Takmičenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako interesantna tema... :D
A razgovor tece u jos interesantnijem pravcu :))

Nego, da vas vratim na pocetak... Interesuje me znate li sta se ove godine sprema za takmicenje iz istorije. Da li je skolska knjiga, kao i prosle godine?
Hvala vam sto cete mi odgovoriti. ;)

Pozdrav svim veselim istoricarima :)

Ћао друштво!!!

Идем ове године на такмичење....Много волим историју...
Па бих да мало разменим искуства...

Ово године ради се учбеник за четврти разред гимназије, општинско такмичење, градиво до Другог светског рата..

Док сам прелазио градиво наишао сам на неке несугласице у тексту.

Нпр. негде на почетку учбеника, налази се биографија Бизмарка где пише да је склопио Тројецарски савез 1873., док у лекцији "Савези великих сила" стоји да је исти закључен 1872.

то би било то фор нов

Vanja88:
Kako interesantna tema... :D
A razgovor tece u jos interesantnijem pravcu :))

Nego, da vas vratim na pocetak... Interesuje me znate li sta se ove godine sprema za takmicenje iz istorije. Da li je skolska knjiga, kao i prosle godine?
Hvala vam sto cete mi odgovoriti. ;)

Pozdrav svim veselim istoricarima :)
Moja drugarica hocje ove godine da ide na takmichenje (chetvrti razred gimnazije), poshto upisuje pravni fax, i profesor joj je dao neq skriptu iz koje treba da se sprema... tema je Afirmacija multiqlturalizma u Vojvodini... tako neshto :p
z0p od drugarice iz 5nice ;)

omg petnica kako mene nervira to mesto...ja sam II godima, isla na svako takmicenje iz istorije od 5 najdaje otisla na republicko i to je to...ove godine se radi iz drustvenog udzbenika do nemanjica za opstinsko, 10 03.pa sretno..

@ Electra ;)

Izgleda ima ljudi kojima se ne svidja 5nica - ko bi rekao!

Ako je to sa temom iz istorije tacno, bas mi je bezveze! Prosle godine je bilo lepo, znalo se sta se i kako se sprema... A jos Republicko u Somboru... divno ;)

@ ostali

Takmicari, gde ste? Nekako ste se ucutali...
Molim vas recite mi da moja drugarica Electra gresi sto se tice teme!

Moja skola ne zna nista... Inace se ne bih raspitivao ovde :p

Ljudi, hajde vise recite....

Draga Electra, zar se nismo dogovorili na letnjem da cemo zajedno na istoriju? ;)

Draguljce, tek sam sad video tvoj post. Znaci, sigurno se sprema udzbenik za IV razred - onaj na kome pise za III strucnih i IV gimnazija?

Eh, rekla sam ja proshle godine da cju icji na istoriju, ali pored shkole, 5nice, srpskog, engleskog, maturskog, SOBa... ne mogu josh i sa istorijom da se cimam. ;)
A i bolje za tebe da ti ne budem konqrencija :mrgreen:
hihihi

Vanja88:
Moja skola ne zna nista... Inace se ne bih raspitivao ovde :p

Ljudi, hajde vise recite....

Draga Electra, zar se nismo dogovorili na letnjem da cemo zajedno na istoriju? ;)

Draguljce, tek sam sad video tvoj post. Znaci, sigurno se sprema udzbenik za IV razred - onaj na kome pise za III strucnih i IV gimnazija?

Да. Jа сам матурант економске школе - правни смер, спремам ову књигу коју радимо у 4. години. односно за 3. разред гимназије природно-математичког смера и 4. гимназије друштвено-језичког смера. За општинско такмичење које ће се одржати 10.03. спрема се до Другог светског рата. :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back