tajne sa kojima zivite

• Začetnik teme Začetnik teme smrc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je tacno... Nazalost, mnogi ljudi imaju neodoljivu potrebu da cackaju, tako da, ako to vec rade, neka se bar potrude da to rade suptilnije...

Uf, pa ja ispitujem i cackam do iznemoglosti!
Jednostavno, moram da znam sve o njemu!
Ali, ne volim da to neko radi meni!
Isto tako, mnogo toga sto cujem mi se ne dopadne, pa se izjedam nakom toga i kajem sto pitah, ali jace je od mene!

a što suptilnije?
meni je loše više od igrica i suptilnosti
ako te interesuje nešto u vezi partnera - pitaj ga
pitaj me, ako hoću da ti kažem rećiću ti, ako neću - neću.

druga je stvar potreba za čačkanjem, al to je nešto što čovek prvo treba sam sa sobom da reši,
a onda u neki ozbiljniji odnos.

a što suptilnije?

druga je stvar potreba za čačkanjem, al to je nešto što čovek prvo treba sam sa sobom da reši,

sto volim kad neko pise umesto mene :D

a što suptilnije?

Zato sto mogu da povrijede drugu stranu, kao i da naruse odnos u vezi u kojoj su...
Licno, ne mogu ni da zamislim da mi muskarac s kojim sam u nekom emotivnom odnosu tako pridje i pita me da li sam spavala sa tim i tim... Na stranu sto se to njega u sustini i ne tice, ipak razumijem potrebu da covjek zeli sto vise da zna o osobi do koje mu je stalo, ali ako zeli ovakve neke stvari da sazna, mora da vodi racuna o tome da me pritom ne povrijedi...

...a zashto ne kriti?

pa to ti pitanje nema smisla..
ako te je neko nešto pitao treba ti razlog da sakriješ
u suprotnom kažeš..
simple as that

ali ako baš hoćeš razloge
- pitao te je, ispoštuj ga
- ebeš odnos u kome se stvari kriju, gde je granica
- sasvim prizemno, šta ako te uhvati u laži?

a ako misliš da je to pitanje preveliko zadiranje u intimu
zar ne misliš da je poštenije da kažeš
"izvini, previše zadireš u moju intimu? zašto to radiš, smeta mi.."
nego da ladnije od leda slažeš?

Zato sto mogu da povrijede drugu stranu, kao i da naruse odnos u vezi u kojoj su...
Licno, ne mogu ni da zamislim da mi muskarac s kojim sam u nekom emotivnom odnosu tako pridje i pita me da li sam spavala sa tim i tim... Na stranu sto se to njega u sustini i ne tice, ipak razumijem potrebu da covjek zeli sto vise da zna o osobi do koje mu je stalo, ali ako zeli ovakve neke stvari da sazna, mora da vodi racuna o tome da me pritom ne povrijedi...

...ma, povredice sebe i tebe i vash odnos...
...po principu ˝svidja mi se da ti ne bude prijatno˝
...umesto da se opusti i uzhiva i upoznaje te kakva si sada i u ovom trenutku, posle svega nedorechenog....:oops:

pa to ti pitanje nema smisla..
ako te je neko nešto pitao treba ti razlog da sakriješ
u suprotnom kažeš..
simple as that

ali ako baš hoćeš razloge
- pitao te je, ispoštuj ga
- ebeš odnos u kome se stvari kriju, gde je granica
- sasvim prizemno, šta ako te uhvati u laži?

a ako misliš da je to pitanje preveliko zadiranje u intimu
zar ne misliš da je poštenije da kažeš
"izvini, previše zadireš u moju intimu? zašto to radiš, smeta mi.."
nego da ladnije od leda slažeš?

...ladnije od leda slazhem, i teramo dalje! :shock:

Sta ste precutali u nekoj vezi osobi do koje vam je veoma stalo i koji su vas razlozi na to naterali. Jedna me je prica jako potresla. Cula sam je pre par nedelja. Moja drugarica je precutala trudnocu, pobacaj, rezultate da je nosila blizance i da dok je trudnoca bila u redu saznanje da je za nju to veoma rizicno.cak i tada nije htela da skloni. Na nesrecu ili srecu sve se iskomplikovalo i ostala je bez trudnoce sa grizom savesti da je ona kriva za to.

Neke ozbiljne stvari (tipa nekih bolesti) se ne smeju precutati...

Najbolje bi bilo kad bi sve bilo skroz iskreno... jednostavno ne ubijaju te ti problemi neiskrenosti....

A neke manje sitnice se mogu precutati... zarad nekog nesvadjanja i zarad ulaska u bolje odnose, a ne biti iskren i zavrsti odnos... To se posebno odnosi na osobe koje nesto lazu... i ti znas da lazu al im to ne kazes bas odma... iz nekih razloga... ;) Samo sto je drawback toga sto svako svakog smatra za budalu i sto to ne moze da potraje...

Back