Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko to ne vidi. Prvobitni plan je bio posve drugačiji. Čak i on nije bio povoljan sa stanovišta turiste. Ovo je pretpostavljam ok za one koji dolaze na par meseci i one što ionako žive tu pa samo izlaze zbog vize....ili one kojima su nezvanične žene tamo na čekanjuMislim...kakvo je uzivanje takvo???![]()

Nažalost previše poslova je zavisilo od stalnog priliva turista,ne samo uslužnih i ugostiteljskih nego lančano od prevoznika ,tur operatera,dobavljača,proizvođača...pa do onih na ulici. Od toga se pola unutrašnjosti posredno izdržavalo...tako da biće zanimljivo kako će vojna hunta da rešava tu problematiku jer neće ovo još ni blizu normale skoro doći. Verovatno još jedna udarna sezona propuštena.
tuga....kad se setim slavnih dana

I treba sačuvati pritrodu...još pušenje na plaži da zabrane i2500 evra kazna
Tajland je zabranio korišćenje kreme i losione za sunčanje koje sadrže hemikalije koje mogu da oštete korale u pomorskim nacionalnim parkovima.
Ministarstvo za zaštitu prirode saopštilo je da u kremama koje se koriste za zaštitu od sunca obično postoje četiri sastojka koji uništavaju larve korala, ometaju njihovu reprodukciju i izazivaju izbeljivanje koralnih grebena.
Za kršenje zabrane predviđena je kazna i do 100.000 bahta (oko 2.500 evra).
Zvaničnici međutim, još nisu objasnili kako planiraju da sprovedu novi zakon, piše BBC.
Zabranjena su sredstva za zaštitu od sunca koja sadrže oksibenzon, oksinoksat, 4-metilbenziliden kamfor i butiparaben.
Slične zabrane već su uvedene u pacifičkoj ostrvskoj državi Palau i na Havajima.
(nova.rs)

iskreno nisam znala za to...mislim da postoje zabrane bilo gde tog tipa...mada...mislim da nikava krema nije dobra...i jos neke stvari...i ne samo za korale...I treba sačuvati pritrodu...još pušenje na plaži da zabrane i![]()
a moraš kremu da staviš..... verovatno će biti neka lista pošto ja ipak uvek imam više poverenja u nemačke brendove kupljene u Nemačkoj nego thai ekvivalente.iskreno nisam znala za to...mislim da postoje zabrane bilo gde tog tipa...mada...mislim da nikava krema nije dobra...i jos neke stvari...i ne samo za korale...
navedeni su sastojci koji stete: oksibenzon, oksinoksat, 4-metilbenziliden kamfor i butiparaben ...ja uvek uzmem niveu i ne gledam sastojkea moraš kremu da staviš..... verovatno će biti neka lista pošto ja ipak uvek imam više poverenja u nemačke brendove kupljene u Nemačkoj nego thai ekvivalente.

a ko gleda?navedeni su sastojci koji stete: oksibenzon, oksinoksat, 4-metilbenziliden kamfor i butiparaben ...ja uvek uzmem niveu i ne gledam sastojke![]()

a mislim da ce otvoriti...makar tamo pred NG, ako nista drugo zbog ekonomije
Dve godine puštaju da svi koji zavise od turizma propadaju, zato sumnjam da će se oko NG nešto posebno odobrovoljiti. Njima treba puna sezona novembar-mart da bi došli malo sebi.a mislim da ce otvoriti...makar tamo pred NG, ako nista drugo zbog ekonomije
ahhh pa...ali ova ce biti drugacijaaaaa....Dve godine pušztaju da svi koji zavise od turizma propadaju, zato da sumnjam da će se oko NG nešto posebno odobrovoljiti. Njima treba puna sezona novembar-mart da bi došli malo sebi.

moze se barem mastati
))ma ja se već se u martu vidim na kućici na drvetu na Khao Sokahhh pa...ali ova ce biti drugacijaaaaa....moze se barem mastati
))

a cekaj....kojoj tacno?ma ja se već se u martu vidim na kućici na drvetu na Khao Sok![]()