Hrastovnik
Poznat
- Poruka
- 9.374
Heh, ali ovaj tvoj nije kockast
Nadji mi neki koji je dosao kao savrseno geometrijsko tijelo. Nema?! Au... A bas si se potrudio i to da nadjes.![]()
Kockast? Onda to nije ovaj kamen, zar ne?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heh, ali ovaj tvoj nije kockast
Nadji mi neki koji je dosao kao savrseno geometrijsko tijelo. Nema?! Au... A bas si se potrudio i to da nadjes.![]()
Moja greska. Ucimo se dok smo zivi.
Iskreno, nije mi padalo napamet da ima na netu sve izbliza. Sto je extra...
Kako mozete da u ovo ne vjerujete!? Sta vi mislite odakle je s obzirom da je nauka jasna po pitanju da ovakvo nesto ne postoji na zemlji.
Kako mozete da u ovo ne vjerujete!? Sta vi mislite odakle je s obzirom da je nauka jasna po pitanju da ovakvo nesto ne postoji na zemlji.
Prvo otidji tamo pa se na licu mjesta uvjeri da to nije kockasti kamen. A odakle je? Pa odozgo, iz kosmosa jer materijalnog kamenja kao sto je ovaj u nebu (Dzennetu) nema. Cak moze biti i da sadrzi elemente kojih ne postoje na zemlji i da kompas u njegovoj blizini biva blokiran. Sve to moze biti, ali da je iz neba, iz duhovnog svijeta, e to nikako ne moze biti.
To da je Kaaba centar svijeta, kaze matematika. Tu se nisam mijesao.
A hadzdz jos nisam imao priliku da obavim. Taj kamen je iz Dzenneta ma koliko se tebi to ne svidjalo.
Prvo otidji tamo pa se na licu mjesta uvjeri da to nije kockasti kamen. A odakle je? Pa odozgo, iz kosmosa jer materijalnog kamenja kao sto je ovaj u nebu (Dzennetu) nema. Cak moze biti i da sadrzi elemente kojih ne postoje na zemlji i da kompas u njegovoj blizini biva blokiran. Sve to moze biti, ali da je iz neba, iz duhovnog svijeta, e to nikako ne moze biti.
Svaka tacka na zemlji moze biti centar svijeta (jedino je Velika piramida centar kopneme mase Zemlje).
Onda taj Dzennet mora biti negdje u kosmosu, a nikako na nebesima!

Zar nije!? Reci mi jednu stvar da nije tacna!? Dokazi.
Tebi je to uzvisenije od icega... Nauka:
Ikad cuo za Kur'anske mudzize?!?!? Drugim rijecim, Kur'an je naucno potvrdjen jer je u 7. vijeku poznato bilo mnogo stvari koje covjecanstvo naucno potvrdilo krajem ili pocetkom 20. vijeka. Dakle, sve sto je u Kur'anu tacno je.
Za tebe su kosmos i nebesa samo termini... Ti o tome pojma nemas.
Vidi vezu izmedju Kaabe i zlatnog presjeka. (vidi klip zbog cega je zlatni presjek vazan... Ti si stvoren po tom broju. Broj psi.)
A to sto pominjes piramide i uz to si hriscanin je sumnjivo, zar ne!?![]()

Najveca energija na svijetu je na tom mjestu.!

Taj kamen je iz Dzenneta ma koliko se tebi to ne svidjalo.
Bas mi je drago.
Hvala ti, ali ja cu ziveti bez te "tacne" knjige, bilo mi je dobro pre nje, a isto mi je i kad sam saznao za nju. A bez svinjskog ne mogu. Radije cu da gorim nego bez praseceg mesa da zivim.
Samo su antihristi protiv dovodjena u vezu Piramide i Hrista! Kad kazem nebesa, mislim na duhovni svijet koji nije u dimenziji materijalnog svijeta.

