Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

druga polovina novembra početak decembra...kao i prošle

Drago mi je što ovo pročitah!
Znači biće još jedan lep putopis i puno lepih slika![]()

Gledaću onda barem neki izlet do Ajutaje napravim jer ću imati dan-dva viška u Bangkoku.
Odbrojavanje do polaska kreće![]()
:Ja ću odbrojavati do tvog povratka, pa kad središ utiske da nas obraduješ sa novim slikama![]()

Nećeš zažaliti, veruj mi na reč. Ajutaja je čudesna (jer je autentična).:
Tako ti zavidim...

Evo kako se "pisac" pravilno motiviše...![]()
Biće naravno.

Na tvoju preporuku sam se i setio nje![]()
I baš me zanima kakvi će ti biti utisci.
....ali ipak ostaje još samo nešto više od 2 nedelje 
Viza u pasošu, rezervisan i let za Krabi i to sa ovima "Passengers told to 'say a prayer' after engine in AirAsia plane 'shudders like a washing machine and shuts down"
Dodaše mi sat vremena dripci noćas....ali ipak ostaje još samo nešto više od 2 nedelje
![]()
Iščitala sam sve od prve do poslednje stranice...i planiram ponovitiFortes, puno mi je znacilo sve sto si napisao o Tajlandu!Iščitala sam sve od prve do poslednje stranice...i planiram ponoviti
Suprug i ja planiramo put za Tajland u decembru. Imamo dve opcije ili da krenemo prva ili druga polovina decembra. Hotele sam rezervisala SVEsamo još avio karte da kupim i to je to. znam, SAMO. ali zbog posla mog muza jos nismo sigurni kada cemo...ali će se sve znati u narednih 7-8 dana...za sad su cene još uvek ok.
Plan nam je sledeći 2 noci BKK, pa 4 noći Puket, 6-8 noći Koh Lipe, i na kraju Bkk još 5 noći....
ne znam da li si bio na Koh Lipe ostrvu kazu je da je pravi raj!

), a i uspela sam još koji dan odmora da organizujem ( mužu, ja sam se obezbedila
pa na kraju u Bangkok da ga propisno obiđete sa okolinom zašta je pet dana sasvim dovoljno...