tajna zenske torbe!

Pa u mojoj torbi ima svega: mobilni,novčanik,hemijska,maramice,organizer,sjaj za usne,ogledalce,nekada i neseser sa šminkom,tablete protiv bolova,flaster po potrebi kao i uložak,ključ od ormarića u kancelariji,krema za ruke,češalj,turpija za nokte i to je to. :wink: :)

ma moja tasnica je jednostavna. par stvarcica i meni je dovoljno: mob, $$$, cigare (davidoff slims...jum), gumicu za kosu, tamponcic - ako slucajno zatreba, zvake (orbit - dark blue)a-ha, sjaj za usne, turpiju, ogledalce, maramice...that's it i think..bas simple!

Pa i kod mene ima svega. Ja obozavam torbe, pogotovu velike.. mada, iskreno, vecina stvari koje nosim mi i ne treba, ali: kljucevi, telefon, nekada i dva, novcanik, neseser sa sminkom, ogledalce, cetka za kosu, agenda, hemijska, parfem, igla za kosu, krema dnevna/nocna, zavisno od doba dana, vlazne maramice, papirnate maramice. Tu se mogu naci jos i: racuni koje treba platiti, posta koju treba predati, knjiga koju upravo citam, ili neki magazin, tamponi, peskiric i losion ako idem u solarijum, suzavac ako je kasno, naocare ako je suncano...

Sjaj za usne - Pink, olovka Nude, veliki plavi novcanik, kljucevi, Alcatel mobilni (jos malo pa ce imati istorijsku vrednost koliko je star), naocare za sunce (kada mi nisu na nosu), gumica za kosu, sitnina koja je ispala iz novcanika, hemijska (uvek spremna da popunjavam cekove :wink: )... trenutno i lekovi protiv alergije i body sprej Fresh Melon (dinja)...
I mogu da se pohvalim da mogu sve da nadjem u tasni! I volim tasne u kojima sve knap staje, ne volim velike tasne i torbe, ali volim da ih imam u svim mogucim bojama. :D

dejanvi:
chokolada:
Ja u mojoj torbici uvek imam: mobilni, novcanik, naocare, ogledalce, karmin/sjaj/labelo, kljuceve, cigarete i upaljac.
Po potrebi nosim olovku, tampone/uloske, dezodorans, sminku, maramice za skidanje sminke, cesalj, snalu/gumicu za kosu, knjigu... :)

A chokoladu :wink: :wink: :wink:
Cokolada koju kupim ne prezivi toliko dugo da bi se nosila u torbici. Mada zna se desiti! :wink:

chokolada:
dejanvi:
chokolada:
Ja u mojoj torbici uvek imam: mobilni, novcanik, naocare, ogledalce, karmin/sjaj/labelo, kljuceve, cigarete i upaljac.
Po potrebi nosim olovku, tampone/uloske, dezodorans, sminku, maramice za skidanje sminke, cesalj, snalu/gumicu za kosu, knjigu... :)

Cokolada koju kupim ne prezivi toliko dugo da bi se nosila u torbici. Mada zna se desiti! :wink:

Slatkišaru :lol: :wink: nikad se nezna, ali ako se nekad budemo sreli od mene imaš cokoladu :wink:

anakin:
Groucho Marx:
To to zovete suzavac je zapravo biber u spreju. Niko ne pakuje suzavac na taj nacin, mada je dejstvo slicno.

e nije...ovo je nervno-paraliticni gas za koji treba dozvola jer spada u oruzje...
...anakin... :shock:
Prvo: suzavac ne spada ni u nervne, jos manje u paraliticne gasove...
Drugo: Dozvola za "tako nesto" nije potrebna. :) Tacnije, NEMOGUCE ju je dobiti, slatka moja.
Ni ovde, ni bilo gde u svetu...
P.S. Da imas decka, ti bi to svakako znala. A ni suzavac ti ne bi bio potreban... 8)

dejanvi:
chokolada:
dejanvi:
chokolada:

Slatkišaru :lol: :wink: nikad se nezna, ali ako se nekad budemo sreli od mene imaš cokoladu :wink:
Dogovoreno, nemoj slucajno da zaboravis! Teska je to bolest chokoholizam! :wink:

kojote:
anakin:
Groucho Marx:
To to zovete suzavac je zapravo biber u spreju. Niko ne pakuje suzavac na taj nacin, mada je dejstvo slicno.

e nije...ovo je nervno-paraliticni gas za koji treba dozvola jer spada u oruzje...
...anakin... :shock:
Prvo: suzavac ne spada ni u nervne, jos manje u paraliticne gasove...
Drugo: Dozvola za "tako nesto" nije potrebna. :) Tacnije, NEMOGUCE ju je dobiti, slatka moja.
Ni ovde, ni bilo gde u svetu...
P.S. Da imas decka, ti bi to svakako znala. A ni suzavac ti ne bi bio potreban... 8)

e pa dobro kad ste tako pametni i sve znate....
ovo nije biber vec CS gas...evo objasnjenje sa je to ustvari (mrzi me da prevodim, moracete sami)..

CS, which stands for 0-chlorobenzalmalononitrile, is actually a white solid powder usually mixed with a dispersal agent, like methylene chloride, which carries the particles through the air.

elem, koristi ga policija i vojska (neke zemlje su protiv koriscenja toga od strane policije jer moze izazvati posledice malcice gore nego kad udahnes Pepper Spray), dozvola je neophodna...

i nije mi jasno sto toliko insistirate?
no, nije ni bitno....

PS. suzavac jeste nervni gas a mog decka ipak ostavi po strani....

Back