Najveca energija je ispod Bikini ostrva u vreme atomskih proba.
'si ti cuo nekad za Lebane?
Nebo duhovni svijet? Dzennet dhovni svijet? Dzehennem duhovni svijt? De ti meni objasni, ako kazes da je nebo duhovni svijet, pa tvrdis kako se da zakljuciti iz tvog posta da je i dzennet duhovni svijet, onda je i dzehennem duhovni svijet. Haj ti nas pouci kako to ide, kad mi jadnici neznamo.Kada bi znao da je Bog duhovno biće a ne od krvi i mesa,kada bi znao da je nebo duhovni svet,ne bi tvrdio da išta materijalno na zemlji iz Dzenneta. To je prevara sa ciljem obožavanja i klanjanja predmetu koji navodno vaša vera zabranjuje.

Nebo duhovni svijet? Dzennet dhovni svijet? Dzehennem duhovni svijt? De ti meni objasni, ako kazes da je nebo duhovni svijet, pa tvrdis kako se da zakljuciti iz tvog posta da je i dzennet duhovni svijet, onda je i dzehennem duhovni svijet. Haj ti nas pouci kako to ide, kad mi jadnici neznamo.![]()
Klanjate se crnom kamenu kao što je klanjao Mojsijev narod zlatnom teletu. Čim vi posvećujete veliku pažnju nekom predmetu zbog verskih ubeđenja,to se zove klanjanje i idolopoklonstvo.Mi se klanjamo crnom kamenu? De ti to nami objasni, kako se mi to klanjamo crnom kamenu? Ko to od nas moli se crnom kamenu i kako? Posto mi jadnici nemamo pojma. haj mi objasni sta to ljudi i kako se klanjaju crnom kamenu?

Nije važno kog je oblika, porekla i značenja, nama je muftija rekao da mu se klanjamo.
Jel' tako beše?
![]()
Zao je meni sto ti vise nemas pojma sta je nebo, a sta su andjeli. Ili ti je to isto? Ja sam pricala o nebu, a ne andjelima i sejtanima.Bog nas lepo poučava,ali neko neće da uči,i za to nisam kriv što neke vrlo jasne stvari ne možeš razumeti i prihvatiti.
Šta misliš da je šejtan od krvi i mesa? Pa kako može prići čoveku ako je od krvi i mesa?
Takođe dali tvrdiš da su anđeli od krvi i mesa.Dali iko od ljudi video ikada Boga? Kako govori ljudima ako ga ne vide? Pa sam možeš zaključiti šta je šta.
Klanjate se crnom kamenu kao što je klanjao Mojsijev narod zlatnom teletu. Čim vi posvećujete veliku pažnju nekom predmetu zbog verskih ubeđenja,to se zove klanjanje i idolopoklonstvo.
Žao mi je ako niste imali pojma!
Tebi je izgleda zabavno u nasem drustvu pa pises bilo sta.Nije važno kog je oblika, porekla i značenja, nama je muftija rekao da mu se klanjamo.
Jel' tako beše?
![]()

Zao je meni sto ti vise nemas pojma sta je nebo, a sta su andjeli. Ili ti je to isto? Ja sam pricala o nebu, a ne andjelima i sejtanima.
i jos da ti dodam, samo su andjeli stanovnici neba, a sejtani su stanovnici Zemlje. A Allah je iznad nebesa.
Mi crni kamen samo poselamimo i po prilici poljubimo, i to je sve. Niko se od nas ne moli tom kamenu kao sto su to jevreji molili zlatnu kravu.
Nego de jednom razluci pojmove: Nebo, melek, Zemlja, sejtan. I tako ce nas razgovor biti jasniji.
Znaci kad pricamo o nebu, znaci o nebu. Na nebu ima materijalnih stvorenja i duhovnih, a na Zemlji tako isto.
Nepravi salatu od rijeci. Ja najvise volim jesti salatu, ali od povrca, a ne pojmova.