novosadjanin
Početnik
- Poruka
- 28
stvarno me zanima sta sve devojke stavljaju u svoje torbice!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve i svasta!novosadjanin:stvarno me zanima sta sve devojke stavljaju u svoje torbice!!!![]()
![]()
![]()
Devilishgirl:Automatski pistolj, revolver, pusku(snajpersku), minobacac, rucna bomba, tromblonska mina
labello, fon, cigare...![]()
Heeeeeej,pa ko mi je to preturao po torbi!! Sve je tacno samo sto umesto labella,nosim Sljivovicu. PA KUD PUKNE,NEK PUKNE!!!!!!!!!!!!Devilishgirl:Automatski pistolj, revolver, pusku(snajpersku), minobacac, rucna bomba, tromblonska mina
labello, fon, cigare...![]()
chokolada:Ja u mojoj torbici uvek imam: mobilni, novcanik, naocare, ogledalce, karmin/sjaj/labelo, kljuceve, cigarete i upaljac.
Po potrebi nosim olovku, tampone/uloske, dezodorans, sminku, maramice za skidanje sminke, cesalj, snalu/gumicu za kosu, knjigu...![]()
Da si zensko nosio bi torbicu! :wink:Tipkaros:chokolada:Ja u mojoj torbici uvek imam: mobilni, novcanik, naocare, ogledalce, karmin/sjaj/labelo, kljuceve, cigarete i upaljac.
Po potrebi nosim olovku, tampone/uloske, dezodorans, sminku, maramice za skidanje sminke, cesalj, snalu/gumicu za kosu, knjigu...![]()
Drago mi je sto nisam zensko, ne znam kako bih potrpao ove stvari u dzepove gde inace nosim sve svoje stvari. A jos ne nosim ni novcanik...
da dodam jos:sokic,cokoladicu,bombone..parfemcic..malo vise kljuceva,cetkicu,pastu,gacice,carape i ... :wink:chokolada:Da si zensko nosio bi torbicu! :wink:Tipkaros:chokolada:Ja u mojoj torbici uvek imam: mobilni, novcanik, naocare, ogledalce, karmin/sjaj/labelo, kljuceve, cigarete i upaljac.
Drago mi je sto nisam zensko, ne znam kako bih potrpao ove stvari u dzepove gde inace nosim sve svoje stvari. A jos ne nosim ni novcanik...