Tajne Kaabe [Centar svijeta!]

Pa sta te konkretno zanima?
Da se nadje Adamovo rebro i da se utvrdi da je bas njegovo, nebi bilo neko veliko otkrice u poredjenju sa mnogim dokazima koji nam ukazuju na kreaciju...
Za tebe je mozda sve ovo mit, ali ti taj mit nisi ni proverila, da vidis da li si u pravu...

Pa da. To je poenta.
Ali, vidis, neki to sto nije dokazano da bog ne postoji ili postoji, uzimaju kao dokaz, sto je suludo, da on postoji.
Takodje, nije dokazano da postoji Deda Mraz. A on je bas mnogo vise kul, daje ti poklone i sve, ako si dobar, a ovaj samo vice i zabranjuje, kune i preti vatrom, kao neka baba. :huh:

Pa da. To je poenta.
Ali, vidis, neki to sto nije dokazano da bog ne postoji ili postoji, uzimaju kao dokaz, sto je suludo, da on postoji.
Takodje, nije dokazano da postoji Deda Mraz. A on je bas mnogo vise kul, daje ti poklone i sve, ako si dobar, a ovaj samo vice i zabranjuje, kune i preti vatrom, kao neka baba. :huh:

Ti se vodis onom masonskom: "Do as thou wilt"
I vidis da su kod tebe prilicno dobro prosli. Ti si za laboratoriju. Sama po sebi si dokaz maximimalnog uticaja NWO-a na covjeka. :cool:

e, to tjes ti da mi kazes...sta u mijem, a sta ne umijem...
nisi u poziciji da sudis tj. ne zanosi se
vec sebi opusteno upisi jos jedan veliki debeli...minus...:mrgreen:
(sada sam ozbiljan) ..ja volim kada u nekoj osobi vidim nesto dobro, makar malo, tracak, i naravno da pokusavam da joj pomognem, koliko mogu....ali kada vidim vas provokatore, bezakonike....e onda drukce postupam!

Back