- Poruka
- 76.576
Ниједан после раскола 1054 се не важи.pa nisam rekao koji papa...papa nikolau....!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниједан после раскола 1054 се не важи.pa nisam rekao koji papa...papa nikolau....!![]()
Ali Nikolau Čaušesku !Ниједан после раскола 1054 се не важи.![]()

Честити Николае Чаушеску је био Лидер Социјалистичке Републике Румуније, а не папа.Ali Nikolau Čaušesku !![]()
![]()
![]()
On je papa za ateiste diktatore, prema tome, dabome...Честити Николае Чаушеску је био Лидер Социјалистичке Републике Румуније, а не папа.

Чаушеску је био другачији од осталих комуниста, он чак није толико прогонио РПЦ, а много православно свештеници поштујуџ поготово због тога што је забранио абортус.On je papa za ateiste diktatore, prema tome, dabome...![]()
![]()
![]()
eto ti sad...malo naroda porodio, malo streljao i mirna bačka..Чаушеску је био другачији од осталих комуниста, он чак није толико прогонио РПЦ, а много православно свештеници поштујуџ поготово због тога што је забранио абортус.
Питање је ко су били ти што их стрељао.eto ti sad...malo naroda porodio, malo streljao i mirna bačka..
ljudi, ko su, sigurno nisu vanzemaljci...Питање је ко су били ти што их стрељао.
Свакако, али питање је какви људи и зашто су стрељани.ljudi, ko su, sigurno nisu vanzemaljci...
Свакако, али питање је какви људи и зашто су стрељани.
Istina, nema nas više, odavno smo pomrliА видиш како пролазе они који су се вакциниали...нема их више.

Upravo.Једино неко намерно лупетање глупости не признајем, јер то можда пласирају и сами завереници да би осмислили свако говорење о овим стварима.
Izdajniče.А видиш како пролазе они који су се вакциниали...нема их више.
Зато ја имам један лек који ствара најбољи имунитет:
Pogledajte prilog 1501745
![]()

Па нису сви, али многи јесу. Знам доста примера.Istina, nema nas više, odavno smo pomrli![]()
То свако јутро, обавезно, ради циркулације, али пиво је моја главна дисциплина.
да ли си знао да је лашко низводно од кршког? ови из кршког мало пушају продукте н-електране у воду а ови из лашког ту воду купе и у пиво пиво??А видиш како пролазе они који су се вакциниали...нема их више.
Зато ја имам један лек који ствара најбољи имунитет:
Pogledajte prilog 1501745
![]()
Нзм, све је могуће, али ја се сећам да сам, кад су моји имали као корону, ја пио Лашко (имао сам целу гајбу, сваки дан по два пива) и ништа ми није било. Због тога сам написао да је лек.да ли си знао да је лашко низводно од кршког? ови из кршког мало пушају продукте н-електране у воду а ови из лашког ту воду купе и у пиво пиво??
мени не делује на лек?.. више завера