tajna zenske torbe!

i jos nesto ( da ne ostavljam linkove)u vezi razlike izmedju CS gasa i spreja od bibera:

It was over twenty-five years ago that I received training in gas use in the military. However I recall CS gas being considered a mild nerve agent, much more severe than the more commonly used pepper gas. It seems that we were told that CS gas could be fatal in larger doses. The FBI, however, has assured us that the gas is not lethal, and is being administered in sufficiently small doses to avoid serious damage.

momci, nadam ste da ste nesto naucili :lol:

chokolada:
dejanvi:
chokolada:
dejanvi:
chokolada:
Ja u mojoj torbici uvek imam: mobilni, novcanik, naocare, ogledalce, karmin/sjaj/labelo, kljuceve, cigarete i upaljac.
Po potrebi nosim olovku, tampone/uloske, dezodorans, sminku, maramice za skidanje sminke, cesalj, snalu/gumicu za kosu, knjigu... :)

A chokoladu :wink: :wink: :wink:
Cokolada koju kupim ne prezivi toliko dugo da bi se nosila u torbici. Mada zna se desiti! :wink:

Slatkišaru :lol: :wink: nikad se nezna, ali ako se nekad budemo sreli od mene imaš cokoladu :wink:
Dogovoreno, nemoj slucajno da zaboravis! Teska je to bolest chokoholizam! :wink:
Obećavam samo ono što hoću ili mogu da ispunim :wink:

anakin:
e pa dobro kad ste tako pametni i sve znate....
ovo nije biber vec CS gas...evo objasnjenje sa je to ustvari (mrzi me da prevodim, moracete sami)..

CS, which stands for 0-chlorobenzalmalononitrile, is actually a white solid powder usually mixed with a dispersal agent, like methylene chloride, which carries the particles through the air.

elem, koristi ga policija i vojska (neke zemlje su protiv koriscenja toga od strane policije jer moze izazvati posledice malcice gore nego kad udahnes Pepper Spray), dozvola je neophodna...

i nije mi jasno sto toliko insistirate?
no, nije ni bitno....

PS. suzavac jeste nervni gas a mog decka ipak ostavi po strani....

...Ma sve je to kod tebe, srecice, nekako... :?
Sva si mi...KAKO BRE GAS, SPREJ kako god, RUSKI a
uputsvo, tj. hemijski sastav pisan na...jeziku stranaca... 8)
MOZES LI TO DA MI PREVEDES NA RUSKI?
MNOGO BI MI ZNACILO... :roll:
ZNAS DA MNOOGO VOLUCKAM TAJ -TVOJ- JEZICAK...
:)
:wink:

anakin:
i jos nesto ( da ne ostavljam linkove)u vezi razlike izmedju CS gasa i spreja od bibera:

It was over twenty-five years ago that I received training in gas use in the military. However I recall CS gas being considered a mild nerve agent, much more severe than the more commonly used pepper gas. It seems that we were told that CS gas could be fatal in larger doses. The FBI, however, has assured us that the gas is not lethal, and is being administered in sufficiently small doses to avoid serious damage.

momci, nadam ste da ste nesto naucili :lol:

Ne znam za kolegu sa kojim si me stavila u isti kontekst (ne mogu da ti opisem velicinu svog ushicenja zbog toga) ali ja jesam naucio dosta.

Uglavom nosim male torbe,tako da i ne moze bog zna sta da stane:mobilni,novcanik(ili kad nema mesta onda samo novac),sjaj,kljucevi,kad se setim da kupim-zvake i po potrebi-ulozak.To je to!

novcanik, telefon, olovke (razne), papiri (blank), ogledalo, karmin, mini cetkica i pasta za zube, parfem, mini krema za ruke, maramice (suve i vlazne), diktafon, noz (za samoodbranu), kljucevi, knjiga.

Back