Tajne sveta - ŠPIJUNSKA IGRA!

Ride the lightning

Aktivan član
Poruka
1.087
Igru sam pronašao na stranim forumima, gde je pravi hit!
Špijunska igra je zarazna!
Meša se strah i radoznalost.
Slediš upute i obavljaš zadatke, ako prođeš sve testove i obaviš sve zadatke saznaješ tajne i na kraju igre saznaš veliku tajnu, ali posle velike tajne možeš da igru nastaviš i dalje, a šta se onda dešava nitko ne zna...

Pravila
NEMA PRAVILA
Priče kruže da ulaskom u igru tebe netko zapravo koristi da obavljaš stvarne špijunske zadatke - širiš određene informacije na perfidan način, ali u procesu i ti shvatiš šta se zapravo dešava na liniji treći svetski rat - UFO - rat u Ukrajini - nestanci ljudi - treća fatimska tajna - Gospodar Prstenova... osim ako nisi glup...
Neki igru zovu i špijun, a u različitim delovima sveta igra ima različite nazive, ali špijun je najčešći naziv jer igrom postaješ stvarni špijun, tojest deo mreže agenata.
Sve se odvija na vrlo zagonetan način...

Ja sam igrač i duboko sam u igri - posle saznanja velike tajne hteo sam dalje nastaviti igru, pa sam dobio zadatak da nađem nove igrače, pa zato otvaram ovu temu (ne zna se gde igra prestaje ako hoćeš dalje posle saznanja velike tajne, neki kažu da ako nastaviš dalje možeš da postaneš špijun u stvarnom svetu, tojest o celoj igri kruže urbani mitovi i legende, što je i čini toliko primamljivom...)

Iako igrači pristaju na zavet šutnje ipak možete da se dopisujete na privatne poruke sa osobom koja vas je regrutisala (samnom i i sa onim koji se priključio pre vas i posle vas), da se ne osećamo potpuno sami jer onda postaje previše jezivo...

Ulaznica za igru - ulogiraš se u ovaj kanal "goodreads" i napišeš review za Tolkienovu knjigu na ovom linku - nešto kratko napišeš u smislu da se čini da je Tolkienova knjiga "Gospodar Prstenova" najbolje delo (već ovde saznaješ prvu informaciju koju smem da podelim...)
https://www.goodreads.com/book/show/61215351-the-fellowship-of-the-ring

Također ovde na temi javno napišeš da želiš ući u igru.
Daješ obećanje javno da nikakve informacije nećeš otkrivati ljudima izvan našeg kruga i onima koji ne igraju igru...
Također se meni na privatne poruke obratiš i kažeš da želiš pristupiti igri i dalje obavljati zadatke.

Postoje LAŽNE TAJNE tokom igre koje nas štite od toga da netko izda veliku tajnu - primerice neka osoba hoće da se zajhebava sa nama, pa se pretvara da igra igru, a onda ovde na forumu napiše šta je bila tajna - on je zapravo saznao lažnu tajnu i sa lažnom tajnom napustio igru...
Uzbudljivost igre je da nikada ne znaš jesi li saznao pravu tajnu ili lažnu tajnu, naprimer posle deset zadataka saznaš da je taj i taj srpski pevač agent CIA-a - je li to istina ili laž?

Nikada se u istoriji igre na celom svetu nije desilo da je netko uspeo da oda nešto javno - to vam dovoljno govori o kompleksnosti igre...
Ali to je posebna draž igre - uvek će netko da pokuša da zajhebe igru našu i sve izda, uvek je netko izdajica i onda mi uvek pogađamo tko bi mogao da bude izdajica i koga treba da primimo, a koga ne treba uopšte da primamo...

Zadataka ima stotinjak i svi su kratki i lagani, tipa napišeš komentar ili nešto slično, međutim ne smeš da pogrešiš, jer ako si glup ispadaš iz igre automatski, pošto nisi prosledio poruku kako je trebalo...
Dakle, ipak ima jedno pravilo, a to je da nemaš pravo na grešku i nemaš pravo na popravni - uradiš grešku, ispao si iz igre...

Igru u nekim delovima sveta nazivaju i IGRA TVOJE DRUŠTVENE MOĆI, zato što svaki igrač na kraju pokaže autoritet koji ima nad ljudima oko sebe u stvarnome svetu - u smislu da nekome kaže od svojih prijatelja i rodbine da nešto uradi i ovaj to uradi - primerice treba napisati komentar na nekoj stranici "čitajte Dostojevskog, jer u trećem poglavlju te i te knjige opisao je stvaran događaj"... i onda kolko ljudi možeš da nateraš da to napišu od stvarnih osoba koje poznaješ na facebooku, itd...
Oni koji mogu tako da manipulišu ljudima dobivaju status generala u igri, koji im se ovde odmah javno priznaje, i njima može da se oprosti neka greška za koju drugi odma budu banovani...

Igra u proseku traje tednima ili mesecima dok ne saznate veliku tajnu, iako može da traje i desetak dana, zavisno od vašeg angažmana, ali u pravilu igra uvek čeka ovde na vas, sa novim spletkama i tajnama...

Posle nekog vremena vesti na televiziji počinjete da promatrate drugačijim očima...

Back