, vidis kako umes da budes fin mali decko...hvala, a sada brisi...mada fakticki i vremenski uslovi su istorijske cinjenice...da li znas da se ponekad bitke nisu vodile zbog istih...

peleplay:
Jel moze neko da se seti iz kojih lekcija su prosle godine bila pitanja za 1.razred gimnazije?
pa ovako, za skolsko ti obicno daju pitanja sa gradskog od prosle godine...e evo od opstinskog da pocnemo...bila je praistorija...perikle...atina...grcko persijski ratovi...do peloponeskog saveza...bila su pitanja o kritu i ominojskoj civilizaciji..a sto se tice gradskog takmicenja mislim da imam test pa cu ti ispisati kad ga nadjem...citaj sutra...

Jeste. MALI je ponovo bio u aciji. i bice i dalje u akciji dokle god ne prestanete da chatujete zato sto je to njegova obaveza na ovom forumu. A sto se tice toga ko je mali a ko veliki pretpostavljam da se misli na moje godine, a ne na moju visinu. Cudi me za nekog ko je orijentisan ka drustvenim naukama da ne zna razliku izmedju dva obicna prideva mali i mlad (siguran sam da sam visi od 2/3 vas). Sto se mojih godina tice, one ne bi trebalo da vas plase, a ni da vas interesuju. Ako imate kompleks moracete da ga prevazidjete. Godine zivota, ako niste shvatili uopste nisu bitne kada je osoba dovoljno zrela da obavlja neki posao, a opet su itekako bitne kada je u pitanju dokaz nezrelosti, u vasem slucaju. Nadam ste da ste sad shvatili ono sto vas je interesovalo i da cete se ubuduce pridrzavati pravilnika inace ce vam se broj postova drasticno smanjiti. Pozz i sve najbolje.

peleplay:
Jeste. MALI je ponovo bio u aciji. i bice i dalje u akciji dokle god ne prestanete da chatujete zato sto je to njegova obaveza na ovom forumu. A sto se tice toga ko je mali a ko veliki pretpostavljam da se misli na moje godine, a ne na moju visinu. Cudi me za nekog ko je orijentisan ka drustvenim naukama da ne zna razliku izmedju dva obicna prideva mali i mlad (siguran sam da sam visi od 2/3 vas). Sto se mojih godina tice, one ne bi trebalo da vas plase, a ni da vas interesuju. Ako imate kompleks moracete da ga prevazidjete. Godine zivota, ako niste shvatili uopste nisu bitne kada je osoba dovoljno zrela da obavlja neki posao, a opet su itekako bitne kada je u pitanju dokaz nezrelosti, u vasem slucaju. Nadam ste da ste sad shvatili ono sto vas je interesovalo i da cete se ubuduce pridrzavati pravilnika inace ce vam se broj postova drasticno smanjiti. Pozz i sve najbolje.

U bre sto si to ozbiljno shvatio komentar.....Malo se zezamo, a ti tako...:lol:

i mene ako se nevaram je banovao vec 2 puta...ali mi se uvek vracamo...i pele koliko ti imas godina to nas savrseno ne interesuje...samo ti obavljaj svoj posao a nas ostavi na miru, pa cemo i mi tebe,vazi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back