Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 36.860
U poslednjih 6 godina u Srbiji se namnozilo mnogo tajnih sluzbi.
Logorovanje u Beogradu prvi namestio Mosad.
Logorovanje u Beogradu prvi namestio Mosad.
Ovo za zdravlja ima logike, neki nisu uopste zdravi,serb_pagan:manite se tajnih sluzbi...nije zdravo...
Ja mislim da su ovde prisutni samo obicni "tasteri"kojima je san da postanu "sluzbenici".marlon:Na forumu ima samo dva niza sluzbenika, ali ih ima iz nekoliko NVO-a.... za hakere extenzija...org![]()
miskov:Ja mislim da su ovde prisutni samo obicni "tasteri"kojima je san da postanu "sluzbenici".
Tu mozemo samo da mnogo teoretisemo kao u slucaju ubistva J.F. Kenedija. Takve zavere su mnogo dobro iskombinovane, nisu amaterska ubistva.Psihologue:Ako vas bude interesovalo da se malo dohvatimo nekih nerazjashnjenih ubistava ili atentata u Srbiji.
Mada CIA lepo radi kod nas i na vreme pravi sranja.
Psihologue:Ako vas bude interesovalo da se malo dohvatimo nekih nerazjashnjenih ubistava ili atentata u Srbiji.
Mada CIA lepo radi kod nas i na vreme pravi sranja.
kacamak:Mosad je ucestvovao samo u otkucavanju afere nasoj policiji, pa su ovi morali da odreaguju.Inace sto se nasih tice verujem da stite ta govna zbog love.Kad kazem govna to znaci da nisam stranacki opredeljen vec mislim na politicare.Da bi dosli na pozicije, oni moraju da se laktaju i gaze preko mrtvih, sto generalno znaci da su svi veoma losi ljudi.
kacamak:Ne , ne pogresno si skapirao.Mislim da je mosad samo otkucao nasoj policiji, ono sto su ovi vec znali, samo su se pravili ludi.A otkucali su zato sto su tako odlucili predsednici te grupe koji su inace izraelci povezani sa mosadom. Sta kao nisu imali odmah da plate sve nego daju u ratama.Ne, ne, zeleli su da ih nameste da dodje drugi guverner verovatno njima naklonjen.
Psihologue:SRBIJA je ostala jedan veliki kutak bogate energentima...DRUGIM RECHIMA SLEDETJI RATOVI KOJI
SE BUDU VODILI NA OVIM PROSTORIMA BITJE ZBOG VODE...
Pored vode pochinju se i pripreme za sledetje nemire u BOSNI.
IMA OVDE MATERIJALA kao shto kaze gospodin LUCHIC.
POSTAJEMO VEOMA ZANIMLJIVO PODRUCHJE ZA PREGOVORE I DOGOVORE.
kacamak:Ja bih voleo da radim na likvidaciji istaknutih albanaca u inostranstvu.Ako ovde ima nekog iz tajne sluzbe neka mi kaze nesto vise na tu temu.