Sofika
Ističe se
- Poruka
- 2.733
aha...sto rece prof.Xavier u X-men-u "nismo tako sami koliko ti se cini Wolverine"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sofika:aha...sto rece prof.Xavier u X-men-u "nismo tako sami koliko ti se cini Wolverine"
:wink:Sofika:a da ja sam i filmofil
Sofika:ne znam, italijanska mi kinematografija ne drzi paznju...od evropskih najvise cenim francusku...
Sofika:ovako svake godine je razlicito jedne godine je tematika, dok je druge godine gradivo drustvenog smera(bez obzira na to ako si prirodni)...nije strasno...idem na takmicenje iz istorije jos od 5 razreda...btw i ja sam II razred gimn
Sofika:nemoj da me plasis imam i ja mladjeg brata...je li istina da sa godinama postaju nesnosniji?
Sofika:uh onda da se pripremim i fizicki i psihicki...sve ga je teze pobediti u tuci...

Sofika:au....to zvuci ako teska borba....moj je jos mali ali svaki put mi je sve teze da se rastavimo posle tuce i svaki put izlazim sa vise modrica...majmun jedan on trenira kosarku za FMP pa ima sve vise i vise snage...a koji su tvoji metodi?
Sofika:ah, da moja omiljena...hvala bogu da se njegov mozak nije dovoljno razvio da shvati da taj postupak moze da ide u oba smera...
Ovaj već počinje polako da shvata, ali jos ga šijem 
Sofika:pa dobro je dok smo makar intelektualno nadmocniji(u mom ce slucaju uvek tako i biti)

Sofika:bljak...ne znam ali sto nam je vremenski bliza istorija i dogadjaji manje su mi zanimljivi i misticni...(a ti sad shvati sta je pisac hteo da kaze)