Takmičenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sofika:
ne znam, italijanska mi kinematografija ne drzi paznju...od evropskih najvise cenim francusku...

Nije losa ni francuska, ali italijanska mi vise drzi paznju. A narocito Eva :wink:
fotoeva

Sad jedno pitanje koje je vezano za temu (takmicenje): htela bih da se prijavim ove god ali nisam nikad bila niti znam nekoga ko jeste,pa me zanima kako to sve ide? Na primer,ja sam drugi raz gimnazije,pa da ce teme na takmicenju biti vezane samo za ono sto se uci ove godine ili mi je potrebno da dobro znam sve sto je do sada radjeno ukljucujuci i prethodne razrede?

Nemam pojma kako sad ide...Kad sam ja isao u gim postojale je odredjena zadata tema. Recimo 2003. godine cini mi se da je tema bila "Srpske dinastije". Sad koliko cijem svaki razred radio ono sto uci u skoli s tim sto ne znam da li se radi iz dodatne literature. Naici ce vec neko ko je upuceniji...

ovako svake godine je razlicito jedne godine je tematika, dok je druge godine gradivo drustvenog smera(bez obzira na to ako si prirodni)...nije strasno...idem na takmicenje iz istorije jos od 5 razreda...btw i ja sam II razred gimn

Sofika:
ovako svake godine je razlicito jedne godine je tematika, dok je druge godine gradivo drustvenog smera(bez obzira na to ako si prirodni)...nije strasno...idem na takmicenje iz istorije jos od 5 razreda...btw i ja sam II razred gimn

Čuveno devedeseto..hmm (čitaj - moj brat koji mi štrapa po živcima).....

au....to zvuci ako teska borba....moj je jos mali ali svaki put mi je sve teze da se rastavimo posle tuce i svaki put izlazim sa vise modrica...majmun jedan on trenira kosarku za FMP pa ima sve vise i vise snage...a koji su tvoji metodi?

Sofika:
au....to zvuci ako teska borba....moj je jos mali ali svaki put mi je sve teze da se rastavimo posle tuce i svaki put izlazim sa vise modrica...majmun jedan on trenira kosarku za FMP pa ima sve vise i vise snage...a koji su tvoji metodi?

Najbolji metod kad ne mozes fizicki da se obracunas je -UCENA :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back