Tajland

4.
rock-and-treehouse-resort.jpg

5.
158365570.15658052739619.jpg

Moji planovi su uvek pri ruci ali Tajland nema u planu nikoga otkako je krenula epidemija :lol:
Otvorili su Phuket za turiste ali i to sa karantinom i uz silna ograničenja...tako da...ove godine mislim da nema ništa.
Biće prilike :D

Grčka je po pitanju epidmije bila opuštena. Sem dokumentacije (testovi, potvrde, plf) sve ostalo bilo ok.
Verovatno jer im je prošla godina pukla zbog epidemije pa su olabavili.

Biće prilike :D

Grčka je po pitanju epidmije bila opuštena. Sem dokumentacije (testovi, potvrde, plf) sve ostalo bilo ok.
Verovatno jer im je prošla godina pukla zbog epidemije pa su olabavili.
Ovi su totalno pukli ali ne daju se privoleti :lol:

A što je najgore i bez turista im ne cveta cveće sa COVID-om ali dobro...njihov izbor.

Delićemo vreme na pre i posle COVIDa :lol:

Nekako mislim da više ništa neće biti isto kao pre epidemije. Zatvorićemo se i nigde mradati nećemo. Možda to nije ni loše, ostavljaćemo lovu u svojoj državi. :lol:
Mislim da je svima više dosta jednostavno će se živeti sa tim...ali dobro odlutasmo :lol:

Malo nirvane iz praznog Koh Samuia

Poslednja izmena:
Tajland se uskoro otvara za turiste
Tajland planira sledećeg meseca ponovo da otvori Bangkok i druge popularne destinacije za strane posetioce, rekli su zvaničnici prošle sedmice. Ova država jugoistočne Azije pokušava da oživi svoju ključnu industriju, turizam, uprkos porastu broja zaraženih.

Prema proširenom programu, turistima koji su potpuno vakcinisani i koji se pridržavaju režima testiranja biće dozvoljen ulazak u glavni grad, Hua Hin, Pataju i Čijang Maj. Ostrvo Puket ponovo je otvoreno za vakcinisane posjetioce od 1. jula bez obaveznog karantina.

Zemlja je 15. jula pokrenula sličan program na ostrvima Koh Samui, Koh Pha Ngan i Koh Tao.

Tajland uvodi porez turistima

Ministarstvo turizma i sporta Tajlanda najavilo je da je spremno da od sledeće godine počne sa naplatom turističkog poreza, odnosno takse koju će plaćati svi međunarodni turisti.

Takozvani Fond za transformaciju turizma Tajlanda dobijaće direktna sredstva od turističkog poreza, i zasad se zna da će svi strani turisti plaćati oko 14 evra kako bi se ublažile negativne posledice globalne pandemije.

(b92.net)

Back